Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Lifting προσώπου με τεχνολογία Hifu!


Η τεχνολογία Hifu ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα του μη χειρουργικού lifting!

Τι είναι η Hifu τεχνολογία;
Η τεχνολογία Hifu στηρίζεται στους υψηλής έντασης εστιασμένους υπέρηχους και σκοπό έχει να προκαλέσει μικρές "ουλές" στους ιστούς κάτω από την επιδερμίδα, μέχρι το βάθος του λεγόμενου SMAS, λίγο πριν από το μυικό χιτώνα του προσώπου.

Οι ουλές αυτές, σε διάστημα που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 12 εβδομάδες, επουλώνονται γραμμικά, μέσω της αυξημένης παραγωγής ινών κολλαγόνου, οπότε και συστέλλονται, ακριβώς όπως ένα βαθύ τραύμα στο δέρμα, με αποτέλεσμα να ανασηκώνουν όλο το οβάλ του προσώπου. Και όλο αυτό, χωρίς κανένα εξωτερικό σημάδι ή ερεθισμό! 


To Hifu δε δουλεύει στην επιφάνεια της επιδερμίδας.
Επομένως είναι ασφαλές όλο το χρόνο και επιτρέπει κανονικά την έκθεση στον ήλιο.

Είναι το ίδιο με το Lipo Hifu;
Η φιλοσοφία της τεχνολογίας είναι ακριβώς η ίδια, μόνο που στο lipo hifu η εκπεμπόμενη υπερηχητική ενέργεια σκοπό έχει τη διάλυση των μεμβρανών των λιποκυττάρων. Δες εδώ λεπτομέρειες για την εφαρμογή Lipo Hifu.

Πως γίνεται η εφαρμογή;
Η εφαρμογή είναισχετικά άνετη, χωρίς ενοχλήσεις και το πρωτόκολλο αποφασίζεται με βάση τις ανάγκες, τα χρονικά περιθώρια και το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε.

Έχει αποτέλεσμα η εφαρμογή lifting Hifu;
Στο ερώτημα αυτό απαντά η επιστημονική κοινότητα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Hifu ακόμη και για χειρουργικές επεμβάσεις.
Οι υψηλής έντασης εστιασμένοι υπέρηχοι ανεβάζουν τοπικά τη θερμοκρασία κάτω από το δέρμα μέχρι και στους 80°C, με αποτέλεσμα ο γραμμικός μικροτραυματισμός που προκαλείται να έναι απόλυτα εστιασμένος, ελεγχόμενος και άκρως αποτελεσματικός. Ο βολή των υπερήχων γίνεται με χειρουργική ακρίβεια και σε εστιασμένο βάθος, οπότε μπορούμε να έχουμε σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τι λένε οι έρευνες;
Οι επιστημονικές έρευνες που αναζητήσαμε συνοψίζονται στα παρακάτω διαγράμματα.
  1.  Το πιο θεαματικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο εμφανίζεται στην περιοχή του λαιμού, η οποία αποτελεί και την πιο δύσκλολη περιοχή lifting στο πρόσωπο.
  2. Τα αποτελέσματα 6 μήνες μετά τη θεραπεία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, ιδιαίτερα στις δύσκολες και πιο σημαντικές περιοχές, όπως ο λαιμός και τα μάγουλα, οπότε το Hifu γενικά είναι αρκετό να επαναλαμβάνεται μία φορά το χρόνο.
  3. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ελάχιστες και υποχωρούν άμεσα, με το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών να μην έχει καθόλου ανεπιθύμητες ενέργειες.
  4. Η συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών θα ξαναέκανε Hifu lifting και σίγουρα θα το πρότεινε σε κάποιον άλλο σαν lifting θεραπέια.
Έχω μερικές ρυτίδες και θέλω να τις μειώσω.
Δεν θα κάνετε Hifu lifting. Η μείωση των ρυτίδων και το lifting είναι δύο διαφορετικές προσεγγίσεις στην ανανέωση του προσώπου. Μιλήστε με τις αισθητικούς μας στο 2811 11 8101 για το θέμα αυτό. Υπάρχουν μεμονωμένες ή συνδυαστικές λύσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα.


Για ποιες ηλικίες ενδείκνυται η εφαρμογή Hifu;
Γενικά το Hifu προτείνεται σε ηλικίες που έχουν ξεκινήσει να έχουν πτώση του οβάλ του προσώπου. Επομένως μιλάμε σίγουρα για μετά τα 35, εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις πρώιμης χαλάρωσης.


Το Hifu αντικαθιστά το χειρουργικό lifting;
Αν έχεις ακούσει κάτι τέτοιο θα πρέπει γρήγορα να το ξεχάσεις! Το Hifu lifting είναι εξαιρετικό για περιπτώσεις που χρειάζονται ανόρθωση στην επιδερμίδα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει το χειρουργικό lifting το οποίο μπορεί να έχει αποτελέσματα που διαρκούν μέχρι και 15 χρόνια.
Στα Element λέμε πάντα τα πράγματα με το όνομά τους: αν θέλουμε να επαναφέρουμε το σφρίγος και τη σταθερότητα στην επιδερμίδα μας και να μειώσουμε αισθητά την πτώση στην ηλικία των 35 με 55 ετών, έχοντας το αποτέλεσμα ενός mini lifting, το Hifu είναι η σωστή επιλογή για εμάς. Σε μεγαλύτερες ηλικίες ή σε πολύ σοβαρά περιστατικά πτώσης του οβάλ του προσώπου, οι αισθητικοί Element θα σας καθοδηγήσουν κατάλληλα, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.
Να είστε σίγουροι ότι αν η εφαρμογή Hifu δεν κάνει για εσάς,
οι αισθητικοί μας θα σας το πουν από την αρχή. 
Επιπλέον, σύντομα θα είναι στη διάθεση του κοινού η σελίδα www.InstantLifting.gr, μέσω της οποίας θα παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες lifting για όλες τις ανάγκες.

Τι κόστος έχει το Hifu lifting;
Μιλήστε μαζί μας στο 2811 11 8101 για να κλείσετε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού. Το κόστος της εφαρμογής εξαρτάται από το πρωτόκολλο που θα χρησιμοποιηθεί.

Το Hifu Lifting και το Lipo Hifu είναι υπηρεσίες που παρέχονται
με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας της MediconTEC.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

21 σχόλια:

  1. Thankyou For sharing a beneficial information.Wonderful blog & good post.Its really helpful for me kindly visit my blog Best Dermatologists in Islamabad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thankyou For sharing a beneficial information.Wonderful blog & good post.Its really helpful for me kindly visit my blog PICO Laser Treatment in Islamabad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thankyou For sharing a beneficial information.Wonderful blog & good post.Its really helpful for me kindly visit my blog Chemical Peels in Islamabad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Really amzaing blog Thanks for sharing beneficial information also check my blog  Hydrafacial Cost in Islamabad

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Thanks for sharing the content.
    Dark circles on face, don't worry, LARC is here to serve you. LARC offers best dark circles treatment in Lahore with advanced technology and machines.
    Go conscious to confident.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. quality content. This article not only informs but also stimulates further curiosity. Well done!

    Marble Supplier in Dubai

    ΑπάντησηΔιαγραφή