Τρίτη 22 Μαΐου 2018

"Μούτρα" ποτέ!

Σε πρόσφατη συζήτηση που είχαμε με ραδιοφωνικούς παραγωγούς που έχουν αναλάβει κληρώσεις για δώρα Element για τους ακροατές τους, αυτό που ακούσαμε επί λέξει ήταν:
"Ο κόσμος φοβάται να έρθει και να πάρει το δώρο του γιατί πιστεύει ότι θα τον κλείσετε σε ένα δωματιάκι και θα τον πιέσετε να κάνει αγορές!".
😂 Μη φοβάσαι! 😂
🌷Εδω είναι Element!🌷

Σκοπός μας δεν είναι να σου χαλάσουμε τη διάθεση και να έχεις μούτρα όλη μέρα από την πίεση! Είμαστε τόσο διακριτικοί στην προώθηση των υπηρεσιών μας που κανείς ποτέ δεν παραπονέθηκε για τον τρόπο μας... κάποιοι μάλιστα πίστεψαν ότι μάλλον δε μας ενδιαφέρει καθόλου η διαφήμιση! 😆
"Κέρδισα το δώρο μου, πήγα στα Element, απόλαυσα τη θεραπεία μου και στο τέλος μου έδωσαν τα φυλλάδια των προσφορών τους, με ευχαρίστησαν και έφυγα! "
Αυτό είπε  η τελευταία επισκέπτρια που κέρδισε δικό μας δώρο από το Love Morning Show, κι αυτό συμβαίνει κάθε φορά, σύμφωνα με τον κανονισμό μας, όταν κάποιος ακροατής κερδίζει δώρο: απολαμβάνει την υπηρεσία του, παίρνει τα έντυπα που τον ενδιαφέρουν και αποχωρεί, χωρίς καμία άλλη ενόχληση από εμάς.

Είμαστε τόσο διακριτικοί που:

  • ακόμη κι αν έχουμε το τηλέφωνό σου λόγω κράτησης, δε θα σε πάρουμε ποτέ για πώληση προϊόντων, ή για να σου πούμε ότι κέρδισες "κι άλλο δώρο"!
  • χρησιμοποιούμε το τηλέφωνό σου μόνο για την αποστολή sms που θα σου θυμίσουν το ραντεβού σου και σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις για να αξιολογήσεις την υπηρεσία μας.
  • σου στέλνουμε mail με προσφορές μόνο εφόσον έχεις γραφτεί στη mailing list μας. Πρόσφατα όμως εισάγαμε και ένα νέο αυτόματο σύστημα το οποίο μόλις διαπιστώσει ότι δε ανοίγεις για καιρό τα mail μας, διακόπτει την αποστολή τους.
  • δε δίνουμε ποτέ τα στοιχεία σου σε τρίτους.
  • στη σελίδα www.goelement.gr/privacy μπορείς πλέον να ενημερωθείς για το πως διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σου δεδομένα.
😍
"Μούτρα" ποτέ λοιπόν!
😍

Στα Element μας αρέσουν τα χαμογελαστά, ικανοποιημένα πρόσωπα! Γι'αυτό φροντίζουμε πάντα να απολαμβάνεις τη θεραπεία σου και σε αφήνουμε να επιλέξεις μόνος σου πότε αυτό θα γίνει!


Δες εδώ τις τρέχουσες προσφορές μας!

Αν έχεις κι άλλες απορίες, μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101 και κλείσε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης. Οι επαγγελματίες στη μόνιμη αποτρίχωση είναι εδώ και σε περιμένουν!

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου