Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Διατροφή, Υγεία και Ομορφιά.


Η διατροφή αποτελεί αναμφισβήτητα το σημαντικότερο  παράγοντα σωματικής και πνευματικής υγείας.

Στα χρόνια που έχουν περάσει, έχουν διατυπωθεί εκατοντάδες θεωρίες για το ποιος τύπος διατροφής είναι ο καλύτερος, τι κάνει το σώμα μας να λειτουργεί ομαλότερα, τι το αποτοξινώνει, τι το κρατάει σε φόρμα. Superfoods έρχονται στη μόδα και παρέρχονται, δίαιτες διαφόρων τύπων κυκλοφορούν στο internet χωρίς κανένα έλεγχο, συμπληρώματα διατροφής αντικαθιστούν την πραγματική τροφή και έτοιμα γεύματα σε πακέτο υπόσχονται ανεξέλεγκτα και σε όλους υγεία και απώλεια βάρους.

Η επίσκεψη στο διατροφολόγο σήμερα πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο με σκοπό τον έλεγχο του βάρους. Ο μέσος δυτικός άνθρωπος, εφόσον δεν παίρνει κιλά, ή δε θέλει να χάσει βάρος, θεωρεί άσκοπο τον διατροφολογικό έλεγχο, ενώ αγνοεί ότι μία πλειάδα εκφυλιστικών ασθενειών μπορεί να θεραπευτεί μέσω της σωστής διατροφής.

Ακόμη όμως και σε περιπτώσεις πλήρως συνειδητοποιημένων ανθρώπων, που γνωρίζουν τι είναι διατροφικά καλό και τι όχι, παρατηρούμε λάθη στη διατροφή, τα οποία μπορεί να οφείλονται στη συνήθεια, στην έλλειψη χρόνου, σε ψυχολογικά ή άλλα αίτια.

Στα Element είμαστε εδώ και καιρό σε έρευνα, με σκοπό να δώσουμε στο κοινό ένα σύστημα που:

  • δε θα βασίζεται στη μέθοδο των έτοιμων γευμάτων, η οποία έχει δοκιμαστεί άπειρες φορές στο παρελθόν, τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα και σε βάθος χρόνου έχει αποτύχει παταγωδώς.
  • δε θα βασίζεται στην τακτική της "τυποποιημένης διατροφής" που τη δίνει για μία εβδομάδα/ένα μήνα ο γυμναστής/διατροφολόγος/γιατρός με σκοπό το άμεσο αποτέλεσμα και στη συνέχεια... έχει ο Θεός.
  • θα είναι ελεγχόμενο από επιστήμονες διατροφολόγους και θα παρέχει στον επισκέπτη τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης, οποιαδήποτε στιγμή.
  • θα δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέγει το δικό του στόχο και δε θα περιορίζεται απλά στο ευπώλητο slogan "αδυνάτισμα". Έτσι, εκτός από τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, αθλητές, γυναίκες σε κατάσταση εγγυμοσύνης ή επιλόχειας περιόδου, άτομα με διατροφικές δυσανεξίες, μικρά παιδιά που έχουν ανάγκη παρακολούθησης, περιπτώσεις πρόωρης γήρανσης του οργανισμού, αλλά και άλλες κατηγορίες ανθρώπων θα μπορούν να βρουν λύσεις στο νέο αυτό σύστημα.
  • εκπαίδευση, συνειδητότητα, επαναπρογραμματισμός, θα είναι οι τρεις πυλώνες του νέου συστήματος και για τη θεμελίωσή τους θα κληθούν όλες οι απαραίτητες ειδικότητες.
Η ομάδα των Element έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δε συμπαθεί καθόλου τις αντιγραφές, τις απομιμήσεις, τις επαναλήψεις, τη μονοτονία.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για κάτι πραγματικά επαναστατικό!

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες μας!

11 Φεβρουαρίου ξεκινάμε!


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου