Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Element: 4 επίπεδα αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας.

Την περίοδο αυτή η κυτταρίτιδα αποτελεί την κύρια αισθητική ανησυχία των περισσότερων γυναικών.

Στα Element φέραμε τις λύσεις 4ων διαφορετικών εταιριών με σκοπό να δώσουμε την ευκαιρία σε όλες τις γυναίκες να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα, με τρόπο φυσικό και ολοκληρωτικό. Διάβασε το άρθρο μέχρι το τέλος και θα καταλάβεις γιατί το λέμε αυτό.

1ο επίπεδο:
Thermo/Cryo αντιμετώπιση, από την QS, με μάλαξη με ειδικά προϊόντα που προκαλούν αγγειοσπασμό λόγω της θερμικής εναλλαγής ζεστού/κρύου.
Το ραντεβού στην καμπίνα συνοδεύεται από εξειδικευμένη μάλαξη αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και αφήνει την αίσθηση κρύου/ζεστού για αρκετές ώρες. Το ίδιο αποτέλεσμα έχουμε και αμέσως μετά την εφαρμογή των προϊόντων καθημερινής χρήσης για το σπίτι.
Η Thermo/Cryo αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας αποτελεί παραδοσιακή λύση εδώ και πολλά χρόνια, με εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο σε περιπτώσεις χρόνιου προβλήματος, όσο και για απλή πρόληψη με εφαρμογές 2-3 φορές την εβδομάδα.

2ο επίπεδο:
Φυτοθεραπεία με φύκια, από τη Vagheggi, για ενεργοποίηση του τοπικού μεταβολισμού και αποστράγγιση των περιοχών από τις κατακρατήσεις.
Η Vagheggi προτείνει μία πλειάδα εφαρμογών, ανάμεσα στις οποίες μπορούμε να βρούμε μαλάξεις με ειδικούς ορούς, λουτρά βιοενεργής λάσπης βυθού, περίδεση με εμποτισμένες γάζες και άλλα.
Το νέο που εισάγει η Vagheggi είναι οι υψηλές συγκεντρώσεις σε δραστικά συστατικά αλλά και η σπανιότητα και η έντονη αποτελεσματικότητά τους.
H Vagheggi αποτελεί οδηγό εταιρία στις Φυτοθεραπείες στην Ιταλία.
Η αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με εκχυλίσματα από φύκια είναι και αυτή μία παραδοσιακή τεχνική, η οποία δρα χωρίς την αίσθηση καύσου ή κρύου, ενώ τα προϊόντα της Vagheggi είναι ασφαλή ακόμη και για περιπτώσεις προβλημάτων στο θυροειδή.

3ο επίπεδο:
Εξατομικευμένη αντιμετώπιση SUIT. H διαφορετικότητα  περιστατικών οδήγησε στη δημιουργία SUIT λύσεων και για το σώμα.
Κατά την επαγγελματική εφαρμογή στην καμπίνα, δημιουργούμε επί τόπου μείγματα ορών με δραστικά συστατικά κατάλληλα για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου περιστατικού.
Το ίδιο ισχύει και για τον ορό για οικιακή χρήση, ο οποίος δημιουργείται λίγο πριν την αγορά, με βάση τη γαληνική φιλοσοφία, από δραστικά συστατικά κατάλληλα για το κάθε περιστατικό.
Ο ορός για οικιακή χρήση συνοδεύεται από το μοναδικό απολεπιστικό SUIT με οξέα φρούτων και ηφαιστειακή άμμο, για μέγιστο αποτέλεσμα στη λείανση της επιδερμίδας.
Το νέο που φέρνει η SUIT Body είναι ο παράγοντας VBE ο οποίος συγκαταλέγεται στα φυσικά συστατικά και προκαλεί αγγειοσπασμό, χωρίς τον ερεθισμό που προκαλούν άλλα φυσικά θερμαντικά συστατικά. Επιπλέον, όλα τα δραστικά συστατικά στα διάφορα bloom boosters που προστίθενται στη θεραπεία είναι σε μορφή νιοσωμάτων, τα οποία έχουν σημαντικά υψηλότερη απορροφησιμότητα σε σχέση με άλλες μορφές σκευασμάτων.
Έτσι, οργανικό ιώδιο, φυτικά εκχυλίσματα, καφεΐνη και άλλα δραστικά συστατικά, ανεξάρτητα από τη μοριακή δομή τους, μπορούν να μεταφερθούν σε μεγάλα βάθη από τα νιοσώματα και να δράσουν τοπικά.
H SUIT Body δεν περιορίζεται μόνο στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, αλλά επεκτείνεται και στα προβλήματα της ξηροδερμίας, του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης.


H δράση της SUIT Body εντείνεται με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων πολλαπλής πόλωσης, οι οποίες και από μόνες τους αποτελούν εξαιρετική προσέγγιση κατά της κυτταρίτιδας, χάρη στην τεχνολογία multishape, που συνδυάζει μάλαξη, αποσυμφώρηση και ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία.

4ο επίπεδο:
Μεσοθεραπεία της K-Surgery, μία αποτελεσματική μέθοδος που βασίζεται στην τοπική έγχυση δραστικών συστατικών όπως η καφεΐνη και τα φυτικά εκχυλίσματα.
Η μεσοθεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας όσο και του τοπικού πάχους με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Τα σχήματα εφαρμογών ποικίλουν ανάλογα με το πρόβλημα και μπορούν να συνδυαστούν άνετα με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή SUIT Βody.
Η μεσοθεραπείες K-Surgery καλύπτουν και προβλήματα χαλάρωσης, αφυδάτωσης, μειωμένης παραγωγής κολλαγόνου.

Για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων του σώματος, τα Element έχουν εισάγει τη συνδρομή του διατροφολόγου, τον οποίο μπορούν να συμβουλευτούν οι επισκέπτε μας σε πρακτικό επίπεδο οποιαδήποτε στιγμή.

Το πρόγραμμα NutriSUIT δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό το λόγο: για να μπορεί να δημιουργήσει ο καθένας συμβουλευτικές υπηρεσίες σύγχρονης διατροφολογίας που ταιριάζουν στον ίδιο και έχουν άμεσα αποτελέσματα. Με μηνιαία συνδρομή μόνο 30€ και όλα τα χρήματά πίσω σε δωροεπιταγή για να τα ξοδέψει κανείς όπου θέλει στα Element, το πρόγραμμα NutriSUIT αποτελεί τον πιο προσιτό και αποτελεσματικό τρόπο να διορθώσουμε τα λάθη στη διατροφή μας.

Αν λοιπόν το τοπικό πάχος, η κυτταρίτιδα ή άλλα προβλήματα στο σώμα σε απασχολούν, δώσε συνολική λύση με τη σφαιρική αντιμετώπιση των Element:

  • NutriSUIT σύγχρονη διατροφολογία με κόστος μόνο 30€/μήνα και όλα τα χρήματά σου πίσω σε δωροεπιταγή για να τα ξοδέψεις όπου θέλεις στα Element. Η συνδρομή συμπεριλαμβάνει απεριόριστα ραντεβού.
  • Συνεδρίες επαγγελματικής αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, από 19€/συνεδρία.
  • Προϊόντα για το σπίτι που σε καλύπτουν για 30-40 ημέρες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!
Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101. Στα Element έχουμε αληθινές λύσεις!


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου