Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

3 χρόνια Element!


Σε λίγες ημέρες (11 Ιουλίου) τα Element κλείνουν 3 χρόνια και φυσικά, όπως κάθε χρόνο το γιορτάζουν με εκδηλώσεις, μουσική, θεατρικές παραστάσεις και υπέροχα δώρα για όλους εσάς! Την ημέρα εκείνη, όπως κάθε χρόνο, όλο το προσωπικό παίρνει δώρο άδεια και το κέντρο μας είναι κλειστό.

Είμαστε μόνο τριών χρονών λοιπόν, και η θέλησή μας για μάθηση είναι αμείωτη. Μόνο τριών χρονών και τα αποτελέσματα που έχουμε να παρουσιάσουμε στους ανθρώπους που μας έχουν προτιμήσει είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικα:
  • με τετραπλάσιο προσωπικό πλέον σε σχέση με το ξεκίνημά μας (από 2 σε 8 άτομα),
  • με αγορά ενός νέου μηχανήματος αισθητικής κατά μέσο όρο κάθε μήνα το τελευταίο εξάμηνο,
  • με έναν ανεπανάληπτο συνδυασμό γνώσης, εμπειρίας και τεχνολογίας, λόγω της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας,
  • με πάνω από 1000 συνδρομητές μόνο στη laser αποτρίχωση,
  • με μοναδικά κατοχυρωμένα trademark/patents στην αισθητική,
  • με πλήρεις υπηρεσίες στη σύγχρονη διατροφολογία,
  • με τις πιο ποιοτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από τους μεγαλύτερους οίκους αισθητικής παγκοσμίως, (Dermalogica, Murad, Skeyndor, K-Surgery, Biomaris, Academie)
  • με μοναδικούς διαύλους επικοινωνίας του επισκέπτη απευθείας με τους ιδιοκτήτες,
  • με γνώμονα την εύκολη προσβασιμότητα και την υψηλή ποιότητα,
έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ τόσο στη συνείδηση του κόσμου όσο και με βάση μετρήσιμους δείκτες ποιότητας, κέντρα και υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται πάνω από 20 χρόνια στο χώρο.

Τα Element στα 3 αυτά χρόνια πέτυχαν κάτι πολύ βασικό: ξύπνησαν την "αγορά" της αισθητικής, πίεσαν έντονα τον ανταγωνισμό, "απείλησαν" νοοτροπίες και κεκτημένακαι ανέτρεψαν ό,τι θεωρούνταν δεδομένο και όλα αυτά με μία εντελώς πρωτοποριακή παρουσία στον κλάδο της αισθητικής.
Όλο αυτό, παρότι δεν ήταν καθόλου εύκολο και σε πολλές περιπτώσεις μας έβαλε σε έντονες αντιπαραθέσεις, έφερε ουσιαστικά οφέλη στον απλό κόσμο.

Από το 2016 που ανοίξαμε μέχρι σήμερα:
  • το κόστος σε υπηρεσίες και προϊόντα αισθητικής μειώθηκε αισθητά στην πόλη, που σημαίνει ότι είχαμε δίκιο όταν λέγαμε ότι οι προσβάσιμες τιμές που παρουσιάσαμε στο κοινό δεν ήταν αποτέλεσμα έκπτωσης στην ποιότητα, αλλά στρατηγική απόφαση να προσφέρουμε σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται αληθινή αισθητική.
  • οι αγορές νέων μηχανημάτων και η προσφορά νέων υπηρεσιών εκτοξεύθηκαν σχεδόν σε όλα τα κέντρα του Ηρακλείου και επιτέλους σταμάτησε η συνήθεια να παρουσιάζεται ως "νέο" ένα μηχάνημα που δούλευε 20 χρόνια!Υπήρξε επομένως αισθητή αύξηση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών παντού.
Κατανοούμε ότι αναταράξαμε τα λιμνάζοντα νερά. Κατανοούμε ότι δυσαρεστήσαμε όσους πίστευαν ότι η αγορά είναι "πίτα" και το δικό τους κομμάτι είχε πια μόνιμα κατοχυρωθεί. Αναγνωρίζουμε ότι πολλές φορές υπήρξαμε "προκλητικοί" με το marketing μας και αρκετές φορές και ερειστικοί. Ήταν όμως κάτι που έπρεπε να γίνει. Γιατί απλά δεν πήγαινε άλλο και δεν υπήρχε και άλλος τρόπος.
Το αποτέλεσμα; Παρ' όλες τις φοβικές προβλέψεις, από όλο αυτό κανείς δεν έπαθε τίποτα. Απλά γίναμε όλοι καλύτεροι.

Στα Element είμαστε περήφανοι γιατί πολύς νέος κόσμος, τόσο ηλικιακά, όσο και αγοραστικά ήρθε κοντά στην αληθινή αισθητική. Κόσμος που ποτέ δεν είχε μπει σε κέντρο αισθητικής γιατί απλά... φοβόταν. Τα Element πέτυχαν γιατί απλά ξόδεψαν χρόνο και χρήμα στο να ανακαλύψουν τα αίτια του φόβου αυτού και επένδυσαν πόρους σε πραγματικές λύσεις.

Είμαστε περήφανοι γιατί δουλεύουμε παρέχοντας υπηρεσίες με βάση τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν.
Κάνουμε την παρουσία μας ακαταμάχητη, γιατί φροντίζουμε πρώτα να γνωρίσουμε εσάς.
Συμπληρώνουμε πραγματικά την αγορά, καλύπτοντας ένα τεράστιο κενό.
Αντιπροσωπεύουμε επάξια την "Αληθινή Αισθητική"!

Τι νέο έρχεται τον 4ο χρόνο;
Η δημιουργία της νέας πολυδύναμης κάρτας μέλους των Element αλλά και οι νέες συνδρομητικές υπηρεσίες βρίσκονται σε τελική ευθεία υλοποίησης, ενώ για το Σεπτέμβριο έχουν ήδη προγραμματιστεί οι αγορές των νέων μηχανημάτων για πρόσωπο και σώμα.
Όλες οι ανακοινώσεις και οι περιγραφές των νέων υπηρεσιών θα γίνουν στις καθορισμένες ημερομηνίες.

Η δέσμευσή για πρωτοποριακές υπηρεσίες αισθητικής και οι επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες στα Element δεν έχουν ημερομηνία λήξης. Η πληρότητα στις αίθουσές μας δεν αποτελεί αιτία εφησυχασμού απέναντι στους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευτεί.
Η αισθητική εξελίσσεται κάθε μέρα και απόφασή μας είναι να είμαστε εμείς ο οδηγός των εξελίξεων αυτών σε όποια πόλη κι αν αποφασίσουμε να δραστηριοποιηθούμε. Και μία τέτοια απόφαση σίγουρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια "χαλάρωσης".
Γνωρίζουμε ότι η επιτυχία του στόχου μας απαιτεί σκληρή δουλειά, πολλή προσοχή και μία αδιάβλητη συνοχή στην ομάδα μας.
Είμαστε όμως έτοιμοι να πληρώσουμε το τίμημα του να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και να παρέχουμε σωστό συνολικό προϊόν, ώστε εσύ που θα μας γνωρίσεις να μη μπορείς να αντισταθείς στη δουλειά μας!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε εσένα λοιπόν, που επιλέγεις τα Element για αισθητική προσώπου, αισθητική σώματος, για laser αποτρίχωση, ή για τη σύγχρονη διατροφολογία NutriSuit®.

Κι ένα ακόμη τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μας: τη Δήμητρα, τη Ράνια, τη Μελίνα, τη Νίκη, τη Μαρία, τη Βάλια και τη Μαίρη. Το λέμε κάθε φορά γιατί αυτή είναι η αλήθεια: χωρίς αυτά τα κορίτσια τα Element δε θα ήταν αυτό που είναι σήμερα!

Χρόνια πολλά Element!

Καπνίδης Γιάννης
Υπεύθυνος Λειτουργικότητας & Ανάπτυξης
Element Overwhelming Beauty

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου