Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Νέο Κατάστημα στο Περιστέρι Αττικής


Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μας, να επεκτείνουμε την κουλτούρα της Αληθινής Αισθητικής® σε όλη την Ελλάδα, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστα. Είναι το ωραιότερο δώρο που θα μπορούσαμε να πάρουμε για τα φετινά Χριστουγεννα, για το οποίο όμως δουλέψαμε πολυ σκληρά.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου λοιπόν, ανοίγει τις πόρτες του το νέο μας κέντρο στο περιστέρι Αττικής, 5 λεπτά από το σταθμό μετρό Περιστέρι, Κνωσσού 4, στον 4ο όροφο.

Δες εδώ το χαρτη:

Δες εδώ πως να πας στο νεο Element με τα πόδια από το σταθμό μετρό Περιστέρι:

Δες εδώ το κτήριο:


Συνοδοιπόρος μας σε αυτό το εγχείρημα είναι μία γυναίκα που εκτιμούμε απεριόριστα τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν επαγγελματία. Είναι η Βίκυ Τσολάκη, πτυχιούχος αισθητικός η οποία έχει διατελέσει καθηγήτρια στα ΤΕΙ αισθητικής και καθηγήτρια εναλλακτικών θεραπειών στον NHS. Περισσότερα για τη δουλειά μας με τη Βίκυ Τσολάκη και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που θα προσθέσει στο κέντρο μας, σύντομα εδώ.

Στόχος μας είναι τα κέντρα μας να παρέχουν μία ενοποιημένη και εξατομικευμένη εμπειρία, με κέντρο τον άνθρωπο: όλες οι υπηρεσίες μας θα εισαχθούν σταδιακά στο νέο κέντρο, ενώ ειδικά στο Περιστέρι θα προστεθούν νέες παροχές συμπληρωματικών θεραπειών, ενώ ο σεβασμός μας στην ιδιωτικότητα, η προσωπική σχέση με τον επισκέπτη, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα των θεραπειών θα παραμείνουν σε πρώτο πλάνο.

Η κίνηση αυτή μας κάνει το πρώτο κέντρο που επεκτείνεται από το Ηράκλειο Κρήτης προς την υπόλοιπη Ελλάδα και αυτό από μόνο του λέει πολλά τόσο για τη δουλειά μας, όσο και για τη δυναμική που έχουν οι παρεχόμενες υπηρεσίες των Element.

Ευχαριστούμε από καρδιάς:
  • τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν από την πρώτη στιγμή... και είναι πραγματικά πολλοί!
  • τη Βίκυ Τσολάκη για την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση. Μας τιμά ιδιαίτερα!
  • τα κορίτσια μας στις καμπίνες αισθητικής, Δήμητρα Παρτάλη, Ράνια Κοσμίδου, Μελίνα Καπνίδου, Ελεάννα Αντωνάκη, Μαρίνα Καμενάκη, Νίκη Φασουλάκη, Μαρία Πλιάτσικα, Βάλια Πετροπούλου, αλλά και τη διατροφολόγο μας NutriSuit Μαίρη Βουλγαρίδου. Χωρίς τη δουλειά σας τίποτε από όλα αυτά δε θα ήταν δυνατό.
  • την K-Surgery, τους αντιπροσώπους της Αντώνη Γκούμα και Πόπη Φαρμάκη και την εκπαιδεύτριά μας Ειρήνη Παρασκευαΐδου για τις γνώσεις, την εμπειρία και την υποστήριξη.
  • τη Dermalogica Hellas και τη Λένα Πεταλίδη, καθώς και την εκαπιδεύτριά μας Σοφία Ναλμπάντη για την εμπιστοσύνη και τον επαγγελματισμό στην εκπαίδευση.
  • τη Babor Greece και τη Nadya Badr προσωπικά, καθώς και την εκπαιδεύτριά μας Μαρίνα Θεοτοκάτου που παρόλη τη σχετικά πρόσφατη συνεργασία, αποτέλεσαν για εμάς πηγή έμπνευσης για υψηλή αισθητική.
  • τη διαφημίστριά μας, Κατερίνα Μεταξαράκη για την εξαιρετική δουλειά.
  • τους οικονομικούς συμβούλους μας από την Αναπτυξιακή - Λογιστικές Υπηρεσίες (Οικονομάκης Μιχάλης) για την υπομονή, την αντοχή και τη συνέπεια.
Οι λεπτομέρειες για τη δουλειά μας στο νέο κέντρο αλλά και το πως θα λειτουργήσει η ενοποίηση στην παροχή των υπηρεσιών, θα ανακοινωθούν σύντομα στις σελίδες μας.

Η ομορφιά είναι εδώ... είναι εκεί... είναι παντού... αρκεί να είσαι στα Element.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)

Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304, Ηράκλειο Κρήτης

Κνωσού 4
4ος ΄Οροφος12134, Περιστέρι Αττικής

Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου