Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Φταις κι εσύ!

 

Φταις κι εσύ!

Ναι, εσύ:

 • που άκουσες ότι θα σου κάνουν εντελώς δωρεάν θεραπεία και θεώρησες ότι τους έπιασε η καλοσύνη!
 • που επιτέλους βρήκες σε προσφορά το lifting ματιών με 90€ και σιγά μην πληρώσεις 2000€ στον "κλέφτη" πλαστικό χειρουργό, όταν υπάρχουν ινστιτούτα με τόσο καλές τιμές!
 • που δεν προχώρησες σε καταγγελία όταν σου αρνήθηκαν επιστροφή χρημάτων για υπηρεσίες που δεν έκανες, με τη δικαιολογία ότι αυτή είναι η πολιτική τους. (Ο νόμος ισχύει για όλους από το 2007!!!)
 • που σκέφτηκες "Είναι δυνατόν να το βλέπω στην Τατιάννα και να μην είναι καλό; Αν είχαν γίνει καταγγελίες, δε θα το είχε πει ο Ευαγγελάτος;".
Άκου λοιπόν τι κάνουμε στα Element και δες τη διαφορά:

Επιστροφή χρημάτων:
Όλοι οι επισκέπτες μας έχουν δικαίωμα επιστροφής χρημάτων στο 100%, χωρίς καθυστέρηση, για όσα πληρωμένα ραντεβού δεν έχουν πραγματοποιήσει, με ένα τηλεφώνημα στο 2811 11 8101. Η επιστροφή γίνεται αυθημερόν με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ή με αντιλογισμό των ποσών στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή. Δε χρειάζεται κανείς να δώσει δικαιολογία για την επιστροφή. Απλά τη ζητάει.

Δώρα:
Φυσικά και κάνουμε δώρα στους επισκέπτες μας για να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Επίσης διοργανώνουμε κληρώσεις και διαγωνισμούς σε συνεργασία με μέσα ενημέρωσης. Ποτέ όμως δε θα βγάλουμε διαφήμιση με πρόσκληση τύπου "συμπλήρωσε τη φόρμα και κέρδισε εντελώς δωρεάν την "τάδε" θεραπεία". Αν έχεις συμπληρώσει τέτοια φόρμα σε άλλο ινστιτούτο, στείλε μας μήνυμα να μας πεις πόσα πλήρωσες τελικά για να πάρεις το δώρο που σου υποσχέθηκαν!

Προσφορές:
Φυσικά και θέλουμε την καλύτερη τιμή για προϊόντα και υπηρεσίες. Υπάρχουν όμως κάποια όρια πέραν των οποίων η απλή λογική μας επιβάλλει να σκεφτούμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Οποιαδήποτε επιχείρηση μπορεί να βγάλει προσφορές, ακόμη και κάτω του κόστους, προκειμένου να διαφημίσει τη δουλειά της. 
Έχεις όμως ποτέ συναντήσει κάποιον με αποτέλεσμα χειρουργικού lifting που να το πλήρωσε 99€; Έχεις συναντήσει ποτέ κάποιον 100% ικανοποιημένο από botox που πλήρωσε φτηνά; 
Είδες ποτέ στο οικείο περιβάλλον σου κάποιον που έκανε επέμβαση filler σε ένα από τα κέντρα που σκέφτεσαι να πας; Τι αποτέλεσμα είχε; 

Καταγγελίες:
Δε γίνονται καταγγελίες. Αυτή είνα η πικρή αλήθεια κι όποιος επαγγελματίας θεωρεί ότι δεν έχει στοχοποιηθεί μετά τα τελευταία γεγονότα γιατί η ομάδα στην οποία ανήκει δεν έχει δεχτεί ποτέ καταγγελία, τον στοχοποιώ τώρα εγώ για να ξυπνήσει: υπάρχουν κέντρα που δεν έχουν καν άδεια λειτουργίας, δεν έχουν γιατρό ή αισθητικό, δεν έχουν καν δηλώσει την επιχείρηση στην εφορία, κι όμως, δεν έχουν δεχτεί ποτέ καταγγελία.
Δεν είνα λοιπόν ένδειξη αριστείας το ότι δε δέχτηκε κάποιος καταγγελία γιατί είναι πιθανόν να έχει κακά αποτελέσματα, χωρίς όμως κάποιος ποτέ να τον μηνύσει για αυτά.

Πως λοιπόν επιλέγουμε κέντρο ομορφιάς;
Σίγουρα όχι από τηλεπωλητές.
Σίγουρα όχι επειδή μας υποσχέθηκαν ξεκάθαρα δώρο, αλλά στην πορεία χρειάστηκε να πάρουμε πρόγραμμα αξίας 400€ για να το κερδίσουμε.
Επιλέγουμε κέντρο με βάση τη φήμη του στον πραγματικό κόσμο, όχι με βάση τη διαφήμισή του στην τηλεόραση.
Ρωτάμε τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας που εμπιστευόμαστε, αν πήγαν κάπου και είχαν καλό αποτέλεσμα.

Εδώ περήφανα μπορώ να πω ότι στα Element εξυπηρετούμε περίπου 10.000 ραντεβού το χρόνο. Οι πιθανότητες λοιπόν να ρωτήσεις κάποιον και να μας γνωρίζει είναι πολύ μεγάλες.

Ξεκίνα να ρωτάς για εμάς λοιπόν κι εμείς είμαστε εδώ για να επιβεβαιώσουμε τις φήμες. Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι. #ΕυτυχώςELEMENT.

Καπνίδης Γιάννης
Υπεύθυνος Λειτουργικότητας και Ανάπτυξης
Element Overwhelming Beauty

1 σχόλιο:

 1. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
  γεια σε όλους
  Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
  Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
  Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
  Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
  Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
  Email: charlykerkir@gmail.com
  Σας ευχαριστώ

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε

  ΑπάντησηΔιαγραφή