Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

10 πράγματα για τα Element (…που πιθανόν δε γνωρίζεις!)


  1. Όλες οι αγορές στα Element είναι εγγυημένες σε βάθος χρόνου και δε λήγουν ΠΟΤΕ. Μπορείς να εκτελέσεις τις προαγοράσμένες υπηρεσίες σου ή τις δωροεπιταγές που έχεις λάβει όποτε θέλεις εσύ, εκτός αν έχεις ήδη κρατήσει ραντεβού, οπότε ισχύουν οι όροι περί ακύρωσης (δες παρακάτω!) 
  2. Ανεξάρτητα από το πότε έχεις κάνει αγορές στα Element για υπηρεσίες, μπορείς να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων. Δε χρειάζεται να υποβάλεις δικαιολογία, απλά το ζητάς. Δικαιούσαι επομένως ΠΑΝΤΑ επιστροφή, για όλες τις υπηρεσίες που αγόρασες και δεν έχεις πραγματοποιήσει! 
  3. Οι αίθουσες εφαρμογής των Element είναι ατομικές: αυτό σημαίνει ότι ΠΟΤΕ δεν εκτελούνται 2 ραντεβού στην ίδια αίθουσα. Η κάθε αίθουσα είναι πλήρως εξοπλισμένη και κατά την εφαρμογή παρόντες είνα ο θεραπευόμενος και ο αισθητικός ή ο θεραπευτής. Αν κλείσεις διπλό ραντεβού με τη φίλη σου ή μασάζ με τον/την αγαπημένο/η σου, θα βρίσκεστε σίγουρα σε διαφορετικές καμπίνες. 
  4. Η συνεργασία μας με τη Dermalogica σου παρέχει πρόσβαση σε όλα τα επαγγελματικά πρωτόκολλα και προϊόντα που προτείνει το Διεθνές Ινστιτούτο για το Δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από τις επαγγελματικές εφαρμογές Dermalogica που μπορείς να κάνεις στα Element, μπορείς να αποκτήσεις πολλά από τα επαγγελματικά προϊόντα που προτείνει το Διεθνές Ινστιτούτο για το Δέρμα και να τα πάρεις στο σπίτι σου. Δημιουργείς με τον τρόπο αυτό μία καθημερινή επαγγελματική καμπίνα ομορφιάς στο χώρο σου. Μπορείς επιπλέον να ζητήσεις δωρεάν εκπαίδευση για επαγγελματική χρήση. 
  5. Στα Element έχουμε τον πιο αυστηρό κανονισμό στις ακυρώσεις των ραντεβού. Όλα τα ραντεβού που ακυρώνονται εκτός χρονικών ορίων χρεώνονται κανονικά. Μπορείς να αλλάξεις ή να ακυρώσεις τα ραντεβού σου χωρίς περιορισμούς 48 ώρες πριν και αν το κάνεις στην ώρα σου, έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για τις προπληρωμένες κρατήσεις. Αν όμως παρέλθει το όριο των 48 ωρών θα πρέπει να έρθεις στο ραντεβού σου. 
  6. Το προσωπικό των Element δε σταματά τις εκπαιδεύσεις ποτέ! Κάθε χρόνο ταξιδεύουμε σε Ελλάδα και εξωτερικό στα εκπαιδευτικά κέντρα μεγάλων εταιριών ή καλούμε εκπαιδευτές στο χώρο μας για μικρότερες εκπαιδεύσεις και παρουσιάσεις. Με τον τρόπο αυτό εφαρμόζουμε πάντα τα νεότερα πρωτόκολλα πρώτοι, απευθείας από το εξωτερικό. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε κερδίσει τον τίτλο του Ambassador από την αμερικανική Dermalogica και την ισπανική Skeyndor, ενώ μας έχει εμπιστευτεί την πλήρη καμπίνα της η γερμανική Dr Schrammek και η αμερικανική Dr Murad. 
  7. Τα Element είναι το πρώτο νόμιμο Εργαστήριο Αισθητικής στο Ηράκλειο που εφάρμοσε laser αποτρίχωση, το πρώτο κέντρο που διέδωσε στο κοινό την αλήθεια για την αποτελεσματικότητά της, το πρώτο κέντρο που αποκάλυψε πόσο ψευδές είναι το “σε 6 συνεδρίες τελειώνεις”, το πρώτο κέντρο που έφερε αποδείξεις από έρευνες για το ότι όποια μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης κι αν επιλέξεις, η διαφορά στο αποτέλεσμα λόγω μηχανήματος θα είναι μηδαμινή, το πρώτο κέντρο που μίλησε για το μύθο της παντοδυναμίας του αλεξανδρίτη. Δες περισσότερα εδώ! 
  8. Η κάρτα μέλους των Element αναγνωρίζεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χιλιάδες online shop, σε 5000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε 55 χώρες στο εξωτερικό. Σου χαρίζει αγοραστικούς πόντους όπου κι αν τη χρησιμοποιήσεις, οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν και στα Element αλλά και επιστροφή χρημάτων σε μετρητά! Η κάρτα  μέλους Element παρέχεται στο κοινό με τη δική της εφαρμογή, η οποία όπου κι αν βρίσκεσαι (Ελλάδα ή εξωτερικό) σου δείχνει με GPS όλες τις κοντινές συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Επιπλέον διαθέτει το δικό της ταξιδιωτικό γραφείο για ξενοδοχεία και αεροπορικά ειδιτήρια, σε πιο χαμηλές τιμές ακόμη κι από το booking.com! Η κάρτα των Element είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Βγάλε τη δική σου εδώ! 
  9. To Overwhelming Hearts είναι το πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης των Element με το οποίο επιστρέφουμε την αγάπη των συνδρομητών μας στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Στηρίζουμε σε σταθερή βάση το σύλλογο “Δικαίωμα στη Ζωή”, το φιλανθρωπικό πρόγραμμα την Ενορίας Μυροφόρων Γυναικών στα Αμισιανά Καβάλας, και κάθε φορά που χρησιμοποιείς την κάρτα μέλους σου, ένα μέρος των χρημάτων που πληρώνεις διατίθεται στα ιδρύματα Greenfinity και Child and Family
  10. To www.goelement.gr είναι το πιο πράσινο site στην Ελλάδα γιατί κάθε φορά που αγοράζεις κάτι μέσα από αυτό και επιλέγεις να πληρώσεις απευθείας με κάρτα (πληρωμές Stripe), διαθέτουμε το 1% της πληρωμής σου σε μηχανισμούς απορρόφησης του CO2 από την ατμόσφαιρα. Δες περισσότερα εδώ! 
Αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίσουμε είναι πολλά. Το σημαντικότερο όμως είαι η γνωριμία και η σχέση ειλικρίνειας που αναπτύσσουμε μαζί σου. Για εμάς αυτό είνα το πολυτιμότερο κομμάτι της δουλειάς μας. 

Σε περιμένουμε στα Element! Κλείσε το ραντεβού σου online ή μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

8 σχόλια:

  1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια σε ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξόφληση πίστωσης, εξόφληση χρεών για την είσπραξη όλων των οφειλών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ;
    Μπορούμε να υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας όπως: την κατασκευή των σπιτιών, των γραφείων, των αγροκτημάτων σας, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε σε μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές για να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, τα έργα ακίνητης περιουσίας, τις εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ.
    ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!!!
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    Μπορείτε να μας στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλων των ειδών τα δάνεια, τόσο με εξασφάλιση όσο και χωρίς εξασφάλιση, ενοποίηση τμήματος και πολλά άλλα.

    Η SUNSHINE FINANCIAL GROUP είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως. Ακολουθούμε μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες να ευδοκιμήσουν και τα άτομα να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένου και ακάλυπτου δανείου και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια πραγματοποιήσιμη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας προτείνω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων, εξασφαλισμένων και ακάλυπτων δανείων και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση στη στιγμή.

    Ένα δάνειο από μια αξιόπιστη και ικανή εταιρεία είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον στόχο σας. Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    * Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο οποτεδήποτε, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης οικονομικών. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μου τώρα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο επειδή έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
    Email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Οι μεσάζοντες/σύμβουλοι/μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα εργαστούμε μαζί προς όφελος όλων των εμπλεκομένων μερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου; Χρειάζεστε επείγοντα δάνειο; Το όνομά μου είναι Emily's Gibbon, είμαι ο οικονομικός διευθυντής της Novelty Finance. Έχω αντιληφθεί ότι ιδιώτες και επιχειρήσεις δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η εταιρεία μου (Novelty Finance) είναι εδώ για να σας παρέχει και να σας βοηθήσει με το δάνειο που χρειάζεστε

    Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο έξοδο να αντιμετωπίσετε, ένα δάνειο από τη NOVELTY FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να το πραγματοποιήσετε.

    Η NOVELTY FINANCE είναι ευέλικτη: μπορείτε να δανειστείτε έως και πέντε εκατομμύρια ευρώ (5.000.000,00 €), με κατάλληλες περιόδους αποπληρωμής που κυμαίνονται από 6 μήνες έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων εξυγίανσης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και τις περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

    Αυτό που παίρνεις:
     Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση
     Ανταγωνιστικά επιτόκια
     Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
     Η δυνατότητα να εξοφλήσετε το δάνειό σας πιο γρήγορα (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το ποσό του κεφαλαίου του δανείου)
     Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε πρόσθετα κεφάλαια
     Η πρώτη σας αποπληρωμή του δανείου ξεκινά σε έξι μήνες μετά την έγκριση.

    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Επιχειρήσεις ή άτομα που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με την Novelty Finance και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΝΑ EMAIL στη διεύθυνση: noveltyfinances@gmail.com

    Εφαρμογή T&C.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια

    Έχετε μόλις απορριφθεί από την τράπεζά σας τον τελευταίο καιρό και δεν υπάρχει πού αλλού θα μπορούσατε να πάρετε το δάνειο που χρειάζεστε,επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ας δούμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μόνο ειλικρινείς και γνήσιοι άνθρωποι καλωσόρισαν να υποβάλουν αίτηση, μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι ακριβώς γύρω μας και μπορεί να καταλήξουμε να μην χρειάζεται να χρεωθούμε περισσότερο για να λύσουμε τα οικονομικά μας προβλήματα, με μια καλή συμβουλή και λύση που σας προσφέρουμε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ψάχνετε να βγείτε από αυτή τη στενή γωνία που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες μας.

    Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες:

    όνομα:
    ηλικία:
    διεύθυνση:
    μέλος:
    χώρα:
    τηλεφώνου:
    ποσό που απαιτείται:
    διάρκεια δανείου:
    σκοπός του δανείου:

    Ευγενικά με ελάτε σε επαφή με ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΌΝ έτσι μπορούμε να αρχίσουμε με τη διαδικασία δανείου σας

    Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(chasebanktransferdesk@gmail.com)
    chasebanktransferdesk@yandex.com

    Με Εκτίμηση.
    Τζέιμσταουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρειάζεστε δάνειο, είμαι ιδιώτης, αξιόπιστος, αξιόπιστος δανειστής. Παρέχω δάνεια σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με χαμηλό και προσιτό επιτόκιο 3%. Αναζητάτε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο, δάνειο εξυγίανσης χρέους, ακάλυπτο δάνειο και επιχειρηματικό κεφάλαιο; Εάν μια τράπεζα ή χρηματοπιστωτικό ίδρυμα σας αρνήθηκε ένα δάνειο για έναν ή περισσότερους λόγους. Είστε στο σωστό μέρος για τις αποφάσεις δανείου σας, παρέχουμε δάνεια από 2.000 $ έως 50.000.000,00 $ σε περίοδο αποπληρωμής 1-20 ετών οπουδήποτε στον κόσμο. Email: (bryanstefanloanfirm@gmail.com) ή whatsapp: +2348103370184

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρειάζεστε πίστωση; προσωπικά δάνεια? επιχειρηματικά δάνεια; στεγαστικά δάνεια; γεωργική και χρηματοδότηση έργων; δίνουμε παντός είδους δάνεια με επιτόκιο 2%! email επικοινωνίας? (richardcosmos5@gmail.com)

    Επείγουσα προσφορά δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή