Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Βιταμίνη C - Ολοκληρωμένη Θεραπεία


Αν χρειάζεσαι σύσφιξη στην περιοχή του προσώπου, των ματιών και του λαιμού, συνέχισε να διαβάζεις το άρθρο!

Η θεραπεία Firm & Glow δημιουργήθηκε για να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα της βιταμίνης C σε πρόσωπο, μάτια και λαιμό.

Η δράση της βιταμίνης C δεν είναι μόνο λευκαντική και αντιοξειδωτική. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητος παράγοντας για τη σύνθεση του κολλαγόνου. Όταν υπάρχει σε ικανοποιητικές ποσότητες στον οργανισμό, ευνοείται η σύνθεση του κολλαγόνου στο δέρμα. Σε διαφορετική περίπτωση, η μειωμένη παρουσία της έχει σαν αποτέλεσμα να εξοικονομείται η χρήση της στο δέρμα και να δίνεται προτεραιότητα σε άλλες σημαντικότερες βιοχημικές αντιδράσεις του σώματος, όπου η παρουσία της κρίνεται πιο αναγκαία.

Η θεραπεία ξεκινά με καθαρισμό του προσώπου με προϊόντα και στη συνέχεια δερμοαπόξεση με κεφαλές από διαμάντι. Με τον τρόπο αυτό το δέρμα αναζωογονείται και καθαρίζεται σε βάθος ώστε να έχουμε τη μέγιστη εισχώρηση της βιταμίνης C.

Στη συνέχεια εφαρμόζουμε ραδιοσυχνότητες με τετραπολική κεφαλή σε μάτια, πρόσωπο και λαιμό. Η διαδικασία περιέχει και μία πολύ ευχάριστη και αναζωογονητική μάλαξη που κάνει το ίδιο το μηχάνημα στο δέρμα, ώστε να έχουμε καλύτερη αιμάτωση και καλύτερη εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων. Στόχος αυτής της τεχνολογίας είναι η σύσφιξη μέσω του έντονου ερεθισμού των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου, η οποία ευνοείται ακόμη περισσότερο από τη βιταμίνη C που έπεται στη θεραπεία.

Εφαρμόζουμε λοιπόν αμέσως μετά τη βιταμίνη C η οποία είναι σταθεροποιημένης μορφής, ώστε να μείνει στο δέρμα άθικτη για να δράσει μόνο όταν χρειάζεται. Οι μη σταθεροποιημένες μορφές δυστυχώς αντιδρούν εύκολα με το οξυγόνο του αέρα και απενεργοποιούνται. Αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε.

Η συνεδρία Firm & Glow τελειώνει με μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης που δημιουργεί το κατάλληλο πειβάλλον για τη μέγιστη διείσδυση και δράση της βιταμίνης C.

Μπορείς να συνεχίσεις την κούρα με τα προϊόντα βιταμίνης C που θα σου προτείνει η αισθητικός, στο σπίτι.

Κλείσε το ραντεβού σου για τη θεραπεία Firm & Glow στα Fabulous, όσο είναι ακόμη σε προσφορά!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

4 σχόλια:

  1. Γεια σας, Χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας, Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Μην κοιτάτε πιο μακριά από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, τόσο με εξασφάλιση όσο και χωρίς εξασφάλιση, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

    Γνωρίζω ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ κ.λπ.

    Μην ανησυχείτε άλλο, γιατί, Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα email στο sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +447360502110 | & Λάβετε απάντηση αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα κύριε/κυρία
    Προσφέρουμε δάνεια σε ιδιωτικούς και εμπορικούς φορείς με πολύ χαμηλό ετήσιο επιτόκιο 3%, αποπληρωμή από 1 έως 25 έτη. Δίνουμε δάνεια από 5.000 έως 500.000.000. Αυτό γίνεται για να εξαλειφθεί η αυξανόμενη ιστορία της Bad Credit, αλλά και να αποφέρει σταθερό κέρδος τόσο για την εταιρεία μας όσο και για τους πελάτες μας.

    Χάνετε τον ύπνο σας το βράδυ ανησυχώντας πώς θα πάρετε ένα δάνειο; Επικοινωνία: Waheed Finance Firm Agency τώρα μέσω e-mail: info@waheedfinance.com ή WhatsApp: +91 636 671 0014

    Προσφέρουμε δάνειο με χαμηλό επιτόκιο 3% και, προσφέρουμε
    *Προσωπικά δάνεια
    * Δάνεια Εξυγίανσης Χρέους
    *Επιχειρηματικό κεφάλαιο
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    * Δάνεια εκπαίδευσης
    * Στεγαστικά δάνεια
    * Δάνεια για οποιοδήποτε λόγο
    Για περισσότερες επείγουσες πληροφορίες Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

    info@waheedfinance.com
    WhatsApp: +91 636 671 0014
    Χαιρετισμοί
    Χρηματοοικονομική Εταιρεία Waheed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί αιτούντες δάνειο

    Έχετε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε ως οργανισμός ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και οικονομικά αναξιοπαθούντες ανθρώπους. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία: e-mail: elenanino0007@gmail.com

    Ονομα:
    Απαιτούμενο ποσό δανείου:
    Διάρκεια δανείου:
    Αριθμός κινητού:

    Σας ευχαριστώ και ο Θεός να έχει καλά
    Ingrid

    ΑπάντησηΔιαγραφή