Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Βαθύς Καθαρισμός με ατμό στα Element


Ο καθαρισμός του προσώπου με ατμό αποτελεί πανάρχαια μέθοδο χαλάρωσης των πόρων με σκοπό την ευκολότερη αποβολή του συγκεντρωμένου σμήγματος και των ακαθαρσιών της επιδερμίδας. Στα Element χρησιμοποιούμε όλα τα οφέλη αυτής της δοκιμασμένης μεθόδου, εμπλουτίζοντας τη διαδικασία με τη σοφία που μας παρέχει η Φυτική Κοσμετολογία®.

Ξεκινούμε τη συνεδρία με φυτικό καθαρισμό του προσώπου με ειδικά προϊόντα που δε θα ερεθίσουν το δέρμα. Η επιλογή των προϊόντων αυτών γίνεται πολύ προσεκτικά, γιατί η επερχόμενη διάνοιξη των πόρων μπορεί να ευνοήσει κάποια ανεπιθύμητη αντίδραση.

Προχωράμε σε φυτικό πήλιγκ με τη βοήθεια μείγματος φυσικής πούδρας από κουκούτσι βερίκοκου. Οι κόκκοι αυτής της πούδρας, λόγω της κοπής και της υφής τους δεν τραυματίζουν το δέρμα, ενώ όντας φυσικοί, είναι απόλυτα ασφαλείς, ακόμη και για την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα. Αν το κρίνει ο αισθητικός, το φυτικό πήλιγκ μπορεί να αντικατασταθεί με ειδικό απορροφητικό μηχανισμό απολέπισης με διαμάντι.

Έπειτα ακολουθεί η διαδικασία του ατμού, για την παραγωγή του οποίου χρησιμοποιούμε καθαρό νερό, χωρίς άλατα. Ο ατμός, αμέσως μετά την παραγωγή του και πριν καταλήξει στην επιδερμίδα του επισκέπτη, διερχόμενος από θάλαμο με φυσικά βότανα ή αιθέρια έλαια, εμπλουτίζεται με ευεργετικά για το δέρμα συστατικά, ενώ με τη βοήθεια ειδικού μηχανισμού, εμπλουτίζεται και με όζον.

Στο σημείο αυτό το δέρμα είναι έτοιμο να δεχτεί τη μηχανική απομάκρυνση του σμήγματος. Ασκώντας ελαφριά πίεση, ο αισθητικός καθαρίζει τους πόρους.

Στη συνέχεια, για την αποφυγή μολύνσεων, ο αισθητικός χρησιμοποιεί την τεχνολογία υψίσυχνου ρεύματος το οποίο αποστειρώνει την επιδερμίδα, τονώνει την κυκλοφορία και επαναφέρει το pH του δέρματος στα φυσιολογικά επίπεδα.

Προχωράμε στην εφαρμογή φυτικής μάσκας ή άλλων προϊόντων που θα προσφέρουν επιπλέον τόνωση στο δέρμα και θα επαναφέρουν τους πόρους στη φυσιολογική τους μορφή. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη φάση να προσφέρουμε στο δέρμα ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να επανέλθει γρήγορα στη φυσιολογική του κατάσταση. Η ενυδάτωση που προσφέρουμε σε αυτή τη φάση είναι πολύ σημαντική, δεν είναι όμως θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης. Η βαθιά ενυδάτωση εφαρμόζεται 2 με 3 ημέρες μετά τον καθαρισμό, σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρωτόκολλα ασφάλειας ώστε να αποφευχθεί ερεθισμός ή μολύνσεις. Στα Element η βαθιά ενυδάτωση προσφέρεται σε mini πρόγραμμα σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μαζί με τον καθαρισμό και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες τις κάθε επιδερμίδας. Ενημερώσου για τα mini προγράμματα στη σελίδα των προσφορών μας εδώ.

Μετά τον καθαρισμό με ατμό, το δέρμα μπορεί να παρουσιάσει έναν ελαφρύ ερεθισμό για λίγες ώρες (1-2 ώρες), ο οποίος είναι φυσιολογικός κι υποχωρεί μόνος του.

Μπορείτε να κλείσετε τη συγκεκριμένη θεραπεία με ένα τηλεφώνημα στο 2811.118101 ή στο σύστημα online κρατήσεων του Element. Η θεραπεία αυτή ενδείκνυται τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Πληροφορίες στο 2811.118101 ή στα Element, Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων), 1ος Όροφος, στα κτήρια του Interclinic.


Το άρθρο αυτό αναρτήθηκε και στο blog του www.goelement.gr.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου από εδώ!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου