Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

Μασάζ, το ευεργετικό!

Ανάμεσα στις πολλές επιλογές ομορφιάς και ευεξίας που σας προσφέρουμε στα Element, το χαλαρωτικό μασάζ κατέχει εξέχουσα θέση. Κι αυτό γιατί προσφέρει ηρεμία, ευεξία, αύξηση της ενέργειας και της διάθεσης. Όποιος δέχεται ένα σωστό χαλαρωτικό μασάζ, αμέσως μετά τη θεραπεία λάμπει, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά κι αισθάνεται ξεκούραστος, έστω κι αν προηγήθηκε ή αν έπεται μία δύσκολη μέρα! Αυτή τη μικρή πολυτέλεια λοιπόν, αποφασίσαμε να την κάνουμε προσβάσιμη σε όλους, χαμηλώνοντας την τιμή των 60 λεπτών χαλαρωτικού μασάζ στα 20€, μέχρι τις 31 Αυγούστου!*

Ποια είναι όμως συγκεκριμένα τα ευεργετικά αποτελέσματα ενός χαλαρωτικού μασάζ;

  • Ευνοεί τη σωστή κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και αυτό από μόνο του οξυγονώνει, τρέφει, αποτοξινώνει και ανανεώνει τον οργανισμό.
  • Η σωστή μάλαξη μειώνει το stress και αυξάνει τα επίπεδα της σεροτονίνης, με αποτέλεσμα λιγότερο άγχος και περισσότερη όρεξη για ζωή.
  • Είναι ένα από τα δυνατότερα αντικαταθλιπτικά!
  • Είτε πρόκειται για απαλές μαλάξεις, είτε για μαλάξεις των βαθύτερων ιστών, το χαλαρωτικό μασάζ στα Element μειώνει τους μυϊκούς πόνους και αυξάνει τις κινητικές δυνατότητες των μυών.
  • Στο χαλαρωτικό μασάζ στα Element επιμένουμε πολύ στα άκρα (χέρια-παλάμες, πόδια-πέλματα). Επομένως έχουμε σαν αποτέλεσμα την εξάλειψη της κούρασης και της αίσθησης βάρους.
  • Το χαλαρωτικό μασάζ περιλαμβάνει πιέσεις στο πρόσωπο και στο τριχωτό της κεφαλής με αποτέλεσμα την αύξηση της διαύγειας.
  • Στα Element χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φυτικά έλαια για το μασάζ, τα οποία αποτοξινώνουν, προστατεύουν και τρέφουν την επιδερμίδα, αυξάνοντας τις φυσικές της άμυνες.
  • Όλα τα παραπάνω ευνοούν στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην καλύτερη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού.
Το χαλαρωτικό μασάζ δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση περιττό έξοδο ή πολυτέλεια. Είναι μία συνήθεια που οφείλουμε στον εαυτό μας. Το σώμα μας είναι εργαλείο της καθημερινότητάς μας και φορέας των συναισθημάτων μας. Το να το προστατεύουμε λοιπόν είναι αν μη τι άλλο υποχρέωση.

Μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας μία ολόκληρη ώρα ευεξίας, σε προνομιακή τιμή, πατώντας εδώ (για τη γυναίκα) ή εδώ (για τον άνδρα), ή να καλέσετε το 2811 118101.

Στα Element η συνεδρία μάλαξης ξεκινά με λουτρό με αφρόλουτρο από αμαμελίδα βιολογικής καλλιέργειας και τελειώνει με επάλειψη βουτύρου σώματος από έλαιο argan (για τις κυρίες) ή από θαλάσσιο νούφαρο (για τους κυρίους).

Για άλλες super προσφορές -50%, πατήστε εδώ!

Σας περιμένουμε στη Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων) στον 1ο όροφο, στα κτήρια του Interclinic.

*η προσφορά αφορά το χαλαρωτικό μασάζ σε ολόκληρο το σώμα. Η συνεδρία κρατά 60 λεπτά και ξεκινά με λουτρό βιολογικής αμαμελίδας. Συνεχίζουμε με το μασάζ και τελειώνουμε με επάλειψη βουτύρων σώματος. Για τη γυναίκα χρησιμοποιούμε έλαια με βάση το βιολογικό argan και το τριαντάφυλλο. Στους άνδρες χρησιμοποιούνται έλαια εμπλουτισμένα με λέμφο από φλοιούς δέντρων και θαλάσσιο νούφαρο.

Το παρόν, δημοσιεύτηκε και στο goelement.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου