Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η δύναμη της καθαρής φύσης!

Στα Element η Φυτική Κοσμετολογία® σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχει την τιμητική της!

Από σήμερα όμως έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στις καμπίνες μας την τελευταία λέξη της καθαρότητας στην παραγωγή καλλυντικών: τα προϊόντα Helan!

Η Helan αποτελεί παγκόσμιο οδηγό στην καθαρή κοσμετολογία. Με έδρα την Ιταλία, αφιερώνει μεγάλο ποσοστό των επενδύσεών της στην έρευνα και στην αναζήτηση νέων συνδυασμών συνέργειας και αποτελεσματικότητας των δώρων της φύσης: των βοτάνων.

Με τα προϊόντα Helan καλύπτουμε ένα πλατύ φάσμα αναγκών, το οποίο πλέον διευρύνεται στις ευαίσθητες ηλικίες και περιόδους της ανθρώπινης φύσης:
  • η νέα μαμά και το μωράκι της μπορούν να νοιώσουν την ασφάλεια της καθαρής φύσης μέσα από προϊόντα σχεδιασμένα με απόλυτη προσοχή και σεβασμό: βιολογικά προϊόντα προστασίας για το νεογέννητο, αλλά και για τις ευαίσθητες περιοχές της μαμάς.
  • η ανδρική επιδερμίδα που ταλαιπωρείται από καθημερινό ξύρισμα μπορεί πλέον να απαλλαγεί από τους επίμονους ερεθισμούς, αλλά και να θωρακιστεί μακροπρόθεσμα από τη γήρανση: καθαρές, φυτικές σειρές για το ανδρικό πρόσωπο, μεθυστικά αρωματισμένες με φυσικά αρώματα, πλούσιες σε θρεπτικά και επουλωτικά συστατικά.
  • καθημερινή κούρα και προστασία από τη γήρανση με προϊόντα ομορφιάς παρασκευασμένα από βιολογικές πρώτες ύλες, χωρίς συνθετικά ή άλλα επικίνδυνα συστατικά.
  • και φυσικά, προϊόντα καμπίνας που καταπολεμούν τη γήρανση, την οξείδωση από τις ελεύθερες ρίζες, την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος, τα σημάδια του ήλιου.
Κλείσε το επόμενο ραντεβού ευεξίας και ομορφιάς στα Element, στο 2811-118101 και ζήσε από κοντά τη δύναμη της καθαρής φύσης!
Περισσότερα για τη δουλειά μας στο www.goelement.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου