Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

HT Massage, αποκλειστικά στα Element Overwhelming Beauty!


HT Massage! Το μασάζ που όλοι περιμένατε ήρθε τώρα σε αποκλειστικότητα στα Element.

Τι είναι:
Πρόκειται για μία μεικτή τεχνική μασάζ που απορροφά όλο το στρες, τους πόνους, την ένταση, ενώ παράλληλα "ξεκλειδώνει" ενεργειακά το σώμα και χαρίζει την απόλυτη ευεξία! Επιπλέον τρέφει σε βάθος το δέρμα και του χαρίζει ελαστικότητα και αντοχή λόγω του φυτικού βουτύρου που χρησιμοποιείται κατά τη συνεδρία.
Γενικά, πρόκειται για μασάζ στο οποίο εφαρμόζεται αρκετή πίεση, ενώ γίνονται ειδικές πιέσεις και μαλάξεις σε κομβικά σημεία του σώματος. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ολόκληρο το σώμα. Συμπεριλαμβάνονται τα πέλματα, οι παλάμες, το πρόσωπο και το τριχωτό της κεφαλής.

Τι έλαια χρησιμοποιούνται:
Δε χρησιμοποιούμε έλαια στο HT Massage. Η συνεδρία πραγματοποιείται αποκλειστικά με λιωμένο, ζεστό, 100% καθαρό βούτυρο karitè, το οποίο χρησιμοποιείται αυτούσιο και δεν αραιώνεται με άλλα έλαια. Στο βούτυρο karitè μπορεί να προστεθούν μόνο σταγόνες από καθαρά αιθέρια έλαια, ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη. Επιπλέον, σε κάποια κομβικά σημεία του σώματος, μπορεί να γίνει μασάζ μόνο με καθαρό αιθέριο έλαιο.

Πόσο διαρκεί:
Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 60 λεπτά και περιλαμβάνει αρχικά ζεστό χαλαρωτικό λουτρό με αφρόλουτρο βιολογικής αμαμελίδας. Το μασάζ τελειώνει πάντα με επάλειψη αρωματικών φυτικών βουτύρων, που τρέφουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, ενώ χαρίζουν μία επιπλέον νότα ευεξίας.

Τι πρέπει να κρατάω μαζί μου:
Στα Element σας παρέχουμε πετσέτες, παντόφλες και όλα τα απαραίτητα για το λουτρό σας, ενώ οι χώροι αυξημένης ιδιωτικότητας που έχουμε δημιουργήσει, δε σας αναγκάζουν να κυκλοφορείτε σε κοινόχρηστους χώρους κατά τη διάρκεια της συνεδρίας: ο χώρος του λουτρού σας είναι στην ίδια αίθουσα με το χώρο του μασάζ και σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας σας, πρόσβαση σε αυτόν έχετε μόνο εσείς!
Επιπλέον, όπως σε όλες τις συνεδρίες μασάζ, οι κυρίες θα πρέπει να μη φορούν μακιγιάζ.

Για ραντεβού και πληροφορίες, καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811-118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου