Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Δερμοανάπλαση εκ των εσω: Mesotherapy Nano!


Η δερμοανάπλαση μέσα στο καλοκαίρι ήταν πάντα πρόβλημα γιατί ο έντονος ερεθισμός της επιδερμίδας που προκαλείται από τις μεθόδους ανανέωσης ενέχει πάντα τον κίνδυνο εμφάνισης σημαδιών λόγω της έντονης ηλιοφάνειας.

Στα Element λύσαμε το πρόβλημα, και μάλιστα εκ των έσω, με τις νέες μεσοθεραπείες της Κ-Surgery που όχι μόνο δεν πληγώνουν το δέρμα, αλλά ωθούν σε βάθος τις δραστικές ουσίες. Η τεχνική είναι ανώδυνη λόγω της λεπτής τριχοειδούς μορφής της βελόνας, η οποία πλέον δεν τραυματίζει καθόλου το δέρμα, ενώ η αποτελεσματικότητά της ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Οι νέες βελόνες μεσοθεραπείας nano δεν έχουν σκοπό να ανοίξουν οπές στο δέρμα ώστε να απορροφηθεί το βιοενεργό υλικό. Είναι οι ίδιες φορείς του βιοενεργού υλικού και το εγχύουν με απόλυτη ασφάλεια στα σημεία που χρειάζεται.

Τα υπέρ της νέας μεσοθεραπείας Nano:

  • Κανένας ερεθισμός για την επιδερμίδα: οι νέες βελόνες μεσοθεραπείας nano δεν έχουν πλέον σκοπό να προκαλέσουν μικρονυγμούς (μικρά τραύματα στο δέρμα) αλλά να εγχύσουν μέσα σε αυτό τα θρεπτικά συστατικά. Ο σκοπός και η φιλοσοφία της νέας αυτής τεχνικής είναι να δώσει στο δέρμα τα συστατικά που χρειάζεται για να αναγεννηθεί εκ των έσω.
  • Άμεσο αποτέλεσμα το οποίο φαίνεται από την πρώτη κιόλας μέρα λόγω της πλήρους και άμεσης αφομοίωσης των θρεπτικών συστατικών που εγχύονται στην επιδερμίδα.
  • Αύξηση του αποτελέσματος τις επόμενες ημέρες λόγω της κινητοποίησης των μηχανισμών ανάπλασης του δέρματος.
  • Πολλαπλασιασμός του αποτελέσματος σε κάθε επανάληψη της διαδικασίας.
  • Δυνατότητα έγχυσης βιοενεργών αυξητικών παραγόντων που ξανανιώνουν τα κύτταρα της επιδερμίδας  ξεκινώντας από το DNA! Εκπληκτικό αποτέλεσμα ως προς τη βιολογική ηλικία, την όψη, την υφή του δέρματος.
  • Δυνατότητα συνδυασμού της Μεσοθεραπείας Νano με την κλασσική μεσοθεραπεία: ο ομοιόμορφος μικροτραυματισμός που προκαλεί στο δέρμα η κλασσική μεσοθεραπεία, σε συνδυασμό με την έγχυση βιοενεργών παραγόντων μέσω της τεχνικής nano δίνουν στα κύτταρα του δέρματος μία μαζική ώθηση στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Ολική ανάπλαση, ορατή σύσφιξη, λεύκανση, βαθιά ενυδάτωση, λάμψη, νεανική όψη, είναι μερικά από τα αποτελέσματα που μπορείτε να περιμένετε από την τεχνική μεσοθεραπείας nano.
Εμπιστευθείτε τους ειδικούς στη δερμοανάπλαση και μιλήστε μαζί τους στο 2811 11 8101. Ζητήστε ένα εντελώς δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού και λύστε κάθε σας απορία.

Στα Element θα μιλήσετε αποκλειστικά με διπλωματούχους αισθητικούς με πείρα άνω των 10 ετών, οπότε μπορείτε να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά ως προς την καθοδήγησή σας.


Όλη η ομορφιά Element
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου