Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Δώρα Element!


Θέλεις τα δώρα σου να είναι ιδιαίτερα; Τα Element σου προσφέρουν τη δυνατότητα να προαγοράσεις τις επιθυμίες των αγαπημένων σου και να οργανώσεις εκπλήξεις μέσω δωροεπιταγής ή sms! Διάβασε παρακάτω: η πληρωμή του δώρου μπορεί να γίνει τόσο με μετρητά, όσο και με κάρτα!
Για πληρωμή με κάρτα: επέλεξε παρακάτω το δώρο που θέλεις να κάνεις και προαγόρασέ το πατώντας το αντίστοιχο link. Επικοινώνησε μαζί μας στο 2811 11 8101 κι εμείς θα αναλάβουμε την αποστολή sms έκπληξη στη μέρα, την ώρα και με το μήνυμα που θέλεις εσύ! Ναι, ακόμη και 23:59 την παραμονή της γιορτής των αγαπημένων σου!!! Αν προτιμάς πάλι, μπορείς να πάρεις την κλασσική δωροκάρτα από τη reception του Element, η οποία από το καλοκαίρι του 2016 που υπάρχει, αποτελεί τη No1 επιλογή δώρου για τους επισκέπτες μας! Για πληρωμή με μετρητά, ισχύουν όλα τα παραπάνω το ίδιο, μόνο που θα πρέπει να περάσεις από τη reception του Element για την πληρωμή του δώρου σου. Εκεί μπορείς να επιλέξεις την κλασσική δωροκάρτα ή το sms έκπληξη, επιλέγοντας ημέρα, ώρα και κείμενο που θέλεις να λάβει ο παραλήπτης.

Τι περιμένεις λοιπόν; Επέλεξε το δώρο που θέλεις να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!
ΠΡΟΣΟΧΗ: αν δε βρίσκεις στη λίστα το δώρο που θέλεις να κάνεις, επικοινώνησε μαζί μας στο 2811 11 8101. Θα σου στείλουμε sms με link και θα αποπληρώσεις το δώρο που εσύ επέλεξες άνετα από το κινητό σου τηλέφωνο. Αξίζει επίσης μία επίσκεψη στα Element για να κάνεις δώρα προϊόντα ομορφιάς και αρώματα με έκπτωση ως και -40%! 
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

Επιπλέον, ΟΛΑ τα Théo Parfums
μόνο με 25€
τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όσο και στο κέντρο μας!
ΠΡΟΣΟΧΗ: αν δε βρίσκεις στη λίστα το δώρο που θέλεις να κάνεις, επικοινώνησε μαζί μας στο 2811 11 8101. Θα σου στείλουμε sms με link και θα αποπληρώσεις το δώρο σου άνετα από το κινητό σου τηλέφωνο. Αξίζει επίσης μία επίσκεψη στα Element για να κάνεις δώρα προϊόντα ομορφιάς και αρώματα με έκπτωση -40%! Πολύτιμα Theo Parfums, μόνο με 25€!!!
Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου