Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Όμορφη σαν τον Απρίλη...


Φράσεις όπως "είσαι όμορφη ήδη", "να είσαι ο εαυτός σου", "η εσωτερική ομορφιά είνα αυτή που μετράει", ακούγονται συνέχεια. Είναι φράσεις που δε στερούνται αλήθειας... δεν είναι όμως και όλη η αλήθεια.

Μία γνωστή ηρωίδα βιβλίου λέει "όταν λάμπει το έξω σου, λάμπει και το μέσα σου"*. Η εμφάνιση βοηθά στην καλή ψυχολογία. Το καθαρό και περιποιημένο σώμα γίνεται ευκολότερα φορέας θετικών συναισθημάτων και το να το κατακτήσουμε δεν είναι τελικά και τόσο δύσκολο.

Δε χρειάζεται να μοιάσουμε σε κάποιον άλλο, δε χρειάζεται να αποκτήσουμε συμπλεγματικές συμπεριφορές κατωτερότητας. Τα δεδομένα της "τελειότητας" αλλάζουν πλέον ανάλογα με τη μόδα από μήνα σε μήνα. Τι χρειάζεται λοιπόν;

Να ανακαλύψουμε
τον καλύτερό μας εαυτό!

Να βρούμε ανθρώπους που είναι εκπαιδευμένοι στο να βρίσκουν τα δικά μας δυνατά σημεία και να μπορούν να εκπαιδεύσουν και εμάς στο να "χτίσουμε" πάνω σε αυτά. Ανθρώπους που θα μας πουν με ειλικρίνεια πως να γίνουμε εμείς καλύτεροι και όχι πως να μοιάσουμε σε άλλους. Ανθρώπους που με το που μας γνωρίσουν δεν θα μπουν σε διαδικασίες σύγκρισης, αλλά θα σηκώσουν τα μανίκια και θα στρωθούν στη δουλειά για να βγει μπροστά ο δικός μας καλύτερος εαυτός!

Στα Element δεν έχουμε σπουδάσει ψυχολογία. Κάνουμε όμως αισθητική με πολλή αγάπη και αυτό μας βοηθά στο να πλησιάσουμε, να κατανοήσουμε και να μπορέσουμε να μπούμε στη θέση του επισκέπτη. Άνθρωποι με εντελώς διαφορετικούς κοινωνικούς ρόλους ζητούν καθημερινά τη βοήθειά μας για να βελτιώσουν το πρόσωπο και το σωμα τους και να καλύψουν τις ατέλειές τους. Όταν έρχονται λοιπόν σε εμάς, αυτό που διακρίνουμε πρώτα είναι ο αληθινός, ο όμορφος, ο αγνός εαυτός τους, που έχει καλυφθεί πίσω από το άγχος, την αμέλεια λόγω υποχρεώσεων, την κούραση, τη στρεβλή αντίληψη γύρω από αυτό που είναι πραγματικά όμορφο! Κι αυτό που κάνουμε εδώ είναι πραγματικά απλό:

Αποκαλύπτουμε την κρυμμένη σου ομορφιά!

Στα Element μπορείς να είσαι σίγουρη: βλέπουμε τον πραγματικό σου εαυτό και ό,τι συμβουλή ομορφιάς σου δώσουμε είναι πραγματικά από καρδιάς και σκοπό έχει ο "όμορφος κύκνος" που μαράζωσε από τη μονοτονία της καθημερινότητάς και τις λανθασμένες συνήθειες να αποκαλυφθεί στα μάτια όλων και κυρίως... στα δικά σου μάτια!

Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101 και κλείσε εντελώς δωρεάν ένα συμβουλευτικό ραντεβού για να δεις τι μπορούμε εμείς, αλλά και τι μπορείς κι εσύ!

Η ομορφιά είναι εδώ...
...γιατί εδώ είσαι κι εσύ!

*"Οι μάγισσες της Σμύρνης", Μάρα Μεϊμαρίδη, Εκδόσεις Καστανιώτη

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου