Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Ipanema Massage


Τελικά όλες οι μοναδικές εμπειρίες έχουν σημείο εκκίνησης τα Element Overwhelming Beauty!

Μία νέα Overwhelming Experience έρχεται να συμπληρώσει τις υπηρεσίες ευεξίας που παρέχουμε. Αυτή τη φορά σας ταξιδεύουμε στην πιο όμορφη παραλία του Rio De Janeiro, τη γνωστή Ipanema! 

Όλα τα αρώματα και τις αισθήσεις αυτής της παραλίας τα συγκεντρώσαμε σε μία μοναδική ολιστική τελετή μάλαξης, βαθιάς απολέπισης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

Βυθίσου στο μεθυστικό άρωμα του βραζιλιάνικου καφέ και του ελαίου macadamia, σε μία αλληλουχία έντονων μαλάξεων και πιέσεων που σκοπό έχουν την ξεκούραση και την αναζωογότηση του σώματος και του νου. Ενώ γίνεται η μάλαξη, με την τεχνική cream & salt το σώμα λούζεται με μίγμα θρεπτικής κρέμας και αλάτων θαλασσινού βυθού BioMaris, που απολεπίζουν και ανακουφίζουν από την κούραση.

Η συνεδρία τελειώνει με λουτρό καθαρού νερού.

Η έντονη αίσθηση αναζωογόνησης και ενέργειας είναι το αποτέλεσμα του Ipanema Massage ενώ η επιδερμίδα καθαρίζει βαθιά και ενυδατώνεται. Όλη η εμπειρία κορυφώνεται με τις υπέροχες νότες καφέ και macadamia ενώ στην έξοδο προσφέρεται τονωτικό φρουτοποτό από χυμό ροδιού, μέντα και lime.

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι 1 ώρα. Το έλαιο μάλαξης περιέχει macadamia, morango και cranberry.  Κλείσε το ραντεβού σου online εδώ!


Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου