Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Πρόγραμμα 5 εβδομάδων Murad!


Ποια είναι τα επιστημονικά δεδομένα:
Τα περισσότερα προγράμματα ανάπλασης της επιδερμίδας υπόσχονται βελτίωση της όψης του δέρματος χωρίς να μπαίνουν στην ουσία με αποτέλεσμα οι όποιες αλλαγές να είναι επιφανειακές και να μην έχουν διάρκεια. Κι αυτό γιατί  δεν έχει αποκατασταθεί η φυσιολογικότητα των κυττάρων και η ικανότητά τους να αυτοπροστατεύονται, να αποτοξινώνονται και να πολλαπλασιάζονται ομαλά. Ακόμη και ένα χειρουργικό lifting, μία τοποθέτηση νημάτων, μία ενέσιμη θεραπεία botox, δεν μπορεί να αποδώσει στο 100%, αν η κυτταρικές λειτουργίες μας παρουσιάζουν βλάβες.

Σε μία κοπέλα 25 ετών με νεανική όψη επιδερμίδας, δε θα ρωτήσει ποτέ κανείς τι κάνει και διατηρεί το πρόσωπό της σε αυτή την κατάσταση. Είναι φυσιολογικό το δέρμα της να έχει τη δύναμη να "κρατιέται" γιατί δεν έχει ακόμη υποστεί τις βλάβες της φωτογήρανσης και της χρονογήρανσης. Τα κύτταρα της διατηρούν ακόμη στο ακέραιο όλες τις ομοιοστατικές λειτουργίες τους.

Το πρόγραμμα 5 εβδομάδων Dr Murad είναι η βάση και η αρχή για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή, ακριβώς γιατί επαναφέρει αυτές τις ομοιοστατικές λειτουργίες.

Τι υπόσχεται:
Ολική ανανέωση της φυσιολογικότητας της επιδερμίδας, κυτταρική αναζωογόνηση, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, βελτίωση του κυτταρικού τροφισμού, της οξυγόνωσης και φυσικά της ικανότητας αποτοξίνωσης, αυτοπροστασίας και πολλάπλασιασμού των κυττάρων. Με λίγα λόγια, ολική επαναφορά όλων των ομοιοστατικών λειτουργιών του κυττάρου.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να φαίνονται "κινέζικα" για το μέσο αναγνώστη, αλλά σε απλά ελληνικά μεταφράζονται σε ως και 10 χρόνια νεανικότερη όψη στην επιδερμίδα.

Το εντατικό πρόγραμμα 5 εβδομάδων Dr Murad υπόσχεται αλλαγές στην ουσία του δέρματος, στους κυτταρικούς μηχανισμούς. Και οι αλλαγές αυτές είναι εντυπωσιακές... και φυσικά είναι ορατές και εξωτερικά.

Τι προτείνει ο Dr Murad:
Ολιστική αντιμετώπιση του προβλήματος μέσα από ένα εντατικό πρόγραμμα 5 εβδομάδων, το οποίο περιλαμβάνει:
  • Αλλαγές στον τρόπο λήψης νερού.
  • Εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής.*
  • Ειδικά εντατικά προγράμματα επαγγελματικής περιποίησης Dr Murad.
  • Εξατομικευμένη αγωγή 5 εβδομάδων για το σπίτι που περιλαμβάνει ειδικό καθημερινό πρόγραμμα καθαρισμού και περιποίησης του προσώπου.

Τι περιλαμβάνουν τα προγράμματα στα Element:
Ένα πρόγραμμα 5 εβδομάδων Murad στα Element περιλαμβάνει:
  • 10 εντατικές θεραπείες καμπίνας που προγραμματίζονται σε 2 επισκέψεις ανά εβδομάδα.
  • Συμβουλευτικό πρόγραμμα που προσαρμόζεται ανάλογα με τα αποτελέσματα των περιοδικών ελέγχων στο Phasma Scanner (ηλεκτρονικό σύστημα ανάλυσης της επιδερμίδας σε υπολογιστή).
  • 1 εξειδικευμένη κρέμα ημέρας Dr Murad, 50ml.
  • 1 εξειδικευμένο ορό στοχευμένης δράσης Dr Murad, 30ml.
  • 1 κρέμα ματιών lifting Dr Murad 30ml και 40 pads εφαρμογής.

Γιατί Murad;
Το πρόγραμμα 5 εβδομάδων DrMurad εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες σε όλο τον κόσμο με επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα. Είναι το μοναδικό με τόσο μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, τα οποία επαναλαμβάνονται. Έχει σχεδιαστεί από το γιατρό Dr Murad και εφαρμόζεται στα καλύτερα κέντρα αισθητικής με τεράστια επιτυχία. Επιπλέον, η ολιστικότητα που το χαρακτηρίζει καθώς και η στοχευμένη δράση σε κυτταρικό επίπεδο, εξασφαλίζουν ουσιαστική βελτίωση που διαρκεί.

Μία πλειάδα των εφαρμογών Murad δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα. Έτσι, το πρόγραμμα 5 εβδομάδων μπορεί να πραγματοποιηθεί με διαφορετικά πρωτόκολλα σε άτομα που υποφέρουν τόσο από από ακμή, όσο και από ορμονοεξαρτώμενη γήρανση (εμμηνοπαυσιακά και προ-εμμηνοπαυσιακά προβλήματα), από φωτογήρανση, καθώς και από χρόνια αφυδάτωση.

Οξέα φρούτων, φυτο-ορμόνες, συμπλέγματα ρετινόλης, ενυδατικές φόρμουλες Riplenicel® και άλλα δραστικά συστατικά εντατικής περιποίησης συμπυκνώνονται σε μία σειρά εφαρμογών τόσο στην καμπίνα του ινστιτούτου, όσο και στο σπίτι, επιτυγχάνοντας το τέλειο αποτέλεσμα.

Πόσο κοστίζει ένα πρόγραμμα 5 εβδομάδων:
Τα προγράμματα 5 εβδομάδων είναι εντελώς εξατομικευμένα, κι επομένως το κόστος υπολογίζεται αμέσως μετά την πρώτη ΔΩΡΕΑΝ ανάλυση δέρματος στο Phasma Scanner. Τα προγράμματα 5 εβδομάδων περιλαμβάνουν θεραπείες στην καμπίνα και αγωγή για το σπίτι, επομένως το συνολικό τους κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό σε σχέση με την αγορά.

Πως μπορώ να κλείσω το πρόγραμμα 5 εβδομάδων Murad;
Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101. Θα σου κλείσουμε ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης και ανάλυσης της επιδερμίδας σου με το Phasma Scanner. Θα αποκτήσεις μία πλήρη εικόνα της κατάστασης της επιδερμίδας σου μέσα από ηλεκτρονική ανάλυση και ένας επαγγελματίας αισθητικός (όχι πωλητής!) θα καταρτίσει και θα κοστολογήσει για εσένα ένα πλήρες πρόγραμμα 5 εβδομάδων Dr Murad που θα περιλαμβάνει κούρες καμπίνας, συμπληρώματα, συμβουλευτικές υπηρεσίες και αγωγή για το σπίτι.
------------
*Τα συμπληρώματα διατροφής χορηγούνται σε συνεργασία με τη φαρμακοποιό κυρία Μαρία Κολυμπιανάκη.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου