Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Phasma Scan, ανάλυση, διάγνωση και θεραπεία!


Ο τρόπος που δουλεύουμε στα Element αποτελεί παράδειγμα αισθητικής αντιμετώπισης στα προβλήματα προσώπου και σώματος, τόσο λόγω των αποτελεσματικών λύσεων που προτείνουμε, όσο και λόγω του ότι αυτές βασίζονται πάντα σε επιστημονικά δεδομένα και μελέτες.

Το Phasma Scan αποτελεί διαγνωστικό μήχάνημα που στο χώρο μας λειτουργεί βοηθητικά στην ανάλυση και τη θεραπεία των αισθητικών προβλημάτων της επιδερμίδας. Το Phasma Scan εντοπίζει τα πιο σημαντικά προβλήματα της επιδερμίδας, αλλά η σημαντικότερη λειτουργία του είναι ότι σαρρώνει το δέρμα και εν τω βάθει, προειδοποιώντας τον αισθητικό και τον επισκέπτη για το τι να περιμένει στο μέλλον: βλάβες που δεν έχουν ακόμη περάσει την επιφάνεια της επιδερμίδας ή που δε φαίνονται με γυμνό μάτι, γίνονται άμεσα αντιληπτές κι επομένως μπορούμε αμέσως να ξεκινήσουμε την κατάλληλη αγωγή ώστε να τις προλάβουμε και να τις αντιμετωπίσουμε.

Οι Phasma Scan σαρρώσεις πραγματοποιούνται καθαρά για διαγνωστικούς σκοπούς και με σκοπό να βοηθηθεί ο αισθητικός στην επιλογή της αγωγής που θα ακολουθήσει.

Εφόσον εντοπιστεί πρόβλημα, όλοι οι μεγάλοι οίκοι ομορφιάς είναι εδώ και προσφέρουν τεχνογνωσία και λύσεις: Dermalogica, K-Surgery, Murad, Skeyndor, Schrammek, τα μεγαλύτερα ονόματα στην αισθητική παρέχουν στους αισθητικούς μας το πιο εξοπλισμένο οπλοστάσιο ομορφιάς!

Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, μπορείς να ζητήσεις το δικό σου διαγνωστικό ραντεβού -με ή χωρίς Phasma Scan*- στο 2811 11 8101 ή online πατώντας εδώ. Μία αισθητικός θα σε δει από κοντά και θα σου προτείνει την κατάλληλη αντιμετώπιση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

*Το διαγνωστικό ραντεβού είναι δωρεάν και η εφαρμογή Phasma Scan γίνεται μόνο εφόσον το ζητήσει ο αισθητικός.
Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου