Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Λεύκανση και το καλοκαίρι: VitaC Glycolic by Dr Murad®



Με τα νέα πρωτόκολλα Dr Murad είναι δυνατό κάτι τέτοιο και όχι μόνο: όλη η αντιοξειδωτική δύναμη της βιταμίνης C συνδυάζεται με τη μοναδικά καθαριστική, λευκαντική και αναπλαστική δράση του γλυκολικού οξέως.

Μα γίνεται το καλοκαίρι;;;
Όλες οι θεραπείες Murad είναι βραβευμένες ακριβώς γι'αυτό: για την ασφάλεια που προσφέρουν, χωρίς να κάνουν καμία έκπτωση στην αποτελεσματικότητα! Το πρωτόκολλο VitaC Glycolic εξειδικεύεται στη λείανση, τη λεύκανση και την ανάπλαση της επιδερμίδας και δρα αποτελεσματικά ακριβώς στα σημεία που το χρειαζόμαστε, ενώ παρέχει 100% προστασία κατά την έκθεση στον ήλιο.

Τι περιλαμβάνει;
Θεραπείες καμπίνας και εξειδικευμένη κούρα στο σπίτι γίνονται ένα στα Element και φυσικά το πρωτόκολλο αυτό δε θα μπορούσε να απέχει από αυτή μας την αρχή. Το VitaC Glycolic περιλαμβάνει λοιπόν τις θεραπείες στο ινστιτούτο και όλα τα απαραίτητα προϊόντα για το σπίτι.

Πρόκειται για μία απλή θεραπεία συντήρησης ή για πραγματικά εξειδικευμένη θεραπεία με ορατό αποτέλεσμα;
Αν γνωρίζεις αγγλικά μπορείς να διαβάσεις απευθείας τις πληροφορίες από τη σελίδα murad.com, εδώ. Πρόκειται πάντως για στοχευμένη θεραπεία, άκρως αποτελεσματική και απόλυτα ασφαλή, που θα σε κάνει να παραδεχτείς ότι ναι, έχεις δοκιμάσει και άλλες φορές βιταμίνη C, αλλά ποτέ έτσι!

You've Tried Vitamin C Before—But I Like This!

Πόσο κοστίζει;
Θα εκπλαγείς! Στείλε άμεσα μήνυμα στο Facebook με την ερώτηση "Πόσο κοστίζει το VitaC Glycolic πρόγραμμα", πατώντας εδώ, ή κάλεσε το 2811 11 8101.

Η βαθιά γνώση των εφαρμογών Dr Murad® και η πολυετής εμπειρία είναι τα συστατικά που κάνουν την Αισθητική Προσώπου των Element μοναδική!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

Περιστέρι Αττικής
Κνωσού 4
4ος ΄Οροφος, 12134
Τηλ. 211 770 7005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου