Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Φερουλικό οξύ & Βιταμίνη C: η Αισθητική προχωράει!

 


"Ενυδατώνει", "τσιτώνει", "σιδερώνει τις ρυτίδες", "γεμίζει το δέρμα", "συσφίγγει", "ανορθώνει", "δίνει λάμψη"... ναι, αλλά πως!

Η Αισθητική δεν είναι επιστήμη από μόνη της. Βασίζεται όμως στη φυσική, τη χημεία, τη βιολογία, τη φυσιολογία, τη γενετική. Όταν παρουσιάζουμε ένα προϊόν και εξηγούμε τη δράση του, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως αυτό δρα σε μοριακό και βιοχημικό επίπεδο. Πως δηλαδή φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ποιο είναι το δραστικό συστατικό του, με ποιο βιολογικό μόριο αντιδρά, ποιες αλλαγές προκαλεί και πως φτάνουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Κλασσικό παράδειγμα είναι η "λάμψη" στο δέρμα. Δεν υπάρχει προϊόν που να μην αναφέρεται ότι "χαρίζει λάμψη". Σχεδόν ποτέ όμως δεν έχουμε επαρκείς εξηγήσεις για το πως επιτυγχάνεται αυτό και πως εννοείται τελικά αυτή η "λάμψη".

Στα Element τα standards είναι διαφορετικά, η εκπαίδευση συστηματική και ο αλγόριθμος που μας οδηγεί στην επιλογή ενός προϊόντος βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα και όχι σε γενικόλογες φράσεις που μόνο στόχο έχουν να εντυπωσιάσουν.

Το φερουλικό οξύ είναι γενικά ένα καινούργιο μόριο που χρησιμοποιείται πλέον στην αισθητική. Αν η καθημερινή ρουτίνα περιποίησής σου τα έχει όλα, αλλά πιστεύεις ότι μία δόση απόλυτης προστασίας καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας θα σου δώσει έξτρα ώθηση, τότε το φερουλικό οξύ είνα αυτό που σου λείπει.

Τι κάνει:
Το φερουλικό οξύ δρα κατά των οξειδωτικών και στρεσογόνων παραγόντων, χωρίς να παρεμβαίνει στις λειτουργίες της επιδερμίδας. Αν τo δέρμα σου δέχεται επίθεση από υπερβολική δόση ηλιακής ακτινιβολίας, από οξειδωτικούς παράγοντες της ατμόσφαιρας, από μόλυνση κλπ, το φερουλικό οξύ αναλαμβάνει δράση και εξουδετερώνει και απορροφά τις ελεύθερες ρίζες, μόλις αυτές παρουσιαστούν ή δημιουργηθούν, πριν κάνουν ζημιά στο δέρμα.

Τι δεν κάνει:
Το φερουλικό οξύ δεν επιδιορθώνει τις ήδη υπάρχουσες βλάβες της επιδερμίδας. Δε θα λέγαμε λοιπόν ότι το φερουλικό οξύ έχει αντιγηραντική δράση. Θα ήταν λάθος. Χρησιμοποιούμενο όμως σαν ασπίδα προστασίας του δέρματος, αποτελεί το απόλυτο όπλο κατά της οξείδωσης κι επομένως κατά της γήρανσης. Για την επιδιόρθωση των βλαβών που έχουν προκληθεί στο δέρμα, διαθέτουμε άλλο όπλο.


Η βιταμίνη C, ή αλλιώς ασκορβικό οξύ, αποτελεί το τελειότερο, απλούστερο και φυσικότερο αντιγηραντικό όπλο. Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην αισθητική, όμως το πρόβλημα που πάντα υπήρχε ήταν η σταθεροποίησή της: να φτάσει δηλαδή αυτούσια και βιοδιαθέσιμη στο δέρμα. Σήμερα οι μεγαλύτεροι οίκοι επαγγελματικής αισθητικής έχουν λύσει αυτό το πρόβλημα και πλέον οι οροί και οι κρέμες που κυκλοφορούν και διατίθενται σε κέντρα αισθητικής έχουν τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά επαρκείς ποσότητες βιταμίνης C.

Τι κάνει:
Η βασική της δράση στο δέρμα, αλλά και σε όλο το σώμα είνα η συμμετοχή της στη σύνθεση του κολλαγόνου. Δεν υφίσταται κολλαγονογένεση αν δεν υπάρχει βιταμίνη C. Η παντελής έλλειψη της βιταμίνης στο σώμα οδηγεί σε ανεπαρκή σύνθεσης του κολλαγόνου και είναι γνωστή ως σκορβούτο. Ειδικά στο δέρμα, η μειωμένη σύνθεση κολλαγόνου οδηγεί σε περισσότερες ρυτίδες και πτώση του οβάλ του προσώπου.
Η βιταμίνη C επιπλέον έχει πολύ έντονη αντιοξειδωτική δράση και ειδικά στην επιδερμίδα δρα λευκαντικά και λειαντικά, ακόμη κι όταν τοποθετείται -στις σωστές συγκεντρώσεις- απευθείας επάνω ατο δέρμα.
Επιπέον, η βιταμίνη C έχει τη δυνατότητα, εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά,  να επαναφέρει το δέρμα στην αρχική του κατάσταση, τόσο ως προς τις ρυτίδες, όσο και ως προς τις κηλίδες.


Τι προτείνουν οι ειδικοί των Element*:
Ο χρυσός συνδυασμός για τέλειο δέρμα είναι:
 • Βραδινός καθαρισμός Babor με το θρυλικό HY-ÖL και το αντίστοιχο Phytoactive και στη συνέχεια Vitamin C Doctor Babor Pro. Αφήνουμε να δράσει 2 με 3 λεπτά κι έπειτα εφαρμόζουμε την καθημερινή βραδινή μας ενυδάτωση.
 • Πρωϊνή περιποίηση με τον ορό φερουλικού οξέως Ferulic Acid Doctor Babor Pro για θωράκιση του δέρματος από το οξειδωτικό stress της ημέρας. Έπειτα εφαρμογή του αντηλιακού μας.
Οι ειδικοί στο χώρο μας θα σας προτείνουν επίσης και το κατάλληλο σχήμα διατροφικών συμπληρωμάτων ώστε όλη η προσπάθεια να στηριχτεί και από μέσα.

Η αισθητική προχωράει. Είναι όμως αδύνατο να συμπαρασύρει μαζί της μπροστά ανθρώπους που δεν ενημερώνονται ή δεν εκπαιδεύονται. Αν θέλεις πραγματικά να ακολουθήσεις τα πιο επιτυχημένα σχήματα αντιγήρανσης που προτείνουν οι μεγαλύτεροι οίκοι ομορφιάς, έλα στα Element.
*Το σχήμα που προτείνουμε εδώ είναι δοκιμασμένο, επιστημονικά τεκμηριωμένο και προέρχεται από την πενθήμερη εκπαίδευση που συμμετείχαμε στην έδρα της Babor στο Aachen της Γερμανίας.

Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101 και κλείσε ένα δωρεάν ραντεβού διάγνωσης δέρματος! Οι ειδικοί Element σε περιμένουν!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

3 σχόλια:

 1. Γεια σας και καλωσορίσατε στην Spotcap Global Financial Services, με λένε Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος. Προσφέρω κάθε είδους υπηρεσίες δανείου

  Χρειάζεστε επειγόντως οικονομική ενίσχυση; Χρειάζεστε δάνειο για διάφορους σκοπούς; εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες Δανείου σε όλο τον κόσμο.

  Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε τόσο μακροπρόθεσμα όσο και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ και δίνουμε δάνεια με χαμηλό επιτόκιο 3% ετησίως. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

  Αναγνωρίζω το γεγονός ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Για τα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια ιδίων κεφαλαίων από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλό επιτόκιο, ανεπαρκής εξασφάλιση, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή οποιονδήποτε άλλο λόγο

  Όχι άλλες ώρες αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις σε τράπεζες. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε

  Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου 24 ωρών παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε αμέσως απάντηση

  Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

  Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
  * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε μια ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
  Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Thanks for accepting me on your blog. I will bring many other bloggers to get your RSS roots to get more informed by your related articles.
  I tumble on a list of medical certifications courses online and I have decided to share with you the good news because I know many people are searching for jobs online, this may help many people to get employed directly abroad.
  We have examples of ATTACHED MEDICAL CERTIFICATION COURSES you

  ΑπάντησηΔιαγραφή