Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Συνέργεια και Αφομοίωση


Η αισθητικές θεραπείες που εφαρμόζουμε στα Element εξαρτώνται από δύο πολύ βασικούς παράγοντες: τη συνέργεια και την αφομοίωση. Τι εννοούμε;

Συνέργεια: η εφαρμογή ενός και μόνου δραστικού συστατικού στην επιδερμίδα, συνήθως δεν αποδίδει. Όσο αποδεδειγμένη κι αν είναι η αποτελεσματικότητά του, τις περισσότερες φορές χρειάζεται τη συνέργεια -τη συνεργασία δηλαδή- άλλων συστατικών, ώστε να εισχωρήσει στο δέρμα και να αποδώσει το μέγιστο της δύναμής του. Στα Element, έχουμε μελετήσει και εφαρμόσει συνταγές συνέργειας εξαιρετικής αποτελεσματικότητας και ύψιστης καθαρότητας. Για παράδειγμα, στη θεραπεία ενυδάτωσης, ανάλογα με την επιδερμίδα που έχετε, θα σας γίνει εφαρμογή σκευάσματος που έχει ετοιμαστεί ειδικά για εσάς, λίγο πριν την επίσκεψή σας. Ανάλογα λοιπόν με την περίπτωσή σας μπορείτε να σας δοθεί:
  • ενυδατική περιποίηση με συνδυασμό βιταμινών, ελαίου ιπποφαούς και ελαίου cranberry
  • ενυδατική περιποίηση με σκεύασμα πλούσιο σε έλαιο καρύδας, έλαιο από σπόρους φράουλας και βιταμίνες
  • ορός παρασκευασμένος από ειδικά συνδυασμένες λέμφους δέντρων και έλαιο σουσαμιού
Οι συνδυασμοί που μας προσφέρει η φύση είναι ατελείωτοι! Μελετούμε όμως προσεκτικά και ενώνουμε τη δύναμη συγκεκριμένων συστατικών, που η βοτανική επιστήμη βεβαιώνει ότι αλληλοσυνεργάζονται και αυξάνουν το ένα τη δράση του άλλου!

Αφομοίωση: είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που προσέχουμε στα Element. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε σκευάσματα με πολλά και πολυδιαφημισμένα δραστικά συστατικά. Το ερώτημα όμως είναι: περνούν τελικά αυτά τα δραστικά συστατικά στον οργανισμό σε βαθμό τέτοιο, ώστε να προκαλέσουν θετικές αλλαγές στην επιδερμίδα; Είναι η ποιότητα, η καθαρότητα και η συγκέντρωσή τους αρκετή;

Το κάθε συστατικό που εφαρμόζεται στο δέρμα θα πρέπει να βρίσκεται σε συγκεκριμένη ποσότητα στο σκεύασμα, να είναι όσο πιο καθαρό γίνεται, χωρίς προσμίξεις, και να συνδυάζεται με άλλες ουσίες που θα ευνοούν την εισχώρησή του στην επιδερμίδα. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μαζί εξασφαλίζουν τη λεγόμενη αφομοίωση: την άνετη είσοδο δηλαδή των δραστικών συστατικών στον οργανισμό, και την αλληλεπίδρασή τους με αυτόν.

Η συνέργεια και η αφομοίωση λοιπόν, αποτελούν στα Element προϋποθέσεις για να εγκριθεί και να περάσει στην καμπίνα του επισκέπτη ένα σκεύασμα, είτε αυτό προέρχεται από οίκο καλλυντικών, είτε παρασκευάζεται από εμάς!

Σας περιμένουμε στη Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων), στα κτήρια του Interclinic.

Για τις προσφορές μας, πάτα εδώ!

Για ραντεβού και πληροφορίες, καλέστε το 2811 118101.

Μαριάννα Βελεγράκη

Το παρόν άρθρο έχει δημοσιευτεί και στο blog του www.goelement.gr.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου από εδώ!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου