Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Hyaluronic Cure: η απόλυτη κούρα ενυδάτωσης!


Μία ακόμη καινοτομία Element στη βαθιά ενυδάτωση του προσώπου!

Το καλοκαίρι το δέρμα διψά για υγρασία και αντιοξειδωτικά θρεπτικά συστατικά. Ήλιος, θάλασσα και υψηλή θερμοκρασία εξαντλούν τις αποθήκες του οργανισμού μας. Στα Element έχουμε τη λύση που προσφέρει ενυδάτωση και αντιγήρανση μαζί!

Εφαρμογή απόλυτα καθαρού υαλουρονικού οξέως σε συνδυασμό με πλήρως αφομοιώσιμες αντιοξειδωτικές, επουλωτικές και αντιγηραντικές δραστικές ουσίες σε καθαρή μορφή!

Της εφαρμογής, έπεται γαλβανικός ιονισμός, ώστε να έχουμε πλήρη απορρόφηση και εισχώρηση των δραστικών συστατικών στην επιδερμίδα.

H θεραπεία συνεχίζεται με τη super αντιοξειδωτική - σντιγηραντική μάσκα peel off με εκχύλισμα φραγκοστάφυλου, η οποία εφαρμόζει τέλεια σε κάθε πτυχή του προσώπου, δημιουργώντας εκμαγείο. Τα τραύματα που έχει προκαλέσει ο ήλιος επουλώνονται, ενώ οι άμυνες του δέρματος ενισχύονται λόγω της περιεκτικότητας της μάσκας σε Βιταμίνη C, βιοενεργές τανίνες και ανθοκυανικές ενώσεις.

Τελειώνουμε με μείγμα απαραίτητων και αφομοιώσιμων  λιπαρών οξέων, ώστε το νερό και τα θρεπτικά συστατικά που προσθέσαμε στην επιδερμίδα να "σφραγιστούν" στα βαθύτερα στρώματα.

Με την Hyaluronic Cure, οι αποθήκες του δέρματος σε νερό, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικά συστατικά γεμίζουν, ενώ οι αντοχές του αυξάνονται σημαντικά.

Το αποτέλεσμα της θεραπείας ξεπερνά κάθε προσδοκία: σφρίγος και νεανική όψη από την πρώτη κιόλας θεραπεία και δέρμα βαθιά ενυδατωμένο και με super-ενισχυμένο αμυντικό σύστημα!



Κλείσε το ραντεβού σου με την αισθητικό σου
στο www.goelement.gr ή στο 2811 11 8101.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty


Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου