Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Dermalogica®, μία δημιουργία του International Dermal Institute, στα Element!


Τα Element Overwhelming Beauty πρωτοπορούν για μία ακόμη φορά επενδύοντας στην υψηλή αισθητική: αυτή τη φορά σειρά έχει η Dermalogica®, ένας θρύλος στον κλάδο των επαγγελματικών προϊόντων ομορφιάς που δημιουργήθηκε με εξαιρετικά αυστηρά κριτήρια ποιότητας, καθαρότητας και στόχευσης.

Η Dermalogica γεννήθηκε από το International Dermal Institute, το διεθνές ινστιτούτο μετεκπαίδευσης αισθητικών στην Αμερική. Το ινστιτούτο αυτό ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια το 1986 από την Jane Wurwand με σκοπό να αδειοδοτεί και να μετεκπαιδεύει αισθητικούς που την εποχή εκείνη στην Αμερική δεν είχαν την απαιτούμενη κατάρτιση. Σήμερα το International Dermal Institute έχει 37 παραρτήματα σε όλο τον κόσμο και θεωρείται κορωνίδα στη μετεκαπαίδευση διπλωματούχων αισθητικών παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της δουλειάς της η Jane Wurwand διαπίστωσε ότι την εποχή εκείνη καμία σειρά επαγγελματικών προϊόντων δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες της για σωστή εκπαίδευση των αισθητικών. Επιπλέον έλειπε η επαγγελματική αισθητική ελεύθερη από ύποπτες ουσίες όπως τα αρώματα οι συνθετικές αλκοόλες, οι χρωστικές, τα ορυκτά έλαια.


Έτσι δημιουργήθηκε η Dermalogica®! Από ανθρώπους που επαγγελματικά εκπαιδεύουν αισθητικούς κι επομένως γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο της δουλειάς τους. Κάθε προϊόν Dermalogica παρασκευάζεται αποκλειστικά στην Αμερική και πωλείται από επαγγελματίες αισθητικούς.

Δες εδώ:

Στα Element μπορείς να ζητήσεις επαγγελματικά προγράμματα Dermalogica® τα οποία καλύπτουν μία πλειάδα αναγκών όπως:

  • Βαθύς καθαρισμός επιδερμίδας της Dermalogica®.
  • Βαθιά ανάπλαση με το BioSurface Peel.
  • Αντιγήρανση με Retinol Ioanctive™.
  • Λεύκανση με Oligopeptide Ionactive™.
  • Ακμή με Niacinamide Ionactive™.
  • Βαθιά ενυδάτωση με Hyaluronic Acid Ionactive™.
Οι παραπάνω θεραπείες έρχονται να τελειοποιηθούν με τα πρωτοποριακά gelloids Endothermal και ExoThermal, που δρουν σφραγίζοντας τα θρεπτικά συστατικά στο δέρμα ενισχύοντας τη διείσδυσή τους.
we are not pretty λέει η Dermalogica® για τον εαυτό της: "Οι συσκευασίες μας δεν είναι φτιαγμένες για να ταιριάζουν με τα πλακάκια του μπάνιου σου. Μπορείς όμως να έχεις τη βεβαιότητα ότι χρησιμοποιούμε συστατικά που λειτουργούν πραγματικά, και η πίστη μας αυτή ενισχύεται από τους χιλιάδες αισθητικούς που χρησιμοποιούν Dermalogica® στις καμπίνες εφαρμογών τους γιατί βλέπουν καθημερινά το αποτέλεσμα."

Για να επιλέξεις σωστά την κατάλληλη θεραπεία Dermalogica®, μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101 για ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού.

Πληροφορίες για τη Dermalogica στο www.goelement.gr/dermalogica


Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου