Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Element 2018, αλλαγή εποχής!


Το περασμένο έτος ήταν για εμάς στα Element γεμάτο προκλήσεις: νέες θεραπείες, υψηλές απαιτήσεις από τους επισκέπτες μας, νέα μηχανήματα, υποχρεωτική και μόνιμη εκπαίδευση προσωπικού, αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης του κόσμου σε θέματα αισθητικών εφαρμογών Element, πολύωρες έρευνες για την ορθή ενημέρωση του κοινού για τις χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες -παλιές και νέες-.

Το 2017 λοιπόν:
  • τα Element έφεραν στην αγορά του Ηρακλείου υπηρεσίες υψηλής αισθητικής, κρατώντας χαμηλές τιμές και αποδεικνύοντας περίτρανα ότι η ποιότητα μπορεί να έχει και δίκαιο αντίτιμο. Πασίγνωστοι οίκοι όπως ο DrMurad, η SUIT by K-Surgery, η Dr Schrammek ήρθαν να προστεθούν στο οπλοστάσιο ομορφιάς των Element και προσεφέρθησαν στο κοινό σε απίστευτα χαμηλές τιμές.
  • τα Element ενδιαφέρθηκαν να μάθουν τις απαιτήσεις των επισκεπτών τους οι οποίοι συμμετείχαν ευχαρίστως επώνυμα σε έρευνες με ερωτηματολόγια. Και λέμε "ευχαρίστως" γιατί οι επισκέπτες διέγνωσαν σε εμάς τη θέληση να γίνουμε πραγματικά καλύτεροι, να αυξήσουμε την ποιότητα, να επενδύσουμε σε μία διαδικασία διαλόγου προκειμένου να υπάρξει εξατομίκευση στις παρεχόμενες υπηρεσίες και επομένως 100% ικανοποίηση από το αποτέλεσμα.
  • τα Element ήταν το πρώτο κέντρο αισθητικής στο Ηράκλειο που ήδη από τον Φεβρουάριο του 2017 παρείχε με απόλυτη επιτυχία στους επισκέπτες του μόνιμη αποτρίχωση με διοδικό laser. Το διοδικό laser "Gentle Prince" ήρθε να προστεθεί στην αγαπημένη τεχνολογία μόνιμης αποτρίχωσης Phasma®, την οποία πλέον τα Element έχουν κατοχυρώσει σε αποκλειστικότητα.
  • τα Element είναι τα μοναδικά κέντρα που απασχολούν αποκλειστικά διπλωματούχους αισθητικούς Τ.Ε.Ι. και επιβάλλουν κάθε χρόνο εκπαίδευση στο προσωπικό τους, επενδύοντας σε νέες θεραπείες και τεχνολογίες. Τόσο οι αισθητικοί όσο και οι θεραπευτές δεν παρέχουν καμία υπηρεσία, αν πρώτα δεν έχουν εκπαιδευτεί σχετικά από ειδικούς. Επιπλέον, στις θεραπείες μάλαξης, όλες οι παρεχόμενες εμπειρίες μασάζ είναι προϊόντα πιστοποίησης του ινστιτούτου NHS.
  • τα Element το 2017 ήρθαν αντιμέτωπα με έναν πραγματικό πόλεμο παραπληροφόρησης που αφορούσε στην ποιότητα των υπηρεσιών αισθητικής. "Το laser που δεν είναι laser", "τα προϊόντα που είναι τύπου super market", "οι αισθητικοί που δεν είναι αισθητικοί", "οι χαμηλές τιμές που σημαίνουν χαμηλή ποιότητα", "οι γιατροί που είναι οι μόνοι ειδικοί στην αποτρίχωση" είναι μόνο μερικά από τα "επιχειρήματα" που χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να πειστεί ο κόσμος να μην προτιμήσει τις υπηρεσίες Element. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν τα Element να φτάσουν με δύο μηχανήματα στο 100% της πληρότητας στις υπηρεσίες μόνιμης αποτρίχωσης και να μην μπορούν πλέον να εξυπηρετήσουν άμεσα νέους επισκέπτες, να φέρουν στις καμπίνες αισθητικής, τους γνωστότερους ευρωπαϊκούς και αμερικάνικους οίκους ομορφιάς και να προσφέρουν σε όλους τους επισκέπτες τους προστατευόμενες τιμές σε όλες τις βασικές υπηρεσίες αισθητικής (αποτρίχωση, καθαρισμοί προσώπου, μασάζ κλπ) ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Ευχαριστούμε! 🙂
  • τα Element είναι το μοναδικό κέντρο αισθητικής που φέρνει τους επισκέπτες του τόσο κοντά στην επιστημονική έρευνα. Απέναντι σε φράσεις τύπου "το δικό μας μηχάνημα είναι το καλύτερο" αποφασίσαμε να αναδείξουμε τα αποτελέσματα πανεπιστημιακών ερευνών, τις οποίες αναδημοσιεύσαμε αυτούσιες, μεταφράσαμε στα πιο σημαντικά σημεία, τυπώσαμε και διανείμαμε στους επισκέπτες μας. Απαντήσαμε λοιπόν ξεκάθαρα -όχι εμείς, αλλά η ακαδημαϊκή κοινότητα- για το ποιος έχει το καλύτερο μηχάνημα, ποια είναι η καλύτερη θεραπεία, ποιο είναι το ασφαλέστερο προϊόν. Γιατί σε τέτοια θέματα τον λόγο έχει μόνο η επιστήμη.
Τι έρχεται όμως το 2018; 

Στα Element δεν αλλάζουμε απλά το χρόνο. Αλλάζουμε εποχή και πρωτοπορούμε και πάλι:
  • καταργούμε εντελώς τα προπληρωμένα "πακέτα" που στο παρελθόν έγιναν αιτία αρκετός κόσμος να χάσει τα χρήματά του και μαζί με αυτά και την εμπιστοσύνη του στον κλάδο της αισθητικής. Φυσικά, κρατάμε εξαιρετικά χαμηλές τις τιμές για μεμονωμένες συνεδρίες τόσο στην αισθητική, όσο και στην αποτρίχωση.
  • φέρνουμε τη γνήσια ιατρική αισθητική πιο κοντά στον επισκέπτη μας (περισσότερα σύντομα...)
  • φέρνουμε πρώτοι στο Ηράκλειο νέα μηχανήματα οριστικής αποτρίχωσης, παγκοσμίως αναγνωρισμένα και βραβευμένα, διατηρώντας πάντα την πολιτική μας περί προστατευόμενης τιμής (περισσότερα σύντομα...)
  • επιμένουμε στην ποιότητα φέρνοντας διακεκριμένους οίκους υψηλής αισθητικής στην καμπίνα εφαρμογών μας. Το 2018 ανοίγει με την άφιξη των υπηρεσιών της Dermalogica και έπονται και άλλοι οίκοι και υπηρεσίες.
  • εισάγουμε στην αγορά του Ηρακλείου το "Φυτικό Μακιγιάζ" καταρρίπτοντας το μύθο που θέλει το έντονο, σταθερό και επιτυχημένο make up να περιέχει επικίνδυνες ουσίες, να καταστρέφει το δέρμα και να είναι βλαβερό για την υγεία. Η νέα αίθουσα "Φυτικού Μακιγιάζ" είναι ήδη υπό κατασκευή και... περισσότερα σύντομα!
  • παρέχουμε πρώτοι την υπηρεσία Instant Lifting! (περισσότερα σύντομα...)
  • τροποποιούμε όλες τις δραστηριότητές μας με σκοπό να τις κάνουμε φιλικότερες προς το περιβάλλον. Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα και στα Element θα δείτε σύντομα οικολογικές πρωτοβουλίες... πρωτοφανείς για το Ηράκλειο.
  • επεκτείνουμε το πρόγραμμα Overwhelming Hearts με σκοπό να βρεθούμε κοντά σε ευπαθείς ομάδες και ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη για βοήθεια.
Στα Element μοναδικός μας ανταγωνιστής είναι ο εαυτός μας. Οποιαδήποτε ημέρα κι αν επιλέξεις να έρθεις στα Element θα διαπιστώσεις ότι:
  • οι υπηρεσίες μονίμως βελτιώνονται, ανανεώνονται, και εμπλουτίζονται.
  • το προσωπικό έχει να δώσει μόνο ειλικρινείς απαντήσεις σε κάθε σου ερώτημα.
  • δεν υπάρχουν πωλητές. Αντιθέτως στα Element θα βρεις μόνο εξειδικευμένο προσωπικό, επαγγελματιών αισθητικών και θεραπευτών. Ο άνθρωπος που θα σου προτείνει μία υπηρεσία είναι κατά πάσα πιθανότητα ο ίδιος που θα στην εφαρμόσει.
Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου