Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

MultiShape κατά της κυτταρίτιδας!

Η κυτταρίτιδα αποτελεί για τη γυναίκα ένα μόνιμα ανοικτό μέτωπο και δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος οριστικής αντιμετώπισής της. Αντιθέτως η ήπια κατακράτηση υγρών αποτελεί φυσιολογική κατάσταση σε μία υγιή γυναίκα σε γόνιμη περίοδο με κανονικό κύκλο.

Πότε μιλάμε για κυτταρίτιδα:
Αν μία γυναίκα δεν εμφανίζει επιδερμίδα με όψη φλοιού πορτοκαλιού σε κανένα σημείο του σώματός της όταν στέκεται όρθια, τότε δεν μπορύμε να μιλάμε για πρόβλημα κυτταρίτιδας. Αν η όψη φλοιού πορτοκαλιού γίνεται μόνο προκλητά, με πίεση δηλαδή του δέρματος με τα δάχτυλα, τότε μιλάμε για τη φυσιολογική κατακράτηση υγρών που έχει κάθε γυναικείο σώμα λόγω του φυσιολογικού ορμονικού κύκλου.

Επομένως μιλάμε για κυτταρίτιδα μόνο αν η όψη φλοιού πορτοκαλιού εμφανίζεται από μόνη της όταν στεκόμαστε όρθιες.
Ποια είναι τα στάδια της κυτταρίτιδας:
Απλουστεύοντας μπορούμε να μιλήσουεμ για 2 στάδια κυτταρίτιδας. Το πρώτο είναι το πιο ήπιο και το δέρμα εμφανίζει όψη φλοιού πορτοκαλιού όπως προαναφέραμε. Το δεύτερο στάδιο είναι σοβαρότερο και εδώ το δέρμα παίρνει μορφή στρώματος (κρεβατιου)* με μαλακά και σκληρά σημεία να εναλάσσονται μεταξύ τους.

*η φράση "κυτταρίτιδα τύπου στρώμα" χρησιμοποιείται στην ξένη βιβλιογραφία.

Τι κάνει το MultiShape:
Δείτε την εφαρμογή στο βίντεο με τη Χρύσα Κυρατζή:


Το MultiShape είναι κατάλληλο για κάθε τύπο κυτταρίτιδας ή ακόμη και για προληπτική θεραπεία. Πραγματοποιεί ένα δυνατό και αποτελεσματικό μασάζ κυτταρίτιδας στην πάσχουσα περιοχή ενώ συγχρόνως βάλει το δέρμα και το υπόδερμα με πολλαπλής πόλωσης ραδιοσυχνότητες. Με τον τρόπο αυτό αποσυμφορεί την περιοχή, "ξεπλένει" από τις τοξίνες, προκαλεί λιποδιάλυση καταστρέφοντας τις μεμβράνες των λιποκυττάρων, και αυξάνει τοπικά την κυκλοφορία.

Στο τέλος της εφαρμογής το δέρμα έχει έντονη ερυθρότητα η οποία υποχωρεί σταδιακά σε λίγες ώρες, ενώ η τοπική θερμοκρασία έχει αυξηθεί σημαντικά.

Ανάλογα με την ένταση της θεραπείας και το μέγεθος του προβλήματος, η εφαρμογή μπορεί να είναι λιγότερο ή περισσότερο ευχάριστη. Σε κάθε περίπτωση ο θεραπευτής φροντίζει για τη μέγιστη άνεση του επισκέπτη παραμετροποιόντας τα δεδομένα εφαρμογής του μηχανήματος.

Τι αποτελέσματα να περιμένω;
Τα αποτελέσματα του MultiShape είναι άμεσα ορατά λόγω της διπλής του δράσης (έντονη μάλαξη + πολλαπλής πόλωσης ραδιοσυχνότητες) και εξαρτώνται από το μέγεθος του προβλήματος. Εφαρμογές 2 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δούμε έντονη μείωση της κυτταρίτιδας σε ένα μήνα.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα;
Καμία τεχνολογία με κανένα μηχάνημα ή μέσο δεν μπορεί να προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα στην κυτταρίτιδα. Εφόσον εξαφανιστεί το πρόβλημα στο τέλος των εφαρμογών θα πρέπει να διορθώσουμε λάθη και κακές συνήθειες που οδήγησαν στην εμφάνιση της κυτταρίτιδας. Μόνο με τον τρόπο αυτό το πρόβλημα θα υποχωρήσει μόνιμα.

Είναι ακριβή η εφαρμογή;
Οι τιμές για την εφαρμογή του Multishape ξεκινούν από 20€/εφαρμογή, ανάλογα με την περιοχή. Μιλήστε μαζί μας στο 2811 11 8101 για  να κλείσετε ένα δωρεάν ραντεβού και να μιλήσετε με τις αισθητικούς μας: θα σας δουν και θα σας φτιάξουν την πιο συμφέρουσα για εσάς πρόταση εφαρμογής.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου