Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Τι είναι η "Αισθητική με Καθαρό Πρόσωπο".


Η αισθητική του προσώπου και του σώματός μας είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για να την εμπιστευτούμε σε οποιονδήποτε. Χρειάζονται ιδιαίτερες και πολύ εξειδικευμένες γνώσεις και συγκροτημένη σκέψη προκειμένου:

  1. να αναλύσουμε σωστά ένα περιστατικό.
  2. να διακρίνουμε τι μπορούμε πραγματικά να προσφέρουμε στον επισκέπτη και τι όχι.
  3. να έχουμε το σθένος να πούμε την αλήθεια στον επισκέπτη για το τι πραγματικά πρέπει να περιμένει.
  4. να προτείνουμε μία σωστά δομημένη επαγγελματική θεραπεία στην καμπινα.
  5. να συνδυάσουμε την επιστημονική βοήθεια του αισθητικού με εκείνη άλλων ειδικοτήτων.
  6. να προτείνουμε τη σωστή αγωγή για το σπίτι.
Στα Element εφαρμόζουμε "Αισθητική με Καθαρό Πρόσωπο".

Δεν πρόκειται απλά για ένα εμπορικό σλόγκαν που προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή.

Το γεγονός ότι αναζητήσαμε από την αρχή πτυχιούχους αισθητικούς προκειμένου να στελεχώσουμε τις καμπίνες μας έδωσε ένα πρώτο στίγμα του σεβασμού με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τον κλάδο και τους ανθρώπους που μας επισκέπτονται. Στα Element τρεις πτυχιούχοι αισθητικοί ΤΕΙ συμβουλεύουν, παρέχουν υπηρεσίες και απαντούν στις απορίες σας.

Επιπλέον, το ότι στους χώρους μας δεν υπάρχει η επαγγελματική φιγούρα του "πωλητή" είναι μία επιπλεόν δικλείδα ασφαλείας για τους επισκέπτες μας: ο πωλητής πληρώνεται με βάση τις πωλήσεις που πραγματοποιεί και εκεί τελειώνει η ευθύνη του. Αποτέλεσμα αυτής της "ανωμαλίας"  είναι να προσπαθεί απλά να πετύχει "νούμερα" και να μην μπαίνει στη διαδικασία να αναρωτηθεί αν τελικά αυτό που προτείνει είναι το καλύτερο για τον επισκέπτη.

Οι αισθητικοί των Element έχουν άμεση σχέση και συνεχή επαφή με τον επισκέπτη τους.  Προτείνουν, παρέχουν υπηρεσίες εφαρμοσμένης αισθητικής και ό,τι κι αν συμβεί είναι εκεί για να αναλάβουν την ευθύνη. Είναι πραγματικοί  επαγγελματίες ομορφιάς και όχι "χαμογελαστοί μεσάζοντες".

Στα Element, για κάθε μηχάνημα που χρησιμοποιούμε, αναρτούμε δημόσια και τις αντίστοιχες επίσημες έρευνες που έχουν δημοσιευτεί σε ιατρικά περιοδικά και που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα. Αν δε μπορείς να τις βρεις στις σελίδες μας, ζήτησέ τις τυπωμένες στη reception μας.

Οι οίκοι επαγγελματικής αισθητικής που πλαισιώνουν τη δουλειά μας είναι οι γνωστότεροι σε Ευρώπη και Αμερική. Παρέχουμε επομένως αποδεδειγμένα στους επισκέπτες μας ό,τι καλύτερο υπάρχει στον κλάδο της ομορφιάς.

Δε φοβόμαστε να πούμε την αλήθεια: από τους αισθητικούς μας θα ακούσεις μόνο την πραγματικότητα βασισμένη σε επιστημονικά τεστ και μελέτες. Σε οποιαδήποτε εφαρμογή, αν μας ρωτήσεις "τι αποτέλεσμα θα έχω", θα σου πούμε ακριβώς ό,τι λένε οι πανεπιστημιακές έρευνες: την αλήθεια δηλαδή!
Επιπλέον, έχουμε πλήρη συνειδητότητα των δυνατοτήτων μας και αν κρίνουμε ότι χρειάζεται, θα σε στείλουμε στον καλύτερο αισθητικό γιατρό ή πλαστικό χειρουργό, εφόσον αυτό πραγματικά χρειάζεσαι.

Η "Αισθητική με Καθαρό Πρόσωπο" είναι η αλλαγή που πρεσβεύουμε εξαρχής και είναι η βασική αιτία που οι επισκέπτες μας αισθάνονται μαζί μας απόλυτη ασφάλεια: γιατί γνωρίζουν ότι αν το λέει o αισθητικός των Element, ισχύει πραγματικά!

Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101 και ζήτα ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης από τους επαγγελματίες ομορφιάς των Element!

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου