Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Super Summer Element!


Παραδοσιακά όπως κάθε χρόνο,
το Super Summer είναι και πάλι εδώ!

Μόνο για online κρατήσεις, πάντα χωρίς προπληρωμή και για οποιαδήποτε ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε άνετα τα ραντεβού σας με τους αισθητικούς Element σε προνομιακές τιμές και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα που τόσο έχετε εκτιμήσει! Τα link θα μείνουν ανοικτά μέχρι 31 Αυγούστου για κρατήσεις σε οποιαδήποτε ημερομηνία.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου + Οξέα Φρούτων με 35€
Όλη η παραδοσιακή διαδικασία του καθαρισμού προσώπου με ατμό, διάνοιξη πόρων, εξαγωγή σμήγματος και εφαρμογή καταπραϋντικών μασκών για επαναφορά του δέρματος, έρχεται να συμπληρωθεί με μία επιπλέον διαδικασία ανάπλασης, με οξέα φρούτων της K-Surgery!
Τα μίγματα οξέων  K-Surgery που χρησιμοποιούνται το καλοκαίρι είναι  απολύτως ασφαλή γιατί είναι σε λιποσωματοποιημένη μορφή και ειδικά παρασκευασμένα για χρήση αυτή την εποχή.
Διάρκεια: 2 ωρες.

Βαθύς καθαρισμός προσώπου Dermalogica με 40€
Η πολυετής παράδοση της Dermalogica στο καθαρό πρόσωπο και τα εξειδικευμένα προϊόντα της για τη διάνοιξη των πόρων έχουν καταστήσει τον βαθύ επαγγελματικό καθαρισμό της έναν από τους πιο αγαπημένους στα Element. Όλη η παραδοσιακή διαδικασία καθαρισμού συμπληρώνεται από τα προϊόντα Dermalogica και η εξαγωγή του σμήγματος γίνεται ακόμη πιο άνετη, με ακόμη λιγότερους ερεθισμούς.
Διάρκεια: 2 ωρες.

Vitamin C με 25€
Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι η εφαρμογή αφομοιώσιμης βιταμίνης C στο δέρμα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της άμυνας της επιδερμίδας, τη μείωση των συνεπειών της υπερέκθεσης στον ήλιο, τη σταδιακή λεύκανση της επιδερμίδας, την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου.
Όλες οι ευεργετικές δράσεις της βιταμίνης C λοιπόν, συγκεντρώνονται σε μία μοναδική θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και αποχρωματισμού, με σύγχρονη παραγωγή κολλαγόνου.
Διάρκεια: 1 ώρα.

Multipolar Technology + Ιπποφαές με 35€
Η τετραπλής πόλωσης ηλεκτρομαγνητική ενέργεια κατευθύνεται με απόλυτη ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιόντας τις λειτουργίες όλων των κυττάρων και χαρίζοντας στην επιδερμίδα σύσφιξη και λεία όψη. Η επιπλέον μηχανική κινητοποίηση των βαθύτερων ιστών έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της αιμάτωσης και την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών που εφαρμόζονται στη θεραπεία, μεταξύ των οποίων οι οροί και οι μάσκες ιπποφαούς.
Η πιο αγαπημένη θεραπεία για το πρόσωπο για το 2017, με άμεσο αποτέλεσμα λείανσης και τροφής, τώρα σε εκπληκτική τιμή!
Διάρκεια: 1 ώρα.

Hyaluronic Cure με 30€
Μπορείς να βρείς όλες τις πληροφορίες για την κούρα υαλουρονικού οξέως εδώ.
Διάρκεια: 1 ώρα.

IonActive by Dermalogica με 35€
Μπορείς να βρείς όλες τις πληροφορίες για τις κούρες Dermalogica εδώ.
Διάρκεια: 1 ώρα.

BioMaris Thalasso Peel & Decongest με 35€
Σκοπός του Peel & Decongest είναι η βαθιά ξεκούραση, η τόνωση της κυκλοφορίας του σώματος, η αποσυμφώρηση του λεμφικού συστήματος, η μέιωση των πόνων κούρασης και φυσικά η βαθιά απολέπιση και ο καθαρισμός της επιδερμίδας. Τοσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα βελτιώνεται η κυκλοφορία και αυξάνεται η ενέργεια σε όλο το σώμα.
  1. Το μονοπάτι ξεκινά με λουτρό και peeling σώματος με προΐοντα BioMaris, με σκοπό να προετοιμαστεί το σώμα και να μπορέσει να δεχτεί καλύτερα τα επόμενα στάδια.
  2. Ακολουθεί βαθιά απολέπιση και θεραπεία σώματος με άλατα βυθού και αιθέρια έλαια πεύκου.
  3. Κατά τη διάρκεια της απορρόφησης, γίνεται καθαρισμός και περιποίηση προσώπου.
  4. Στο στάδιο αυτό ξεπλένουμε με λουτρό το σώμα και το προετοιμάζουμε για το μασάζ μου ακολουθεί.
  5. Το μονοπάτι κλείνει με Energizing Massage με τονωτικά έλαια BioMaris σε όλο το σώμα.
Διάρκεια: 1 ώρα.


Laser Super Summer Προσφορές!

Φυσικά δεν μπορούν να λείψουν από τις καλοκαιρινές προσφορές οι laser αποτριχώσεις!

💢 Επέλεξε τη δική σου laser αποτρίχωση, προαγόρασε μία μόνο συνεδρία και κράτα την ίδια τιμή για όσες συνεδρίες χρειαστείς! Ξεκίνα όποτε θέλεις τις εφαρμογές σου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018! Χρησιμοποιούμε διοδικά laser 808nm.

✅ Πόδια (ολόκληρη η περιοχή!) μόνο με 59€/συνεδρία! Προαγορά 1ης συνεδρίας στη reception του Element ή online εδώ! ​ 

✅ Πόδια + Μασχάλες + Μπικίνι (ολόκληρες οι περιοχές!) μόνο με 80€/συνεδρία, και κάθε 4 συνεδρίες, η 5η με έκπτωση 50%! Προαγορά 1ης συνεδρίας στη reception του Element ή online εδώ!

✅ Μασχάλες + Μπικίνι (ολόκληρες οι περιοχές!) μόνο με 50€/συνεδρία, και κάθε 4 συνεδρίες, η 5η με έκπτωση 50%! Προαγορά 1ης συνεδρίας στη reception του Element ή online εδώ!

 😱 Βιάσου! H προσφορά ισχύει μέχρι να καλυφθεί η διαθεσιμότητα των μηχανημάτων laser!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ή για να κλείσεις δωρεάν ένα ραντεβού ενημέρωσης με τους αισθητικούς μας, μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101.


Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου