Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Καλό Καλοκαίρι!


Άλλο ένα “αισθητικόν έτος” τελείωσε! (έχουμε κι εμείς ορολογία για να μετράμε τις σεζόν στην αισθητική!)

Οι άνθρωποι των Element ετοιμάζονται για τις 24 ημέρες των διακοπών που τόσο περίμεναν και επιστρέφουν και πάλι στις επάλξεις στις 27 Αυγούστου… οι πρώτοι… γιατί οι τελευταίοι έρχονται τον Σεπτέμβρη!

Τα κορίτσια μας, που με τόση αφοσίωση σας περιποιήθηκαν τους τελευταίους 11 μήνες θα ξεκουραστούν και έχουν ήδη ανταλλάξει τις ευχές τους με τους τελευταίους επισκέπτες του καλοκαιριού.

Ο Γιάννης και η Μαριάννα προβλέπεται να ξεκουραστούν λίγο λιγότερο, μιας και ετοιμάζουν το Element για την επόμενη χρονιά.

Βλέπετε εμείς εδώ προσφέρουμε υπηρεσίες βάσει των απαιτήσεων των επισκεπτών μας και οι απαιτήσεις αυτές είναι αρκετά υψηλές. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας, την ευθύνη όμως για το ύψος των στόχων μας την έχετε αποκλειστικά εσείς. Εσείς ζητήσατε ξεκάθαρες λύσεις, ξεκάθαρη ενημέρωση, περισσότερα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υψηλών προδιαγραφών προϊόντα, και φυσικά θεραπείες καμπίνας από τους μεγαλύτερους και γνωστότερους ευρωπαϊκούς οίκους.

Κι εμείς είπαμε “ναι σε όλα”. Ένα “ναι σε όλα” που όμως έγινε η κινητήριος δύναμη για ανάπτυξη, καλύτερες υπηρεσίες, ευχαριστημένους επισκέπτες και μία σχέση ειλικρίνειας μαζί σας που δεν αλλάζουμε με τίποτα!

Αυτό το “ναι σε όλα” αποτελεί για εμάς δέσμευση και η πραγματοποίησή της προϋποθέτει περισσότερη δουλειά… ακόμη και το καλοκαίρι!

Σας ευχαριστούμε για όλα και σας περιμένουμε και πάλι από Δευτέρα 27 Αυγούστου! Εν τω μεταξύ, εκμεταλλευτείτε το online σύστημα κρατήσεων Element που σας προσφέρει απίστευτες εκπτώσεις στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες! Κλείστε ραντεβού για οποιαδήποτε ημερομηνία σε χαμηλότερη τιμή, χωρίς προπληρωμή και απολαύστε τον καλύτερό σας εαυτό… εμείς ξέρουμε πως να τον αναδείξουμε!

Για online κρατήσεις, μπείτε εδώ: www.goelement.gr/book-online

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου