Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Αll in one laser Alejandro!



Πιστοί στη δέσμευσή μας για νέες τεχνολογίες, κλείνουμε το 2018 παραλαμβάνοντας τα δύο τελευταία μηχανήματα μόνιμης αποτρίχωσης, το Super Phasma® Beam και τo laser Alejandro.

Απ'ότι φαίνεται, ο Alejandro κρατούσε κι ένα μυστικό: είναι το πρώτο laser που έρχεται σε χώρο αισθητικής στο Ηράκλειο, με χιλιάδες διαφορετικά πρωτόκολλα εφαρμογής, ανάλογα με τον τύπο της τριχοφυϊας, το χρώμα, την ευαισθησία του δέρματος και το 5ο μηχάνημα laser αποτρίχωσης των Element.

Οι εξαιρετικά υψηλές εντάσεις (μέχρι 120J) και η διάρκεια της βολής (μέχρι 0,8 δευτερόλεπτα ή 800ms) καθιστούν το Alejandro ένα από τα πιο δυνατά laser της αγοράς, αλλά οι δυνατότητές του δε σταματούν εκεί.

Το laser Alejandro μπορεί να δώσει:

  • μεμονωμένη ακτίνα φωτός Αλεξανδρίτη στα 755nm,
  • μεμονωμένη ακτίνα φωτός Διοδικού στα 808nm,
  • μεμονωμένη ακτίνα φωτός Nd Yag στα 1064nm,
  • συνδυασμούς των τριών παραπάνω, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ως προς την αποτελεσματικότητα.
To laser Alejandro ρυθμίζεται ανάλογα με το πρωτόκολλο εφαρμογής που θέλουμε να ακολουθήσουμε.

Επιπλέον, διαθέτει τη νέα τεχνολογία σάρρωσης που δε διασπά την ένταση της ακτινοβολίας και επιτρέπει γρήγορες εφαρμογές σε πολύ υψηλές εντάσεις, χωρίς καμία έκπτωση στην αποτελεσματικότητα.

To Laser Alejandro δίνει τη δυνατότητα στην έμπειρη αισθητικό να επιλέξει το κατάλληλο πρωτόκολλο εφαρμογής ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας, το χρώμα της τριχοφυΐας, την ευαισθησία της περιοχής, ρυθμίζοντας ξεχωριστά τον τύπο της ακτινοβολίας, την ένταση, τη διάρκεια της laser βολής, το ρυθμό των "χτυπημάτων". Πρώτη φορά λοιπόν ένα μηχάνημα ξεκλειδώνει τόσες δυνατότητες και καλύπτει αποτελεσματικά τόσες διαφορετικές ανάγκες.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι ποιο κέντρο πρέπει να επιλέξεις για laser αποτρίχωση,
θυμήσου ότι στα Element έχουμε πλέον όλες τις τεχνολογίες,
κι επομένως σίγουρα και την κατάλληλη για εσένα!

Οι εφαρμογές με το νέο laser Alejandro ξεκινούν τη Δευτέρα 17/12/2018.
Εισαγωγέας: Element Overwhelming Beauty - Μαριάννα Βελεγράκη.

Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101. Θα χαρούμε να σου λύσουμε κάθε απορία.

Χρειάζεται επαναληπτική εφαρμογή;
Όχι, το Laser Alejandro, όπως και όλα τα laser των Element,  είναι ειδικα κατασκευασμένο αποκλειστικά για αποτρίχωση και σε αντίθεση με τα ιατρικά πολυμηχανήματα, δε χρειάζεται επαναλληπτική εφαρμογή. Επισκέπτεστε το χώρο μόνο μία φορά το μήνα.

Είναι ο Αλεξανδρίτης καλύτερο laser από τα άλλα;
Όχι. Πρόκειται για μύθο. Η μέση αποτελεσματικότητα όλων των laser είναι παρόμοια με πρώτο σύμφωνα με όλες τις ιατρικές μελέτες το διοδικό laser στα 808nm. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Είναι το laser Alejandro καλύτερο από τα άλλα laser που έχετε στα Element;
Στα Element έχουμε 5 μηχανήματα laser για δύο πολύ σημαντικούς λόγους:
1. για να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση και
2. για να καλύψουμε τις διαφορετικές ανάγκες που μπορούν να έχουν οι επισκέπτες μας.
Η άποψή μας λοιπόν παραμένει πάντοτε η ίδια: δεν υπάρχει "καλύτερο laser". Υπάρχουν όμως καλοί αισθητικοί, άρτια εκπαιδευμένοι, ικανοί να διακρίνουν ποια είναι η κατάλληλη τεχνολογία για τον καθένα και που με ένα καλό μηχάνημα μπορούν να κάνουν θαύματα. Οι επισκέπτες μας λοιπόν επιλέγουν το κέντρο μας γιατί βρίσκουν εξαιρετικά μηχανήματα, που τα δουλεύουν εξαιρετικοί επαγγελματίες αισθητικοί.

Κάνω αποτρίχωση με διοδικό/Phasma®. Θα έχω καλύτερα αποτελέσματα αν κάνω laser Alejandro;
Ρώτησε την αισθητικό που σε παρακολουθεί και αποφασίστε μαζί. Η "μεταφορά" σου στην τεχνολογία Alejandro δεν έχει κανένα επιπλέον κόστος για εσένα.

Ενημερώσου και για το διοδικό laser Gentle Prince ή για το F3, τα άλλα δύο μηχανήματα laser των Element. Μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101 για τη μόνιμη αποτρίχωση Phasma®, κατοχυρωμένο trademark των Element.


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου