Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Το καλύτερο laser!

Δες τι ρωτούν οι επισκέπτες μας συχνότερα εδώ!

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη: τι λέει έρευνα του πανεπιστημίου της Λειψίας.

Η δουλειά των αισθητικών μας στα Element αποδεικνύει καθημερινά την προσήλωσή μας στο αποτέλεσμα, στην ορθή επιλογή επαγγελματικών υλικών και μηχανημάτων, στις σωστές εφαρμογές.

Πριν λοιπόν επιλέξουμε τεχνολογία laser μόνιμης αποτρίχωσης για τους επισκέπτες μας, κάναμε μία απλή έρευνα και ζητήσαμε από τους πλέον ειδικούς -τους ερευνητές γιατρούς- να μας πουν αν τελικά το laser Αλεξανδρίτη είναι τόσο αποτελεσματικό όσο φημίζεται, ειδικά σε σύγκριση με άλλες τεχνολογίες laser.

Επίσημη έρευνα του πανεπιστημίου της Λειψίας (Γερμανία), την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στα αγγλικά και από εδώ, εξέτασε την αποτελεσματικότητα του διοδικού laser 808nm ως προς τη μονιμότητα του αποτελέσματος, συγκρίνοντάς το με το laser αλεξανδρίτη 755nm και κατέληξε στα παρακάτω:
  • Και στα δύο laser υπήρξε σημαντική ελάττωση της τριχοφυΐας μετά την 6η εφαρμογή. Η διαφορά στην επιτυχία ήταν μόνο 0,86% με πρώτο το διοδικό laser 808nm. Πρόκειται όμως για αμελητέο ποσοστό.
  • Και στα δύο laser η απώλεια της τριχοφυΐας παρέμεινε σταθερή σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε 18 μήνες αργότερα, με το διοδικό laser να βγαίνει και πάλι πρώτο σε επιτυχία, με ελάχιστη διαφορά κατά 1,81% περισσότερο.
  • Ερεθισμός και περιθυλακικό οίδημα εμφανίζονται πιο συχνά στο laser αλεξανδρίτη. Σε κάθε περίπτωση όμως όλα τα ανεπιθύμητα συμπτώματα περνούν σε μικρό χρονικό διάστημα.
Οι λόγοι επομένως που στα Element επιλέξαμε το διοδικό laser Phasma® 808 Gentle Prince είναι οι παρακάτω:
  1. Καλύτερο αποτέλεσμα ως προς την εξάλειψη της τριχοφυΐας σε 6 συνεδρίες σε σχέση με το laser αλεξανδρίτη. Στα Element τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν 10 συνεδρίες, για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.
  2. Καλύτερο αποτέλεσμα ως προς τη μονιμότητα του αποτελέσματος, σε σχέση με το laser αλεξανδρίτη. Επιπλέον στα Element σας εξασφαλίζουμε συνεδρίες συντήρησης πέραν του προαγορασμένου προγράμματος, με έκπτωση ως και 50%!
  3. Δεν είναι τυχαία η επωνυμία Gentle Prince του διοδικού laser Phasma® των Element! Σέβεται την επιδερμίδα και είναι επιθετικό μόνο στην τριχοφυΐα: λιγότεροι ερεθισμοί και περιθυλακικά οιδήματα σε σχέση με το laser αλεξανδρίτη.
Κάτι άλλο πολύ σημαντικό που προκύπτει από την παραπάνω έρευνα είναι ο αριθμός των συνεδριών που πραγματοποιήθηκαν στους συμμετέχοντες: 6 συνεδρίες με μηχανήματα της Alma Lasers, μίας κορυφαίας εταιρίας παραγωγού laser μηχανημάτων. Με 6 συνεδρίες λοιπόν, κατά έσο όρο, η επιτυχία στην εξάλειψη της τριχοφυΐας δεν ξεπέρασε το 73%.
Αυτό προκύπτει από όλες σχεδόν τις ιατρικές έρευνες που αφορούν στην αποτρίχωση: ότι 6 συνεδρίες δεν φτάνουν για 100% αποτέλεσμα, οποιοδήποτε μηχάνημα laser κι αν χρησιμοποιούμε. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που όλα τα προγράμματα μόνιμης αποτρίχωσης Element περιέχουν 10 συνεδρίες και όχι 6 ή 8.

Η οργάνωση μιας θεραπείας ή η εφαρμογή μιας τεχνολογίας στα Element είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς έρευνας. Πριν προτείνουμε κάτι στον επισκέπτη μας, το πρώτο που κοιτάμε είναι η πραγματική αποτελεσματικότητα, βάσει επιστημονικών ερευνών και όχι βάσει των τάσεων της μόδας στην αγορά της αισθητικής.

Αποκτήστε τα προγράμματα μόνιμης αποτρίχωσης Phasma® και διοδικού Laser Phasma® 808 Gentle Prince στα Element Overwhelming Beauty! Για ενημέρωση και προσφορές κλείστε εντελώς δωρεάν ένα ραντεβού ενημέρωσης στο 2811 11 8101 για να σας συμβουλέψουν οι αισθητικοί μας!


Όλη η ομορφιά Element
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου