Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

NutriSUIT®: η σύγχρονη διατροφολογία.To 3o brand των Element Overwhelming Beauty είναι εδώ! NutriSUIT®, ή αλλιώς σύγχρονη διατροφολογία που προσαρμόζεται στη δική σου καθημερινότητα!
Σύμφωνα με τη σημερινή αντίληψη, η επίσκεψη στο διαιτολόγο έχει πάντα σαν αποτέλεσμα τη λήψη της λεγόμενης "διατροφής", μιας καρτέλας με πρόγραμμα γευμάτων, ωράρια, ποσότητες, τρόπο ψησίματος κλπ. Επιπλέον η ίδια "υγιεινή" αντίληψη για το τραπέζι περιλαμβάνει πολλές στερήσεις, ανάλατα φαγητά, χαμηλά λιπαρά, πολλές και "άνοστες" σαλάτες και φυσικά τη μόνιμη αίσθηση της πείνας.

Η σύγχρονη διατροφολογία όμως έχει άλλη άποψη.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της NutriSUIT® αντιμετώπισης της διατροφής;
 • Δεν περιλαμβάνει έτοιμα γεύματα, πρακτική η οποία έχει εφαρμοστεί παλιότερα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και μακροπρόθεσμα έχει αποτύχει.
 • Δεν περιλαμβάνει τυποποιημένες καρτέλες διατροφής, οι οποίες είναι λογικό να μη μπορούν να εφαρμοστούν σε βάθος χρόνου: εσύ είσαι αυτός που φτιάχνει αρχικά το διατροφολόγιό σου, τα ωράρια και τα είδη της τροφής που θέλεις να καταναλώνεις.
 • Περιλαμβάνει μετρήσεις, παρακολούθηση και απεριόριστα ραντεβού με το διατροφολόγο σου, με τον οποίο έχεις άμεση και συχνή επαφή.
 • Περιλαβάνει συνεδρίες εκπαίδευσης και εξορθολογισμού της σχέσης σου με την τροφή.
 • Αποτελεί μακροπρόθεσμο, βιώσιμο, αποτελεσματικό και απόλυτα ασφαλή τρόπο για να αντιμετωπιστούν όλα τα θέματα διατροφής και επαναπροσδιορίζει το ρόλο του διατροφολόγου στην καθημερινότητά σου.
Ποιες είναι οι περιπτώσεις που αναλαμβάνει ο NutriSUIT® διατροφολόγος;
 • Όλες οι περιπτώσεις ανθρώπων που θέλουν να ελέγξουν την ορθότητα των επιλογών τους στην καθημερινή διατροφή, ανεξάρτητα από το βάρος τους, το φύλλο ή την ηλικία.
 • Όλες οι περιπτώσεις ανθρώπων που εμφανίζουν δυσανεξίες (γλυκόζη/διαβήτης, γλουτένη/κοιλιοκάκη, λακτόζη κλπ) και θέλουν να ακολουθήσουν ένα φυσικό τρόπο διατροφής που δε θα τους αλλάζει τις καθημερινές και κοινωνικές τους συνήθειες.
 • Όλες οι περιπτώσεις ανθρώπων που θέλουν να ελέγξουν το βάρος τους με φυσικό τρόπο, χωρίς να ξοδέψουν μία περιουσία σε έτοιμα γεύματα, ή δίαιτες ή να ρισκάρουν με μεθόδους που δεν έχουν επιστημονικό υπόβαθρο.
 • Όλες οι περιπτώσεις ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει πάμπολες φορές να χάσουν βάρος, αλλά τελικά ξαναπήραν τα κιλά. Η NutriSUIT® μέθοδος δουλεύει, είναι βιώσιμη και σταθερά αποτελεσματική.
 • Αθλητές και άνθρωποι που απαιτούν εξειδικευμένη αντιμετώπιση στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.
Η NutriSUIT® μέθοδος είναι ιδανική για τον ασφαλή και σταθερό έλεγχο του βάρους,
αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.


Πόσο κοστίζουν τα προγράμματα NutriSUIT®;
Τα προγράμματα NutriSUIT® προσφέρονται
 • σε μηνιαία συνδρομή με κόστος 40€ (αντί 50€) και απεριόριστες επισκέψεις.
Κλείσε τώρα ενημερωτικό ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ
στο 2811 11 8101
ή online εδώ!

Το κάναμε στην αισθητική.

Τώρα το κάνουμε και με στη διατροφή: σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνικές από πτυχιούχους διατροφολόγους που φέρνουν σταθερά και βιώσιμα αποτελέσματα, κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη και μας βοηθούν να απολαμβάνουμε περισσότερο και χωρίς κινδύνους την τροφή. Και όλα αυτά με πίστη στις αρχές της ποιότητας και της προσβασιμότητας των Element Overwhelming Beauty.

Μιλήστε μαζί μας στο 2811 11 8101 και κλείστε το πρώτο σας NutriSUIT® ραντεβού! Οι εμπειρίες Element στην υγεία και την ομορφιά συνεχίζονται!


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου