Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Φυτοθεραπεία Κυτταρίτιδας Vagheggi στα Element!

Τα Element αποτελούν το μοναδικό κέντρο στο Ηράκλειο με τόσες προτεινόμενες λύσεις στην κυτταρίτιδα.

Η Vagheggi, μία εταιρία με ιστορία στις φυτοθεραπείες, φέρενιε στα Element ση SineCell, μία σειρά ειδικά σχεδιασμένη για πολυάσχολους ανθρώπους που ζουν έντονα και έχουν λίγο χρόνο για να αφιερώσουν στον εαυτό τους. η SineCell είναι μία πλήρης πρόταση για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, με επαγγελματικές εφαρμογές στην καμπίνα του αισθητικού, αλλά και με προϊόντα για τη συντήρηση του αποτελέσματος στο σπίτι.

Με δραστικά συστατικά:
  • την καφεΐνη που προκαλέι αποστράγγιση των κατακρατήσεων και δρα κατά της παραμονής των υγρών τοξινών,
  • το εκχύλισμα του φύκους Jania Ribens που επαναφέρει την ισορροπία στην επιδερμίδα μειώνοντας την εικόνα φλοιού πορτοκαλιού,
  • το εκχύλισμα του φύκους Polysiphonia Brodiei, το οποίο ευνοεί την κινητοποίηση του λίπους,
  • τα προβιοτικά, που προστατεύουν, τρέφουν και επαναφέρουν την καλή χλωρίδα της επιδερμίδας,
  • το οργανικό ιώδιο και τα φύκη Phyllacanta Fibrosa και Quercia Marina, που αυξάνουν τοπικά το μεταβολισμό και την ομαλή λειτουργία των κυττάρων,
η λύση της Vagheggi αποτελεί μία επιστημονικά ολοκληρωμένη επίθεση κατά της κυτταρίτιδας.

Ανάλογα με το πρόβλημα, ο έμπειρος στις τεχνικές κατά της κυτταρίτιδας αισθητικός μπορεί να επιλέξει:
  • εφαρμογή των 2 ορών Vagheggi με έντονη μάλαξη και ραδιοσυχνότητες για την καλύτερη δυνατή απορρόφηση των δραστικών συστατικών αλλά και την αναδόμηση του ιστού, με αποκατάσταση της κανονικότητας των στρωμάτων της επιδερμίδας. Κούρα που μπορεί να περιλαμβάνει εκχυλίσματα φύκων, καφεΐνη, α-υδροξυ-οξέα και προβιοτικά.
  • εφαρμογή οργανικής λάσπης από φύκη, οργανικό ιώδιο και καφεΐνη με την τεχνική wrapping για την καλύτερη απορρόφηση των συστατικών ή και πρεσσοθεραπεία. (έρχεται σύντομα στα Element!)
  • εφαρογή των έτοιμων γαζών cellulite wraps Vagheggi που απελευθερώνουν σταδιακά όλα τα δραστικά συστατικά. Οι γάζες είναι εμποτισμένες και βγαίνουν από την αεροστεγή συσκευασία τους λίγο πριν τη χρήση, ενώ το υλικό τους σε μορφλη gel απορροφάται από το δέρμα καταπολεμώντας με αυτόν τον τρόπο το πρόβλημα.
Οι εφαρμογές Vagheggi προσφέρονται στα Element σε εξαιρετικά προσβάσιμες τιμές, με τη συνεδρία ραδιοσυχνοτήτων να κοστίζει μόνο 25€ (αντί 40€) και συνοδεύονται από kit προϊόντων για το σπίτι το οποίο περιλαμβάνει ορό για χρήση μία φορά την εβδομάδα, μάσκα καθημερινής χρήσης και ειδικό γάντι για χρήση στο μπάνιο, για αύξηση της μικροκυκλοφορίας.

Οι κούρες Vagheggi μπορούν να εφαρμοστούν και μέσα σε πρόγραμμα μεσοθεραπείας nano.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, κλείστε δωρεάν ένα ραντεβού ενημέρωσης στο 2811 11 8101, ώστε να δούμε το πρόβλημα από κοντά και να αποφασίσουμε μαζί τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101


Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου