Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Μάθε περισσότερα για τη NutriSUIT®


Ανακάλυψε τη NutriSUIT®:
Ένα νέο, πρωτοποριακό σύστημα παρακολούθησης της διατροφής σας από επαγγελματίες διατροφολόγους. Λειτουργεί εξατομικευμένα και στηρίζεται στην συνεργασία του διαιτολόγου και του επισκέπτη, για να βρεθεί και να εφαρμοστεί ο καταλληλότερος τρόπος ελέγχου της διατροφή σας. Η Nutrisuit® κάνει τη σωστή διατροφή πιο εύκολη υπόθεση, ξεφεύγοντας από τα τετριμένα πλαίσια χρήσης του διαιτολογίου, των έτοιμων γευμάτων και της χημικής δίαιτας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ;
Ο στόχος της Nutrisuit® είναι να μάθετε να τρώτε σωστά χωρίς να πιεστείτε και χωρίς να κουραστήτε από την προσπάθεια. Να αλλάξουν οι λανθασμένες διατροφικές αντιλήψεις και νοοτροπίες, να δουλευτούν οι λανθασμένες διατροφικές συνήθειες και να σταματήσει το σκαμπανέβασμα του βάρους σώματος. Στόχος της είναι να σας δώσει τα κατάλληλα εφόδια για να μπορέσετε να διατηρήσετε το αποτελέσμα και την κατάλληλη εκπαίδευση και προετοιμασία ούτως ώστε οι αλλαγές που θα κάνετε να είναι μόνιμες.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ;
Απευθύνεται σε όσους τους ενδιαφέρει η διατροφή τους. Σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν να τρώνε σωστά, σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος, σε αυτούς που θέλουν να μειώσουν τα επίπεδα του λίπους στο σώμα τους, σε εγκύους και θηλάζουσες, σε αθλητές που θέλουν να αυξήσουν την μυϊκή τους μάζα, σε παιδιά και εφήβους, σε γυναίκες στην εμμηνόπαυση, σε κλινικές καταστάσεις υπερχοληστερολαιμίας, διαβήτη, υπέρτασης κλπ. Αλλά κυριώς απευθύνεται σε όλους αυτούς που έχουν κουραστεί από προσπάθειες του παραλθόντος όσον αφορά τη διατροφή τους και έχουν την διάθεση να ασχοληθούν με το σώμα και την υγεία τους.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;

1. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Η Nutrisuit® ξεκινά με την επαγρύπνηση και την αυτοπαρατήρηση. Στηρίζεται στο ημερολόγιο καταγραφής που στόχο έχει τη συνειδητοποίηση των παρούσων διατροφικών συνηθειών και τον εντοπισμό των προβληματικών συμπεριφορών γύρω από τη διατροφή. Το επόμενο βήμα είναι ο εντοπισμός της αιτίας και ο λόγος της διαιώνισης των λανθασμένων διατροφικών συμπεριφορών ούτως ώστε να βρούμε με ποιον τρόπο μπορούμε να τα δουλέψουμε για να εξαλειφθούν. Ο διαιτολόγος δεν είναι κριτής αλλά σύμμαχος σας, σε μια προσπάθεια που ξεκινάει από εσάς τους ίδιους.

2. ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Η Nutriuit® στηρίζεται στην εκπαίδευση. Τι είναι ο βασικός μεταβολισμός; Πως απορροφούνται τα θρεπτικά συστατικά στο σώμα μας; Ποιες είναι οι τροφές που θα καλύψουν τις δικές σας διατροφικές ανάγκες; Ποια είναι η σωστή σύσταση της διατροφής; Πώς να μάθετε να υπολογίζετε μόνοι σας αυτά που τρώτε; Η Nutrisuit® πίστευει ότι η γνώση πρέπει να μοιράζεται. Όσο πιο πολύ όρεξη έχετε, τόσα πιο πολλά μπορείτε να μάθετε. Όσο πιο πολλά μάθετε, τόσο καλύτερα θα μπορέσετε να ελέγξετε τη διατροφή σας. Όπως σε όλους τους τομείς, έτσι και στη διατροφή μας, οι γνώσεις μας επηρεάζουν τις σκέψεις μας γύρω από το φαγητό, οι σκέψεις μας επηρεάζουν τα συναισθήματα μας και αυτά τις διατροφικές μας συμπεριφορές.

3. ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Με εργαλείο την εκπαίδευση, ο διαιτολόγος σας, σας βοηθά να κάνετε αλλαγές στη διατροφή σας για να πετύχετε τους στόχους σας, αλλαγές που να μπορούν να προσαρμοστούν στις δικές σας προτιμήσεις και στον δικό σας τρόπο ζωής. Κάθε εβδομάδα εκπαιδευόμαστε σε ένα διατροφικό θέμα και βρίσκουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να εντάξουμε μια σωστή διατροφική συνήθεια στην δική σας καθημερινότητα.

4. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ
Τις περισσότερες φορές οι συνήθειες μας είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν. Όλοι μας έχουμε λίγες ή πολλές λανθασμένες συμπεριφορές γύρω από το φαγητό. Η Nutrisuit® έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να δουλέψουμε με τις συμπεριφορές αυτές, οι οποίες συχνά είναι πιο σημαντικές ακόμα και από την φύση του φαγητού που τρώμε. Εντοπίζουμε τις δικές σας λανθασμένες διατροφικές συμπεριφορές και επιλέγουμε τις κατάλληλες ασκήσεις για να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να ξεγφύγετε από αυτές.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ;
Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσετε την Nutrisuit® είναι η θέληση για αλλαγή!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ;

Θα κάνουμε λιπομέτρηση; Φυσικά, η μέτρηση της σύστασης του σώματος είναι το εργαλείο αξιολόγησης της προσπάθειας μας.

Μπορώ να έχω διαιτολόγιο; Ναι, αν ο διαιτολόγος σας κρίνει ότι η χρήση του διαιτολογίου μπορεί να σας βοηθήσει, σας ετοιμάζει ένα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο. Δεν είναι όμως το διαιτολόγιο ο βασικός μοχλός επιτυχίας της NutriSUIT® και δε συνίσταται πάντα.

Σε πόσο καιρό θα χάσω τα κιλά που θέλω; Η σωστή απώλεια βάρους, την οποία μπορεί να αποδεχτεί και να διατηρήσει το σώμα μας, είναι 0,5-1 κιλό την εβδομάδα. Σε κάποιες περιπτώσεις, αν το επιτρέπει το σώμα μας, στόχος είναι η πιο γρήγορη απώλεια.

Πρέπει να σταματήσω να τρώω τα φαγητά που μου αρέσουν; Η Nutrisuit® βασίζετε σε μια ευελιξία όσον αφορά τις διατροφικές σας προτιμήσεις και επιλογές. Κανένα φαγητό δεν σας παχαίνει από μόνο του. Μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε αυτά που σας αρέσουν αλλά με τη γνώση που θα πάρετε από τη Nutrisuit® να ξέρετε πλέον, πόσο συχνά μπορείτε να τα τρώτε και πως να τα βάζετε στο διατροφικό πλάνο της ημέρας ή της εβδομάδας σας.

Μπορεί να με βοηθήσει να βελτιώσω την υγεία μου; Η σωστή διατροφή είναι υγεία. Ακολουθώντας το πρόγραμμα της Nutrisuit® θα μπορέσετε να βελτιώσετε τους κλινικούς σας δείκτες.

Πως θα μπορέσω να διατηρήσω το αποτέλεσμα; Η διατήρηση του αποτελέσματος είναι ένας από τους κύριους στόχους της Nutrisuit®. Από τη στιγμή που αρχίζουμε να έχουμε αλλαγή στο βάρος ή τη σύσταση του σώματος, εντάσσουμε κατευθείαν στο πρόγραμμα της παρακολούθησης σας τεχνικές που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον να διατηρήσετε τις αλλαγές που έχουν επιτευχθεί.

🌹
Το παρόν ιστολόγιο συντάσσετε από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου