Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Νέο Alabaster Day Spa στο Περιστέρι!


Στο ισόγειο του νέου κέντρου μας στο Περιστέρι (δες εδώ) έρχεται αν προστεθεί ένα υπέροχο spa, αυξάνοντας στους επισκέπτες μας τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά και την ποιότητα της εμεπιρίας Element, μιας και σε ένα σημείο μπορεί να εξυπηρετηθεί κανείς με πολλούς τρόπους!


To Alabaster Day Spa είναι ένας χώρος υψηλής αισθητικής και μπορεί να φιλοξενήσει υπηρεσίες spa προσώπου, σώματος και άλλες υπηρεσίες ομορφιάς.


Διαθέτει αίθουσες μάλαξης με χαμάμ (ξεχωριστό για κάθε αίθουσα) και ακολουθεί τη φιλοσοφία των Element που θέλει ο επισκέπτης να βρίσκεται μόνος του με το θεραπευτή του σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας.


Επιπλέον, στο Alabaster Day Spa μπορείτε να απολαύσετε spa εμπειρίες για ζευγάρια ή φίλους στη μεγάλη αίθουσα, η οποία παρέχει την άνεση ξεχωριστής σάουνας, χαμάμ, λουτρού 4ων εποχών, υδρομασάζ, μηχανής χιονιού και ένός υπέροχου κήπου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί την καλοκαιρινή περίοδο.


Οι νέες υπηρεσίες του Alabaster Day Spa, θα ανακοινωθούν σύντομα και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσουν ευχάριστη έκπληξη για όλους τους λάτρεις του ευ ζειν.


🌊 To ALABASTER Day Spa & Beauty υπήρξε σημείο αναφοράς για το wellness στο Περιστέρι!
💙 Στα χρόνια της λειτουργίας του υπηρέτησε αξίες όπως η ευεξία, η ισορροπία και η ομορφιά που πηγάζει από τον υγιή τρόπο ζωής.

🌷 Σήμερα η διαχείριση του Alabaster περνά στα Element Overwhelming Beauty και η χαρά μας για τη συνέχιση αυτού του project είναι μεγάλη, ακριβώς γιατί μιλώντας με την ιδρύτρια, κυρία Φτούλη, διαπιστώσαμε ότι μοιραζόμαστε ακριβώς τις ίδιες αξίες.
🧬 Τα Element Overwhelming Beauty θα συνεχίσουν τον παραδοσιακά αποτελεσματικό τρόπο λειτουργίας των Alabaster. Θα εισάγουν όμως δυναμικά αρκετές αλλαγές ώστε το DNA του χώρου αυτού να βελτιωθεί, να γίνει ακόμη πιο ευέλικτο, με περισσότερες υπηρεσίες και σαφώς καλύτερα αντανακλαστικά!
👊 Σύμμαχοί μας στο εγχείρημα αυτό:
💢 η Vicky Tsolaki Health and Beauty Expert, πτυχιούχος αισθητικός, επαγγελματίας υγείας και καθηγήτρια στη μεγαλύτερη σχολή εναλλακτικών θεραπειών τον NHS.
💢 οι μεγαλύτεροι οίκοι αισθητικής και spa, όπως η K-Surgery και η Biomaris.
💢 η ειλικρινής προσέγγιση, σήμα κατατεθέν των Element Overwhelming Beauty, η άμεση επαφή και η πολυετής εμπειρία σε αυτό που πρώτοι εμείς ονομάσαμε “Αληθινή Αισθητική®”.
🌊 16 Μαρτίου 2020 λοιπόν, το Alabaster ανοίγει και πάλι: ανανεωμένο, με πρωτοποριακές υπηρεσίες και φυσικά με έμψυχο δυναμικό που σκοπό έχει να κατακτήσει τις καρδιές σας!
🌷 Στον 4ο όροφο του κτηρίου λειτουργούν ήδη υπηρεσίες αισθητικής προσώπου υπό την επίβλεψη κυρίας Τσολάκη. Για λίγες μέρες ακόμη, υπάρχει φανταστική προσφορά για ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες Dermalogica, με κόστος ΜΟΝΟ 20€! Ενημερώσου στη σελίδα Element Overwhelming Beauty και κλείσε το ραντεβού σου στο 211 770 7005.
🌊🌷🌊 Όλη η ομορφιά είναι εδώ... θα το δεις να συμβαίνει!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)

Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ. 2811 11 8101

Κνωσού 4
4ος ΄Οροφος 12134, Περιστέρι Αττικής
Τηλ. 211 770 7005


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου