Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Άλλη αντίληψη. Άλλη προσέγγιση. Άλλη φιλοσοφία. Άλλη-θινή Αισθητική®



Δε ζούμε σε άλλο κόσμο: γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κλάδος της Αισθητικής είναι αυτός στον οποίο έχουν ειπωθεί τα περισσότερα ψέματα, έχουν γίνει οι περισσότερες παρεξηγήσεις κι έχει γίνει αιτία πολύ μεγάλης δυσαρέσκειας από την πλευρά των καταναλωτών.

Εμείς αυτό αποφασίσαμε να το αλλάξουμε!

Δεν είμαστε σίγουρα οι μόνοι που έχουμε κάνει αυτή τη διαπίστωση και φυσικά και άλλα κέντρα τάσσονται στο ίδιο στρατόπεδο με εμάς. Είμαστε όμως σίγουρα οι μόνοι που προχωράμε σε ξεκάθαρες επιλογές σε τέτοια έκταση και με τέτοια ταχύτητα που  οι επισκέπτες μας αισθάνονται αμέσως ότι δεν είμαστε κι εμείς... μία από τα ίδια!

Στα Element λοιπόν:
  • βάλαμε τις ηλεκτρονικές πληρωμές σε πρώτο πλάνο με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεσος έλεγχος από τον ίδιο τον επισκέπτη στις χρεώσεις του.
  • τηρούμε απαρέγκλιτα το νόμο και επιστρέφουμε οποιοδήποτε ποσό αφορά σε μή εκτελεσθείσες υπηρεσίες, οποιαδήποτε στιγμή.
  • διευκολύνουμε τις πληρωμές μεγάλων πακέτων με τις συνδρομές μας, τις οποίες ελέγχει ο ίδιος ο επισκέπτης από το κινητό του τηλέφωνο: μπορεί να ξεκινήσει και να διακόψει μία συνδρομή όποτε θέλει χωρίς καμία απολύτως επίπτωση ("πρόστιμο") στις προηγούμενες αγορές του.
  • δημιουργήσαμε πρώτοι τις ηλεκτρονικές δωροκάρτες: ο παραλήπτης λαμβάνει ένα ενημερωτικό sms με το δώρο του, το όνομα του αγοραστή και τους τρόπους κράτησης, ενώ η αγορά του δώρου μπορεί να γίνει από την άνεση του σπιτιού, με τη νέα υπηρεσία Element Pay.
  • οι κρατήσεις των ραντεβού μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά, αλλά και online, χωρίς προπληρωμή, ενώ οποιαδήποτε αλλαγή μπορεί να γίνει και μέσα από το e-mail της υπενθύμισης.
  • έχετε λάβει ποτέ ενοχλητικά τηλέφωνα για προσφορές, ή για να σας πει κάποιος πόσο τυχερός/ή είστε που κερδίσατε ένα τεράστιο δώρο, αλλά τελικά για να το πάρετε έπρεπε να κάνετε κάποια αγορά; Στα Element τα δεδομένα επικοινωνίας των επισκεπτών μας (προσωπικά δεδομένα) χρησιμοποιούνται μόνο για τη διεκπεραίωση του ραντεβού: ένα sms για την υπενθύμιση του ραντεβού και κλήση μόνο εφόσον υπάρξει ανάγκη αλλαγής. Από εμάς δε θα λάβετε ποτέ κλήση για προσφορές.
  • Οποιαδήποτε αγορά στα Element δεν έχει ποτέ ημερομηνία λήξης. Μπορείτε να εκτελέσετε την υπηρεσία που έχετε αγοράσει οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε κατάστημα, χωρίς πίεση χρόνου.
Ξεκινήσαμε στο Ηράκλειο Κρήτης το 2016 και μόλις 4 χρόνια μετά μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι επισκέπτες μας είναι, μαζί με την αποτελεσματικότητα των θεραπειών μας, το κομμάτι της δουλειάς μας που μας δίνει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση!

Δεν είναι τυχαίο ότι το κέντρο μας στο Ηράκλειο έχει αναγνωριστεί ως Dermalogica Ambassador, μία διάκριση του Διεθνούς Ινστιτούτου για το Δέρμα που κατέχουν μόνο 2 κέντρα σε όλη την Ελλάδα.


Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι στο Ηράκλειο έχουμε αποκλειστικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα στην αισθητική, όπως η K-Surgery, η Babor, η Phytomer, η Skeyndor, η Dermalogica.

Μίλα μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα, κλείσε τα ραντεβού σου ηλεκτρονικά εδώ, κάνε τις αγορές σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εδώ. Είμαστε εδώ για να κάνουμε την Αισθητική και πάλι όπως εσύ την ονειρεύεσαι!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

Περιστέρι Αττικής
Κνωσού 4
4ος ΄Οροφος, 12134
Τηλ. 211 770 7005

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου