Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Νέα πολιτική ακυρώσεων από 1/8/2020Το Σεπτέμβριο του 2019 στα Element προχωρήσαμε σε μία αλλαγή στην την πολιτική ακυρώσεων των ραντεβού με σκοπό να αυξήσουμε τη διαθεσιμότητα και φυσικά να μπορέσουμε να διατηρήσουμε χαμηλό το κόστος των υηρεσιών μας χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό, τρεις συνεχόμενες ακυρώσεις σημαίνουν για το συνδρομητή 12 μήνες αποκλεισμό από τις αίθουσές μας.

Από 1 Αυγούστου 2020 ο κανονισμός αυστηροποιείται ακόμη περισσότερο: 
  • δεν υπάρχει καμία επίπτωση στις ακυρώσεις που πραγματοποιούνται 48 (ή περισσότερες) ώρες πριν το ραντεβού.
  • κάθε ακύρωση/αλλαγή/απουσία χωρίς εμπρόθεσμη ειδοποίηση επιφέρει 10% αύξηση του κόστους για το επόμενο ραντεβού ανεξαρτήτως αιτιολογίας.
  • με 3 συνεχόμενες ακυρώσεις θα ισχύει κανονικά ο αποκλεισμός για 1 έτος.
  • η προσαύξηση δεν ισχύει για ραντεβού που ακυρώνονται/μετακινούνται τουλάχιστον 48 ώρες πριν.
  • η προσαύξηση μετατρέπεται σε έκπτωση για τον επισκέπτη αν η αλλαγή/ακύρωση γίνει από εμάς!

Στόχος αυτής της αλλαγής είναι να μπορέσουμε σε λίγους μήνες να προχωρήσουμε σε ακόμη μεγαλύτερες προσφορές, να αυξήσουμε κι άλλο τη διαθεσιμότητα αλλά και να ενισχύσουμε την οικονομική βοήθεια προς τα ιδρύματα που υποστηρίζουμε σταθερά κάθε μήνα.

Όσοι μας γνωρίζουν προσωπικά έχουν καταλάβει ότι οι βασικές αρχές των Element είναι δύο: η υψηλή ποιότητα μέσα από εφαρμογές μεγάλων οίκων ομορφιάς και η εύκολη προσβασιμότητα στις υπηρεσίες μέσα από χαμηλές τιμές. Στόχος μιας τόσο αυστηρής πολιτικής ακυρώσεων είναι λοιπόν να προστατευτούν αυτοί οι δύο πυλώνες της λειτουργίας μας.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν εκ των προτέρων για την κατανόηση και ευχόμαστε να απολαύσετε πραγματικά τον VIP Αύγουστο και όλες τις νέες υπηρεσίες που έρχονται με τη νέα σεζόν!

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου