Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Προσφορές Σεπτέμβριος 2021


Στα Element επιβραβεύουμε τους πιστούς επισκέπτες μας αλλά και όσους χρησιμοποιούν την κάρτα μέλους μας σε οποιαδήποτε επιχείρηση γίνεται δεκτή! Όλες οι παρακάτω προσφορές ισχύουν για τους κατόχους κάρτας Element, με διαθέσιμους πόντους στο λογαριασμό τους, που έχουν δεσμεύσει το deal στην εφαρμογή της κάρτας!


Για το μήνα Σεπτέμβριο προτείνουμε στα μέλη μας:
(ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσης deal χωρίς αυτό να έχει δεσμευτεί στην εφαρμογή της κάρτας. Αν χρειάζεσαι βοήθεια, μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101)

Τα θρυλικά AHA Dr Murad και η βαθιά ενυδάτωση με οξέα φρούτων με τεχνολογία Riplenicell®, τώρα σε deal με την κάρτα Element! Αναζωογόνησε το πρόσωπό σου με τη μοναδική συνδυαστική θεραπεία Murad για αντιγήρανση, καθαριότητα και λάμψη.

Το πιο πλήρες πρόγραμμα επαναφοράς και προστασίας της επιδερμίδας, με 4 συνεδρίες μίας ώρας με βιταμίνη C Dr Murad και τα δύο βασικά προϊόντα βραδινής κούρας Vitamin C για κηλίδες και σύσφιξη σε κανονικές συσκευασίες.

Κούρα προσώπου με τα θρυλικά ένζυμα DrMurad για άμεσο αποτέλεσμα ανανέωσης, καθαρισμού και αντιγήρανσης. Ο κύκλος της κυτταρικής ανανέωσης βελτιώνεται, το δέρμα ενυδατώνεται βαθιά και καθαρίζει, ενώ τα κύτταρα τρέφονται με την τεχνολογία Riplenicell® Dr Murad.

Τα συπυκνώματα ομορφιάς Babor έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και στα Element σας παρέχουμε τη μοναδική αυτή εμπειρία στοχευμένης κούρας σε εκπληκτική τιμή! Επιλέγεις εσύ το πρόβλημα που θέλεις να αντιμετωπίσεις: η λύση υπάρχει σίγουρα σε ένα από τα χιλιάδες πρωτόκολλα Magic Ampoules Babor!


Η αγαπημένη σας συνεδρία μασάζ σε super deal μόνο με 20€. Χαλάρωσε για μία ολόκληρη ώρα με πιέσεις και έλαια που θα ανανεώσουν την ενέργειά σου σε σώμα και πνεύμα!

Το αγαπημένο σου 90λεπτο μασάζ σου χαρίζει δώρο ένα αφρόλουτρο Φυτικής Κοσμετολογίας® 390ml δικής σου επιλογής.

Με τη δύναμη της θάλασσιας επιστήμης της Phytomer και με χαλαρωτικές και αναζωογονητικές πιέσεις στο πρόσωπο που αυξάνουν την απορρόφηση των δραστικών συστατικών, ενώ συγχρόνως λειαίνουν τις ρυτίδες και τονώνουν το δέρμα!  Απόλαυσε το απόλυτο spa προσώπου με ένα deal που θα σου μείνει αξέχαστο!


Μία μοναδική εμπειρία που αφήνει το πρόσωπο βαθιά καθαρό και σου χαρίζει ολόκληρο το σύστημα καθαρισμού Babor: το θρυλικό HY-ÖL με το Phytoactive δικής σου επιλογής σε κανονικές συσκευασίες!



Power Oxygen, της Skeyndor, μία από τις πιο πολυτελείς κούρες οξυγόνου με άμεσο αποτέλεσμα, τώρα σε deal που δε θα θέλεις να τελειώσει!


Το σύστημα διατροφής NutriSuit περιλαμβάνει απεριόριστες επισκέψεις/μήνα! Χωρίς δίαιτες, χωρίς συμπληρώματα, χωρίς έτοιμο φαγητό, ανακάλυψε τον πιο έξυπνο τρόπο για να αποκτήσεις υγεία και το σώμα που ονειρεύεσαι!

Μη χάνεις χρόνο: βγάλε κάρτα μέλους στο www.goelement.gr/members και ξεκίνα να συλλέγεις πόντους και επιστροφή μετρητών στα Element, σε άλλα 200 καταστήματα στο Ηράκλειο, σε 5000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και σε μαγαζιά σε 55 χώρες!!! Επίσης στο πρόγραμμα συμμετέχουν χιλιάδες online καταστήματα όπως αυτό της Aegean, των Public, και του Booking.com.
Ο λογαριασμός σου όπως φαίνεται
μέσα από την εφαρμογή της κάρτας σου.

Απ'όπου κι αν συλλέξεις πόντους, μπορείς να έρθεις και να τους ξοδέψεις στα Element!!!


Ομορφιά παντού... μία κάρτα, ένας κόσμος ευκαιριών!
Ενημερώσου στο 2811 11 8101.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

1 σχόλιο:

  1. Δάνεια με lightream ©


    LightReream Η καλύτερη εταιρεία online δανείου είναι εδώ για να σας παραχωρήσει αυτό το δάνειο που αναζητάτε χωρίς άγχος ή πολλά χαρτικά εργασία χωρίς κρυφή πληρωμή. Έχετε διαταραχθεί από πού να πάρετε ένα δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; Ή ανησυχείτε για το δανεισμό online.

    Ανησυχείτε περισσότερα επειδή τα δάνεια lightream θα σας δώσουν ένα δάνειο για ένα επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια, δάνεια αυτοκινήτων, δάνεια σπιτιών, φοιτητικά δάνεια, πραγματική χρηματοδότηση, επενδυτής ακινήτων, δάνεια κατασκευής, στεγαστικά δάνεια. Τα καταναλωτικά δάνεια, τα δάνεια FHA, τα προσωπικά δάνεια, τα δάνεια αυτοκινήτων Andetc.

    Το LightReream προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 ευρώ / USD / λίρες για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι μας είναι απλές και σύντομες που σημαίνει ότι μπορείτε να εφαρμόσετε και να πάρετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών.
    Μην διστάσετε, μην αφήσετε την οικονομική επιβάρυνση να σας πνίξει. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή η επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στις επίσημες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

    Email 1: (lightreamloansinc@gmail.com)
    Email 2: (lightreaminc@zohomail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή