Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021

Laser και άνετα!

 

Χωρίς προγράμματα, χωρίς συνδρομή,
με πληρωμή ανά συνεδρία στη reception μας,
την ημέρα του ραντεβού!

Την περίοδο αυτή ζούμε τόσα απρόοπτα γεγονότα που δε μπορούμε να προγραμματίσουμε εύκολα τίποτε και τo καταλαβαίνουμε απόλυτα! Για το λόγο αυτό το συνδρομητικό μας πρόγραμμα laser αποτρίχωσης για πόδια, μασχάλες και μπικίνι, με 82€/συνεδρία γίνεται διαθέσιμο και με πληρωμή απευθείας στη reception, την ημέρα του ραντεβού. Η συνδρομητική του έκδοση θα συνεχίσει να υπάρχει και αυτή παράλληλα για όποιον την προτιμά. 

ΟΛΟΙ οι συνδρομητές μας με χρεώσεις ψηλότερες από τα 82€ για το συγκεκριμένο πακέτο αποτρίχωσης περνούν αυτόματα στην προνομιακή χρέωση, εφόσον πραγματοποιήσουν ή προαγοράσουν μία συνεδρία την περίοδο ισχύς της προσφοράς.

Δε γνωρίζεις ακόμη τα Element; Εγγύηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στη laser αποτρίχωση των Element αποτελεί ο αριθμός των μηχανημάτων αποτρίχωσης που διαθέτουμε (10) καθώς και ο αριθμός των συνδρομητών μας στη μόνιμη αποτρίχωση: πάνω από 1000 συνδρομητές πριν ακόμη κλείσουμε 2 χρόνια λειτουργίας, με μέση προσέλευση νέων συνδρομητών το 2019 τους 3 κάθε 2 ημέρες!

Κλείσε εντελώς δωρεάν το ενημερωτικό σου ραντεβού για τη laser αποτρίχωση στο 2811 11 8101 ή online εδώ!

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις. 

Διαβάστε, ενημερωθείτε και αποφύγετε τις παγίδες της laser αποτρίχωσης!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ειδικά για τις laser αποτριχώσεις, το κέντρο μας αυστηροποιεί ακόμη περισσότερο τον κανονισμό περί ακυρώσεων ραντεβού και ορίζει:

 • στα 82€ το κόστος της συνεδρίας αν ο συνδρομητής δεν έχει ακυρώσει ποτέ το ραντεβού του ή πραγματοποιεί ακυρώσεις ή αλλαγές 48 ώρες πριν το ραντεβού.
 • στα 99€ το κόστος της ίδιας συνεδρίας αν ακυρωθεί ή αλλάξει μία φορά το ραντεβού εκτός του ορίου των 48 ωρών. Το κόστος αυτό ισχύει για μία φορά κι έπειτα επιστρέφουμε στην προνομιακή τιμολόγηση των 82€.
 • στα 125,80€ το κόστος της ίδιας συνεδρίας για δεύτερη ακύρωση ή αλλαγή εκτός του ορίου των 48 ωρών κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το κόστος αυτό ισχύει για μία φορά κι έπειτα επιστρέφουμε στην προνομιακή τιμολόγηση των 82€.
 • στα 125,80€ το κόστος της ίδιας συνεδρίας για κάθε επόμενη ακύρωση ή αλλαγή εκτός του ορίου των 48 ωρών κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το κόστος αυτό ισχύει για μία φορά κι έπειτα επιστρέφουμε στην προνομιακή τιμολόγηση των 82€.
Οι παραπάνω κανόνες επιβραβεύουν με μόνιμη έκπτωση όσους είναι τυπικοί στα ραντεβού τους και προστατεύει την τιμολογιακή πολιτική του χώρου μας που σκοπό έχει να προσφέρει τις χαμηλότερες χρεώσεις της αγοράς για υπηρεσίες υψηλής αισθητικής.


Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας Κυρίες & Κύριοι, Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

  Χρειάζεστε επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο ή δάνειο για να ολοκληρώσετε το έργο σας; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συνιστούσα να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείων, συμπεριλαμβανομένων μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και λάβετε μια απάντηση αμέσως.

  Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να εκπληρώσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων χρηματοδοτικών λύσεων σε άτομα και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

  Ακολουθούν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για δάνειο.
  * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
  * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσο θέλετε να δανειστείτε.
  * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
  * Ευέλικτο επιτόκιο - Προσιτό επιτόκιο 3%.
  * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητα να λάβετε το δάνειο
  * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1 - 30 ετών.
  * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
  * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
  * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Μην χάσετε την ευκαιρία λόγω έλλειψης χρηματοδότησης. Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρεία μου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο γιατί έχουμε βοηθήσει πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου μας, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω
  Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Διαμεσολαβητές/Σύμβουλοι/Μεσίτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τους πελάτες τους και προστατεύονται 100%. Με απόλυτη εμπιστοσύνη, θα συνεργαστούμε για τα οφέλη όλων των εμπλεκόμενων μερών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή