Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Βιταμίνη C, η αυτοκράτειρα του δέρματος!

 

Δε νοείται υγιές δέρμα χωρίς τη βιταμίνη C. Γιατί είναι όμως τόσο απαραίτητη;

  • πρώτο και βασικότερο, αν δεν είναι παρούσα στο δέρμα δε μπορούμε να έχουμε σύνθεση κολλαγόνου. Η μακροχρόνια έλλειψή της μπορεί να προκαλέσει σκορβούτο, μία ασθένεια που χτυπούσε συχνά τους ναυτικούς τα παλιότερα χρόνια που ταξίδευαν για μήνες στα καράβια και δε μπορούσαν να καταναλώνουν φρούτα ή λαχανικά.
  • έχει αντιοξειδωτική δράση και εξουδετερώνει άμεσα τις ελεύθερες ρίζεις. Είναι η τέλεια προστασία λοιπόν για την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και φυσικά θωρακίζει το σώμα απέναντι στις καρκινογενέσεις.
  • στο δέρμα έχει απολεπιστική δράση, γιατί από τη φύση της είναι οξύ κι επομένως η συχνή της χρήση φωτίζει και λειαίνει.
  • έχει λευκαντική δράση και εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί μεσοθεραπευτικά.
  • όπως είπαμε ευνοεί τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως αν υπάρχει σε πληθώρα στο δέρμα έχει συσφικτική δράση.
Όλα αυτά ωραία, αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος λήψης της για δερματική δράση;
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι Βιταμίνη C λειτουργεί τόσο αν τη λαμβάνουμε με τις τροφές ή σαν συμπλήρωμα, όσο και αν τη χρησιμοποιήσουμε μεσοθεραπευτικά ή με απευθείας τοποθέτηση πάνω στο δέρμα.

Για τη λήψη από το στόμα, ο συνδυασμός συμπληρωμάτων C, E και ρεσβερατρόλης έχει πραγματικά τέλεια αποτελέσματα, ακόμη και σε μία εβδομάδα, τόσο στη γενικότερη υγεία όσο και στην όψη του δέρματος.

Για την εφαρμογή στο δέρμα, η μεσοθεραπεία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος απευθείας εισαγωγής της ουσίας στα σημεία που υπάρχει ανάγκη.

Για τη χρήση με απευθείας τοποθέτηση επάνω στην επιφάνεια της επιδερμίδας, υπάρχουν πολλές μελέτες και όλες συμφωνούν στο ότι η βιταμίνη C, ακόμη κι έτσι, μειώνει αισθητα τις δυσχρωμίες και τη χαλάρωση του δέρματος.

Υπάρχει όμως κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε: η Βιταμίνη C είναι ένα πολύ ασταθές μόριο. Στην επιδερμική χρήση μετράει πολύ επομένως ο βαθμός σταθεροποίησης της βιταμίνης. Ακόμη κι όταν η συμπύκνωση του προϊόντος είναι μεγάλη, αρκούν μερικά λεπτά στην ατμόσφαιρα ή στον ήλιο και η βιταμίνη μας θα έχει εξουδετερωθεί εντελώς. Αντιθέτως η σταθεροποιημένη βιταμίνη C παραμένει ενεργή και διαθέσιμη για το δέρμα για πολλές ώρες. 

Όλα τα προϊόντα λοιπόν για χρήση στο σπίτι θα πρέπει να έχουν σταθεροποιημένη βιταμίνη C, ώστε αυτή να παραμένει ενεργή για ώρες.

Ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, εκτός από την καθημερινή κατανάλωση φρούτων και φρέσκων λαχανικών, στην αισθητική συνιστούμε 
  • καθημερινά χρήση συμπληρώματος 1000mg βιταμίνης C, 24ωρης αποδέσμευσης, μιας και η βιταμίνη C δεν αποθηκεύεται στο σώμα.
  • τουλάχιστον 6 συνεδρίες σε επαγγελματία αισθητικό, διάσπαρτες μέσα στο καλοκαίρι, για να αποφύγουμε τη δημιουργία οξειδωτικού stress στο δέρμα.
  • για την κούρα στο σπίτι προτείνουμε ορό super σταθεροποιημένης βιταμίνης C μετά τον καθαρισμό και πριν από το ενυδατικό προϊόν. Η καθημερινή χρήση της βιταμίνης C στο δέρμα είναι απαραίτητη γιατί όπως προαναφέραμε, η ουσία αυτή δεν αποθηκεύεται από το σώμα.
  • αν υπάρχει σοβαρό ζήτημα δυσχρωμιών, η μεσοθεραπεία με βιταμίνη C αποτελεί εξαιρετικό και ασφαλή τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, ακόμη και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. 
Θυμισου λοιπόν να τροφοδοτείς καθημερινά το σώμα σου με νερό και τις απαραίτητες ποσότητες βιταμίνης C, ώστε και αυτό το καλοκαίρι να κρατήσεις υγιές τόσο το δέρμα όσο και ολόκληρο τον οργανισμό σου!

Αγνόησε την παραπληροφόρηση!
Για οποιαδήποτε απορία, ενημερώσου απευθείας από εμάς
στο 2811 11 8101.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

4 σχόλια:

  1. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

    Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή οποιωνδήποτε άλλων λόγων. Είμαι εδώ για να συστήσω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με την Novelty Finance για δάνειο με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες.

    Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε με την Novelty Finance για δάνειο:
    • Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    • Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
    • Επιδοτούμενο επιτόκιο (3% ετησίως)
    • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
    • Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
    • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
    • Θα καθοδηγηθείτε σε όλη τη διαδικασία


    Πώς να εφαρμόσει:
    Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
    Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ απεριόριστα τον Θεό που έβαλε το ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή αν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες, απλά επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
    Αυτή η μεγάλη κυρία μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό των 18.000 €, και αυτό είναι υπεραρκετό για μένα. Αυτή η κυρία μόλις με έσωσε από μπελάδες.
    Είναι γυναίκα με καρδιά, χάρη σε αυτή την υπέροχη γυναίκα, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: nikitaraslef1978@gmail.com
    Ευχαριστώ

    Παρατήρηση
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε απόσχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, Χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Μην κοιτάτε μακρύτερα από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών, τόσο με εξασφαλισμένα όσο και χωρίς εξασφάλιση, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

    Γνωρίζω ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

    Μην ανησυχείτε άλλο, γιατί, Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα email στο sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +447360502110 | & Λάβετε απάντηση αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή