Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Βιταμίνη C, η αυτοκράτειρα του δέρματος!

 

Δε νοείται υγιές δέρμα χωρίς τη βιταμίνη C. Γιατί είναι όμως τόσο απαραίτητη;

 • πρώτο και βασικότερο, αν δεν είναι παρούσα στο δέρμα δε μπορούμε να έχουμε σύνθεση κολλαγόνου. Η μακροχρόνια έλλειψή της μπορεί να προκαλέσει σκορβούτο, μία ασθένεια που χτυπούσε συχνά τους ναυτικούς τα παλιότερα χρόνια που ταξίδευαν για μήνες στα καράβια και δε μπορούσαν να καταναλώνουν φρούτα ή λαχανικά.
 • έχει αντιοξειδωτική δράση και εξουδετερώνει άμεσα τις ελεύθερες ρίζεις. Είναι η τέλεια προστασία λοιπόν για την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και φυσικά θωρακίζει το σώμα απέναντι στις καρκινογενέσεις.
 • στο δέρμα έχει απολεπιστική δράση, γιατί από τη φύση της είναι οξύ κι επομένως η συχνή της χρήση φωτίζει και λειαίνει.
 • έχει λευκαντική δράση και εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί μεσοθεραπευτικά.
 • όπως είπαμε ευνοεί τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως αν υπάρχει σε πληθώρα στο δέρμα έχει συσφικτική δράση.
Όλα αυτά ωραία, αλλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος λήψης της για δερματική δράση;
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι Βιταμίνη C λειτουργεί τόσο αν τη λαμβάνουμε με τις τροφές ή σαν συμπλήρωμα, όσο και αν τη χρησιμοποιήσουμε μεσοθεραπευτικά ή με απευθείας τοποθέτηση πάνω στο δέρμα.

Για τη λήψη από το στόμα, ο συνδυασμός συμπληρωμάτων C, E και ρεσβερατρόλης έχει πραγματικά τέλεια αποτελέσματα, ακόμη και σε μία εβδομάδα, τόσο στη γενικότερη υγεία όσο και στην όψη του δέρματος.

Για την εφαρμογή στο δέρμα, η μεσοθεραπεία είναι ένας εξαιρετικός τρόπος απευθείας εισαγωγής της ουσίας στα σημεία που υπάρχει ανάγκη.

Για τη χρήση με απευθείας τοποθέτηση επάνω στην επιφάνεια της επιδερμίδας, υπάρχουν πολλές μελέτες και όλες συμφωνούν στο ότι η βιταμίνη C, ακόμη κι έτσι, μειώνει αισθητα τις δυσχρωμίες και τη χαλάρωση του δέρματος.

Υπάρχει όμως κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε: η Βιταμίνη C είναι ένα πολύ ασταθές μόριο. Στην επιδερμική χρήση μετράει πολύ επομένως ο βαθμός σταθεροποίησης της βιταμίνης. Ακόμη κι όταν η συμπύκνωση του προϊόντος είναι μεγάλη, αρκούν μερικά λεπτά στην ατμόσφαιρα ή στον ήλιο και η βιταμίνη μας θα έχει εξουδετερωθεί εντελώς. Αντιθέτως η σταθεροποιημένη βιταμίνη C παραμένει ενεργή και διαθέσιμη για το δέρμα για πολλές ώρες. 

Όλα τα προϊόντα λοιπόν για χρήση στο σπίτι θα πρέπει να έχουν σταθεροποιημένη βιταμίνη C, ώστε αυτή να παραμένει ενεργή για ώρες.

Ειδικά για την περίοδο του καλοκαιριού, εκτός από την καθημερινή κατανάλωση φρούτων και φρέσκων λαχανικών, στην αισθητική συνιστούμε 
 • καθημερινά χρήση συμπληρώματος 1000mg βιταμίνης C, 24ωρης αποδέσμευσης, μιας και η βιταμίνη C δεν αποθηκεύεται στο σώμα.
 • τουλάχιστον 6 συνεδρίες σε επαγγελματία αισθητικό, διάσπαρτες μέσα στο καλοκαίρι, για να αποφύγουμε τη δημιουργία οξειδωτικού stress στο δέρμα.
 • για την κούρα στο σπίτι προτείνουμε ορό super σταθεροποιημένης βιταμίνης C μετά τον καθαρισμό και πριν από το ενυδατικό προϊόν. Η καθημερινή χρήση της βιταμίνης C στο δέρμα είναι απαραίτητη γιατί όπως προαναφέραμε, η ουσία αυτή δεν αποθηκεύεται από το σώμα.
 • αν υπάρχει σοβαρό ζήτημα δυσχρωμιών, η μεσοθεραπεία με βιταμίνη C αποτελεί εξαιρετικό και ασφαλή τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, ακόμη και μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. 
Θυμισου λοιπόν να τροφοδοτείς καθημερινά το σώμα σου με νερό και τις απαραίτητες ποσότητες βιταμίνης C, ώστε και αυτό το καλοκαίρι να κρατήσεις υγιές τόσο το δέρμα όσο και ολόκληρο τον οργανισμό σου!

Αγνόησε την παραπληροφόρηση!
Για οποιαδήποτε απορία, ενημερώσου απευθείας από εμάς
στο 2811 11 8101.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

1 σχόλιο:

 1. Γεια σας κυρίες και κύριοι. Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο μέσα σε 24 έως 48 ώρες; Εάν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να κάνετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance.

  Ονομάζομαι Davina Claire, είμαι χρηματοοικονομικός μεσίτης και είμαι επίσης χρηματοοικονομικός σύμβουλος. Έλαβα υπόψη μου ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να λάβουν δάνειο είτε από Τράπεζες είτε από άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού επιτοκίου, ανεπαρκών εξασφαλίσεων, αναλογίας χρέους προς εισόδημα, χαμηλής πιστωτικής βαθμολογίας ή οποιωνδήποτε άλλων λόγων. Είμαι εδώ για να συστήσω σε όποιον αναζητά δάνειο να επικοινωνήσει με την Novelty Finance για δάνειο με επιδοτούμενο επιτόκιο 3%. Είναι μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία δανείων και μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email: | noveltyfinances@gmail.com | Ή στείλτε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες.

  Η NOVELTY FINANCE παρέχει λύσεις χρηματοδότησης. Προσφέρουν κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο και πολλές άλλες). Προσφέρουν ευέλικτες και πολλαπλές επιλογές δανείου, συμπεριλαμβανομένων εξασφαλισμένων και μη εξασφαλισμένων δανείων, μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων δανείων που είναι προσαρμοσμένα στις οικονομικές σας ανάγκες.

  Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε με την Novelty Finance για δάνειο:
  • Ευκολία - Μπορείτε να κάνετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
  • Άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας μετά την έγκριση.
  • Επιδοτούμενο επιτόκιο (3% ετησίως)
  • Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
  • Δεν θα βιαστείτε να αποπληρώσετε το δάνειο, θα σας δοθεί χρόνος για να ξεκινήσετε την αποπληρωμή του δανείου.
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Θα καθοδηγηθείτε σε όλη τη διαδικασία


  Πώς να εφαρμόσει:
  Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη!
  Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με τη Novelty Finance και χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, θα πρέπει να ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ EMAIL στο (noveltyfinances@gmail.com) Ή να στείλετε ένα μήνυμα στο WhatsApp μέσω +447915601531 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή