Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Laser Συνδρομη - Γιατί Συμφέρει!

 


Οι λόγοι που πρέπει να επιλέξεις laser αποτρίχωση στα Element είναι γνωστοί: 10 διαφορετικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, διοδικό, αλεξανδρίτης, ND Yag, Phasma Αποτρίχωση®, προσωπικό με πείρα χιλιάδων ωρών, χιλιάδες ευχαριστημένοι επισκέπτες, απόλυτη ειλικρίνεια στην ενημέρωση με βάση τις επιστημονικές μελέτες και φυσικά αποτέλεσμα!

Γιατί όμως να μπεις σε ένα συνδρομητικό πρόγραμμα για πόδια, μασχάλες και μπικίνι; Δες παρακάτω όλα τα υπερ μιας Element συνδρομής και ανακάλυψε πόσο σου διευκολύνει τη ζωή...

  1. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, από το κινητό σου ή από τον υπολογιστή σου στο goelement.gr.
  2. Δε χρειάζεται πιστωτική κάρτα. Και μία απλή χρεωστική αρκεί.
  3. Κερδίζεις από την πρώτη χρέωση την έκπτωση που έχουν και οι κλασικές πληρωμές με μετρητά στη reception. Στο τέλος του προγράμματος όμως κερδίζεις επιπλέον ολόκληρες συνεδρίες δώρο!
  4. Δεν προπληρώνεις ολόκληρο πρόγραμμα. Κάθε χρέωση αντιστοιχεί στην αγορά μίας συνεδρίας. Ξεκάθαρα.
  5. Οι χρεώσεις των μεμονωμένων συνεδριών γίνονται κάθε 4 εβδομάδες.
  6. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση. Διακόπτεις τη συνδρομή σου όποτε θέλεις χωρίς καμία απολύτως συνέπεια από το goelement.gr ή με ένα τηλεφώνημα στο 2811 11 8101.
  7. Κάθε χρέωση αντιστοιχεί σε συνεδρία που σημαίνει ότι αν για οποιονδήποτε λόγο δε θέλεις να πραγματοποιήσεις μία ή περισσότερες συνεδρίες, δικαιούσαι στο 100% επιστροφή των χρημάτων σου.
  8. Βγάζοντας κάρτα μέλους εδώ κερδίζεις επιπλέον επιστροφή χρημάτων, αγοραστικούς πόντους και έξτρα προνόμια.
Η συνδρομητική laser αποτρίχωση είναι ο πιο εύκολος και προσιτός τρόπος για να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση,  μίλα μαζί μας στο 2811 11 8101. Εμείς μιλάμε με ειλικρίνεια!

Αγνόησε την παραπληροφόρηση!
Για οποιαδήποτε απορία, ενημερώσου απευθείας από τους ειδικούς
στο 2811 11 8101.

Το παρόν ιστολόγιο συντάσσεται από την ομάδα των
Element Overwhelming Beauty
(Μαριάννα Βελεγράκη)
Ηράκλειο Κρήτης
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος, 71304
Τηλ. 2811 11 8101

2 σχόλια:

  1. Γεια σας, Χρειάζεστε μια αξιόπιστη και αξιόπιστη εταιρεία για να λάβετε δάνειο για τη χρηματοδότηση του έργου σας, επιχειρηματικό δάνειο, προσωπικό δάνειο ή στεγαστικό δάνειο; Μην κοιτάτε μακρύτερα από την Sunshine Financial Group Inc. Προσφέρουμε όλα τα είδη δανειακών υπηρεσιών, τόσο με εξασφαλισμένα όσο και χωρίς εξασφάλιση, μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και πολλά άλλα με επιδοτούμενο επιτόκιο 3% ετησίως. Για περισσότερες πληροφορίες, γράψτε μας μέσω email: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) ή στείλτε μου μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447360502110 και λάβετε απάντηση σε μια στιγμή

    Γνωρίζω ότι η λήψη ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα. επιτόκιο, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό σκορ ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

    Μην ανησυχείτε άλλο, γιατί, Ειδικευόμαστε στην παροχή δομημένων λύσεων χρηματοδότησης σε ιδιώτες και εταιρείες με τον πιο αποτελεσματικό και ταχύτερο τρόπο.

    Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δάνειο.
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Εσείς αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειό σας εντός 24 ωρών από την έγκριση.
    * Προσιτό επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης - Έχετε 99,9% πιθανότητες να λάβετε το δάνειο
    * Ευέλικτη Αποπληρωμή - Πρέπει να επιλέξετε την Ημερομηνία Αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή ηλεκτρονική εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και τεχνογνωσία.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Όχι άλλοι χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις στην τράπεζα. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα email στο sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +447360502110 | & Λάβετε απάντηση αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. CHARLY KERKIR ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
    γεια σε όλους
    Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που έβαλε το CHARLY KERKIR ξανά στο δρόμο μου.
    Για όλες τις οικονομικές σας ανάγκες ή εάν αντιμετωπίζετε οικονομική δυσκολία, απλώς επικοινωνήστε με αυτό το υπέροχο CHARLY KERKIR και θα έχετε πλήρη απόλυτη ικανοποίηση.
    Αυτός ο σπουδαίος άνθρωπος μόλις με βοήθησε με ένα μικρό ποσό 55.000 €, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για μένα.
    Είναι άνθρωπος της καρδιάς, χάρη σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο, μπόρεσα να αυξήσω το βιοτικό μου επίπεδο και το χρέος μου.
    Εάν χρειάζεστε ένα μικρό δάνειο, επικοινωνήστε μαζί τους και δεν θα απογοητευτείτε.
    Email: charlykerkir@gmail.com
    Σας ευχαριστώ

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ
    Εάν δεν είστε από την Ελλάδα, παρακαλούμε να απέχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή