Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Μόνιμη αποτρίχωση: εγγύηση αποτελέσματος!

Η μόνιμη αποτρίχωση υπήρξε πάντα "σημείον αντιλεγόμενον" στα "πηγαδάκια" των επισκεπτών των κέντρων αισθητικής. Μερικές από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόμαστε πριν ο επισκέπτης μας αποφασίσει να ξεκινήσει τις εφαρμογές του είναι οι εξής:

  • Μπορώ να έχω γραπτή εγγύηση για το αποτέλεσμα;
  • Πόσο θα μειωθεί η τριχοφυΐα μου;
  • Δεν θα ξαναβγάλω ποτέ τριχες;
  • Σε πόσες επισκέψεις θα έχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ;
  • Είναι καλύτερη η αποτρίχωση του γιατρού;
  • Τι είναι η τεχνολογία Phasma;
  • Τι είναι η τεχνολογία Hybrid την οποία πρόκειται να παρέχετε δωρεάν σε όλους όσους έχουν ξεκινήσει εφαρμογές Phasma;
Σε όλες αυτές τις ερωτήσεις έχουμε απαντήσει προσωπικά στον καθένα σας. Εδώ όμως υπάρχει και κάτι παραπάνω από τα λόγια: στα Element επιλέγουμε να μιλάμε μέσα από τα αποτελέσματα των θεραπειών μας και τον βαθμό ικανοποίησης που εκφράζουν οι ίδιοι οι επισκέπτες μας.

Ηλεκτρονική Έρευνα
Ειδικά λοιπόν για τη μόνιμη αποτρίχωση, από σήμερα 25/1/2017 (ώρα 15.00) μέχρι τις 25/2/2017 (ώρα 21.00), όλοι οι επισκέπτες μας που θα έρθουν για εφαρμογή μόνιμης αποτρίχωσης Phasma και θα βρίσκονται πλέον της 3ης εφαρμογής, θα απαντήσουν επώνυμα  σε ένα ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο στο οποίο θα εκφράζουν την ικανοποίησή τους ή τη δυσαρέσκειά τους για τις εφαρμογές μόνιμης αποτρίχωσης με τεχνολογία Phasma που πραγματοποιούν στα Element. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν στις ιστοσελίδες μας στις 26 Φεβρουαρίου.

Με την έρευνα αυτή (αντίστοιχη εκείνης του πρώτου τριμήνου παρουσίας μας στην αγορά) φιλοδοξούμε να καταγράψουμε ηλεκτρονικά και με αδιάβλητο τρόπο το βαθμό ικανοποίησης των επισκεπτών μας από τις εφαρμογές Phasma. Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής θα αποτελέσουν την πιο αδιάσειστη εγγύηση-απόδειξη επιτυχίας ή αποτυχίας της τεχνολογίας μόνιμης αποτρίχωσης που για πρώτη φορά εμείς προτείναμε στο κοινό του Ηρακλείου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που εμπιστευτήκατε τα Element για τις θεραπείες σας!

Για πληροφορίες και ραντεβού, καλείτε το 2811118101.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου