Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Θεραπείες ανανέωσης στα Element.


Το δέρμα του προσώπου μπορεί να λάμψει και να ανανεωθεί, ακόμη και με μη επεμβατικές θεραπείες. Αυτό είναι μία πραγματικότητα, αρκεί να γνωρίζει κανείς τις κατάλληλες τεχνικές καθώς και τον ορθό τρόπο της εφαρμογής τους.

Στα Element σας παρουσιάζουμε κάποιες παραδοσιακές τεχνικές που ανανεώνουν εκ βάθους την επιδερμίδα, καθώς και κάποιες τεχνικές τις οποίες διαθέτουμε σε αποκλειστικότητα στο Ηράκλειο. Επιπλέον, όλες οι παρακάτω θεραπείες συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα Restart12, το οποίο σας επιτρέπει να επιλέξετε, μαζί με την αισθητικό σας, την καλύτερη για εσάς θεραπεία, χωρίς περιορισμούς. Δείτε τι είναι το Restart12 εδώ! Το πρόγραμμα αυτό είναι κατάλληλο για αντιγήρανση, αλλά και για εξάλειψη των πανάδων, των ουλών, των σημαδιών από την ακμή και γενικότερα για αψεγάδιαστη όψη στην επιδερμίδα.

Θεραπεία με οξέα φρούτων:
Παραδοσιακή θεραπεία που καθαρίζει την επιδερμίδα, προκαλεί σχετικά ελαφριά απολέπιση και διευκολύνει τη ροή στους πόρους του δέρματος. Ρυθμίζει το pH και τη λιπαρότητα στο δέρμα, ενώ χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα άμεσα λόγω της απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και των ακαθαρσιών. Έχει ήπια αντιρυτιδική δράση. Τα οξέα φρούτων μπορούν να εφαρμοστούν και κατά τη διάρκεια ενός κλασσικού καθαρισμού με ατμό, με εξαιρετικά αποτελέσματα ως προς το βάθος του καθαρισμού: συνδυάζουμε με αυτόν τον τρόπο και μηχανική, αλλά και χημική απομάκρυνση των ρύπων του δέρματος. Στα Element χρησιμοποιούμε οξέα φρούτων εξαιρετικής ποιότητας, της ιταλικής εταιρίας K-Surgery.

Θεραπεία φυτικού πήλιγκ:
Eίναι ο ορισμός της εκ βάθους ανανέωσης του δέρματος. Με την εφαρμογή αυτή το δέρμα δεν απολεπίζεται απλά, αλλά αλλάζει εξ'ολοκλήρου, αφού όλη η επιφανειακή στοιβάδα του νεκρώνεται και φεύγει, ακριβώς όπως ξεφλουδίζουμε το καλοκαίρι αν καούμε από τον ήλιο. Η όλη διαδικασία μπορεί να κρατήσει μέχρι 3 μέρες. Το αποτέλεσμα όμως μας ανταμείβει πραγματικά, γιατί στο τέλος αυτής της όχι και τόσο ευχάριστης απολέπισης, η επιδερμίδα γίνεται απαλή και λεία σαν του μωρού, με μείωση ακόμη και των πιο επίμονων ρυτίδων. Ανάλογα με το είδος του δέρματος, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί περισσότερες φορές μέσα στο χειμώνα και βοηθά όχι μόνο στην καταπολέμηση των ρυτίδων, αλλά και στα σημάδια από την ακμή, τις ουλές, τις πανάδες.

Θεραπεία Φυτικου πήλιγκ 3ης γενιάς Ozonage:
πρόκειται για την θεραπεία που έχει την ίδια φιλοσοφία με την προηγούμενη, μόνο που το ξεφλούδισμα του δέρματος γίνεται αργά σε βάθος χρόνου, οπότε δεν έχουμε την όψη του "καλοκαιρινού ξεφλουδίσματος". Η διαδικασία περιλαμβάνει αλλεπάλληλες εφαρμογές 12 προϊόντων, μεταξύ των οποίων μάσκες, οροί, λοσιών, πήλιγκ κλπ. Το αποτέλεσμα είναι ίδιο με αυτό του φυτικού πήλιγκ. Ενδείκνυται κατά της χρονογήρανσης και της φωτογήρανσης.

Μεσοθεραπεία με τεχνολογία microneedling:
Η κορωνίδα της ανανέωσης, της λεύκανσης, της αντιγήρανσης του δέρματος τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την εξάλειψη σημαδιών στο πρόσωπο (πανάδες, ουλές, στίγματα) όσο και για αντιρυτιδική θεραπεία. Ο μηχανισμός χρησιμοποιεί μία συστάδα μικροβελονών από χειρουργικό ατσάλι, οι οποίες τραυματίζουν ελαφρά το δέρμα ωθώντας το θεραπευτικό υλικό που χρησιμοποιούμε σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν τρέχει αίμα! Το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο τόσο σε επίπεδο όψης της επιδερμίδας (περισσότερη λάμψη και λεία υφή), όσο και σε επίπεδο λείανσης των ρυτίδων ή των ουλών.

Θεραπεία Phasma με Φυτικά Βλαστοκύτταρα:
Μία αποκλειστικότητα Element που χαρίζει εκ βάθους ανάπλαση της επιδερμίδας. Με τη Phasma θεραπεία προκαλούμε τους ινοβλάστες του δέρματος να παράγουν αυτόλογο κολλαγόνο, οπότε έχουμε ένα φυσικό αυτόλογο lifting, ενώ ο συνδυασμός της εφαρμογής φυτικών βλαστοκυττάρων 4ης γενιάς από εχινάκεα χαρίζει στο δέρμα όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη γρηγορότερη ανάπλασή του. Υπάρχει αντίστοιχο πρόγραμμα που περιλαμβάνει και θεραπεία στο σπίτι.

Θεραπεία Multipolar με εκχείλισμα από ιπποφαές:
Μία ακόμη αποκλειστικότητα Element. Η εφαρμογή βομβαρδίζει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος με ρεύματα πολλαπλής πόλωσης με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας τοπικά και τον ερεθισμό των ινοβλαστών στο να παράγουν αυτόλογο κολλαγόνο και ελαστίνη. Το μηχάνημα συνδυάζεται με τοπική εφαρμογή εκχειλισμάτων ιπποφαους, τα οποία έχουν την ικανότητα να προκαλούν ανόρθωση στο δέρμα που εμφανίζει πτώση. Η διαδικασία αυτή λοιπόν συστήνεται σε επιδερμίδες που έχουν τάση για χαλάρωση. Υπάρχει και το αντίστοιχο πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει τη θεραπεία για το σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραπάνω θεραπείες, μπορείτε να βρείτε στο Element, Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων), στον 1ο όροφο, ή καλώντας το 2811118101.
Επιπλέον, μπορείτε να ζητήσετε ένα δωρεάν συμβουλευτικό ραντεβού, ώστε να σχηματίσετε ολοκληρωμένη άποψη για το τι πραγματικά θα κάνει τη διαφορά στο δέρμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου