Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Ultra-C: ο απόλυτος καθαρισμός προσώπου είναι εδώ!

Μέχρι σήμερα, στα Element γνωρίσατε το αποτέλεσμα του βαθύ καθαρισμού με ατμό, που σκοπό έχει την απομάκρυνση της λιπαρότητας και των μαύρων στιγμάτων, την αποσυμφόρηση των πόρων από το σμήγμα, την αύξηση της λείας και φωτεινής όψης της επιδερμίδας.

Σήμερα στα Element σας παρουσιάζουμε τη θεραπεία Ultra-C! Τον απόλυτο καθαρισμό τελευταίας γενιάς που περιλαμβάνει επιπλέον στάδια καθαριότητας και απολέπισης!

Γιατί η θεραπεία Ultra-C είναι καλύτερη από έναν συμβατικό καθαρισμό με ατμό;
Η θεραπεία Ultra-C αντιμετωπίζει ολιστικά την επιδερμίδα και στοχεύει στο βαθύ καθαρισμό της τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Εκτός λοιπόν από την αποσυμφόρηση των πόρων, στην Ultra-C γίνεται χημική (με οξέα φρούτων) και μηχανική δερμοαπόξεση των εξωτερικών στοιβάδων της επιδερμίδας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη λείανση του δέρματος και την απελευθέρωση των πόρων τόσο σε βάθος όσο και επιφανειακά. Με τον τρόπο αυτό η καθαριότητα της επιδερμίδας, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις διαρκεί σε βάθος χρόνου.

Είναι ο καθαρισμός Ultra-C ίδιος με τον καθαρισμό με οξέα φρούτων;
Όχι. Ο Ultra-C καθαρισμός περιλαμβάνει και μηχανικό καθαρισμό της επιφάνειας της επιδερμίδας με ειδικές κεφαλές, ενώ ο καθαρισμός με οξέα φρούτων απολεπίζει την επιδερμίδα πιο επιφανειακά.

Είναι ο καθαρισμός Ultra-C επικίνδυνος για το καλοκαίρι;
Όχι. Τα οξέα φρούτων που χρησιμοποιούνται στον καθαρισμό Ultra-C είναι ειδικά για τους θερινούς μήνες κι επομένως η θεραπεία αυτή είναι απολύτως ασφαλής. Η δε δερμοαπόξεση δεν τραυματίζει το δέρμα.

Είναι ο καθαρισμός Ultra-C κατάλληλος για όλους;
Οι αισθητικοί των Element θα σας συμβουλέψουν για τον τύπο του καθαρισμού που είναι κατάλληλος για τη δική σας επιδερμίδα. Ο γενικά ο καθαρισμός Ultra-C ενδείκνυται για επιδερμίδες που υποφέρουν από χρόνια λιπαρότητα, που έχουν πολύ καιρό να κάνουν καθαρισμό, που εμφανίζουν συχνά μαύρα στίγματα. Επίσης σε περίπτωση ακμής, ο Ultra-C καθαρισμός είναι  ο πλέον κατάλληλος για να καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα, εφόσον η ακμή δεν είναι σε έξαρση.


Κλείστε το ραντεβού σας με το νέο σας πρόσωπο
στο www.goelement.gr ή στο 2811 11 8101.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty


Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου