Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

V-Therapy: η αισθητική αλλάζει πρόσωπο!


Μεσοθεραπεία και το καλοκαίρι; Ναι, τώρα είναι δυνατόν με τη νέα V-Therapy, που μπορείτε να τη βρείτε αποκλειστικά στα Element Overwhelming Beauty! Η V-Therapy επελέγη από το επιστημονικό προσωπικό μας με γνώμονα την αποτελεσματικότητά της και την ασφαλή και ευχάριστη εφαρμογή της και κατά τους θερινούς μήνες.

Τι είναι;
Πρόκειται για μεσοθεραπεία τελευταίας γενιάς, εντελώς ανώδυνη, χωρίς βελόνα, που μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και το καλοκαίρι, με τα ίδια θεαματικά αποτελέσματα!

Τι περιλαμβάνει η θεραπεία;
  1. Η θεραπεία ξεκινάει με δερμοαπόξεση με κεφαλές από διαμάντι. Όλα τα νεκρά κύτταρα της επιφάνειας του δέρματος αποκολλώνται και απορροφώνται από το σύστημα αναρρόφησης του μηχανήματος.
  2. Εφαρμόζεται υπερηχητική μεσοθεραπεία η οποία προσφέρει θρεπτικά συστατικά στην επιδερμίδα, έχει βαθιά αντιρυτιδική δράση και τονώνει το μυικό σύστημα του προσώπου προστατεύοντας το από τη χαλάρωση.
  3. Εφαρμόζεται η κατεξοχήν V-Therapy, με ορούς της K-Surgery, όπως και στις κανονικές μεσοθεραπείες. Η συχνότητες ρυθμίζονται ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος και ανάλογα με το υλικό που χρησιμοποιούμε!
  4. Εφαρμογή κρυοθεραπείας, με καταπραϋντική δράση. Οι πόροι του δέρματος επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση και στην ουσία "κλειδώνουμε" τοπικά το υλικό που εισήχθη στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.
Τι αποτελέσματα να περιμένω;
Η V-Therapy είναι μία κατεξοχήν αντιρυτιδική και αντιγηραντική θεραπεία. Στην ουσία αντικαθιστά τις κλασσικές μεσοθεραπείες με βελόνα. Επομένως τα αποτελέσματά της είναι αυτά της βαθιάς ενυδάτωσης, της λείανσης των βαθιών αλλά και των λεπτών ρυτίδων, της σύσφιγξης των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, της αύξησης της παραγωγής του αυτόλογου κολλαγόνου και της ελαστίνης, της αύξησης της σφριγηλότητας όλων των στρωμάτων της επιδερμίδας. Ένα mini lifting λοιπόν, από κάθε άποψη!
Επιπλέον, η V-Therapy προσφέρει εφαρμογές λεύκανσης των πανάδων ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι. Ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες θεραπείες White Botanical στο 2811 11 8101.





Για την εφαρμογή της V-Therapy χρησιμοποιείται το αντίστοιχο μηχάνημα, το οποίο περιλαμβάνει ειδικά προγράμματα και για το σώμα.

Κλείστε το ραντεβού σας με το νέο σας πρόσωπο
στο www.goelement.gr ή στο 2811 11 8101.

Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty


Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου