Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Δερμοανάπλαση το χειμώνα: οι 8 τεχνικές Element!

Τα Element έχουν επιλέξει να εφαρμόζουν τεχνικές ανάπλασης του δέρματος σύμφωνα με τα παγκόσμια πρωτόκολλα αισθητικής, θέτοντας σαν πρώτο ζήτημα την ασφάλεια και την επιτυχία στο αποτέλεσμα.

Ο χειμώνας είναι η καλύτερη και η πιο ασφαλής περίοδος για την εφαρμογή αναπλαστικών μεθόδων στο δέρμα. Ο ήλιος και η ζέστη έχουν υποχωρήσει και η επιδερμίδα ευνοείται από τις ηπιότερες θερμοκρασίες και τη μειωμένη υπεριώδη ακτινοβολία. Επιπλέον, η περίοδος της θεραπείας θέλει ιδιαίτερη προσοχή και η χειμερινή περίοδος μας εξασφαλίζει λιγότερα "ατυχήματα".

Δερμοανάπλαση σημαίνει αποβολή των επιφανειακών στιβάδων της επιδερμίδας και παραγωγή νέων κυττάρων, νέου κολλαγόνου, νέας ελαστίνης, με αποτέλεσμα τόσο την ορατή βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, όσο και τη σύσφιξη και την ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου. Τη βαθιά αυτή ανανέωση την πετυχαίνουμε στα Element με τους τρόπους που περιγράφουμε παρακάτω. Πριν αποφασίσετε ποια μέθοδος είναι καλύτερη για εσάς, κλείστε ένα δωρεάν ραντεβού ανάλυσης της επιδερμίδας στο 2811 11 8101. Μία επαγγελματίας αισθητικός θα σας εξηγήσει τα υπέρ και τα κατά της κάθε μεθόδου και θα σας καθοδηγήσει στο να αποφασίσετε την πιο αποτελεσματική για εσάς μέθοδο.

  1. Ultra-C καθαρισμός προσώπου: μπορεί να ακούγεται σαν ένας απλός καθαρισμός, αλλά μόνο αυτό δεν είναι. Περιλαμβάνει θεραπεία με οξέα φρούτων και δερμοαπόξεση με κεφαλή από διαμάντι. Τα νεκρά κύτταρα αποβάλλονται από την επιδερμίδα κι έτσι ο Ultra-C καθαρισμός αποτελεί το πρώτο βήμα ανάπλασης της επιδερμίδας. Περισσότερα για τον Ultra-C καθαρισμό, εδώ.
  2. Θεραπεία με οξέα φρούτων: στα Element χρησιμοποιούμε τα οξέα φρούτων της K-Surgery, τα οποία είναι και τα μοναδικά λιποσωματοποιημένα στην αγορά της αισθητικής. Αυτό σημαίνει ότι έχουν τη μορφή μικρών σφαιριδίων και απελευθερώνονται σταδιακά μόνο στις περιοχές που χρειάζεται. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα δεν υπόκειται απότομα σε υψηλές οξύτητες κινδυνεύοντας να τραυματιστεί ή να εμφανίσει το φαινόμενο του frosting. Ήπια και αποτελεσματικά, τα οξέα της K-Surgery απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, λειαίνουν τις ρυτίδες ομαλοποιούν τις δυσχρωμίες και φυσικά χαρίζουν λάμψη στην επιδερμίδα.
  3. Θεραπείες ανάπλασης Dr Murad: ο δερματολόγος Dr Murad στην ουσία εφηύρε τις θεραπείες ανάπλασης με οξέα φρούτων, με βιταμίνη C, με βιοενεργά ένζυμα. Ο Dr Murad δικαίως θεωρείται ότι επανίδρυσε την αισθητική και έδωσε στα χέρια των αισθητικών θεραπείες ανεπανάληπτης καινοτομίας και αποτελεσματικότητας. Μιλήστε με μία επαγγελματία αισθητικό στα Element για να βρείτε την κατάλληλη για εσάς θεραπεία Dr Murad. Περισσότερα για τη φιλοσοφία του Dr Murad και την Connected Beauty, εδώ.
  4. Φυτικό peeling: αποτελεί τη βάση της ανάπλασης στην αισθητική γιατί πολύ απλά κάνει επακριβώς αυτό που περιγράψαμε στην αρχή: απομακρύνει όλη την επιφανειακή στοιβάδα της επιδερμίδας μέσα σε 5 ημέρες και αναγκάζει το δέρμα να παράγει νέα κύτταρα και να αυτοδημιουργηθεί από την αρχή. Στα Element χρησιμοποιούμε το φυτικό peeling της Dr Schrammek, της γιατρού που πρώτη εφηύρε το φυτικό peeling και τις οποίας τις θεραπείες χρησιμοποιούν κατά κόρον κορυφαίοι αισθητικοί και κέντρα ομορφιάς σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα για τις θεραπείες της Dr Schremmek εδώ.
  5. Ozonage φυτικό peeling 3ης γενιάς: μία καινοτόμος θεραπεία ανάπλασης του προσώπου από την K-Surgery. Η Ozonage άλλαξε τα δεδομένα στην ανάπλαση του προσώπου γιατί πολύ απλά δεν υποβάλει τον θεραπευόμενο στη διαδικασία του κλασσικού φυτικού peeling. Η ανανέωση γίνεται με ομοιόμορφη απολέπιση που διαρκεί 5-7 ημέρες, χωρίς αποκόλληση "κομματιών" νεκρής επιδερμίδας αλλά μικρών φολίδων. Η Ozonage επομένως επιτρέπει ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα, χωρίς να αλλάξουμε καθόλου την καθημερινότητά μας. Η Ozonage προτείνεται σε 3 διαφορετικά στάδια. Μίλησε δωρεάν σε ένα ραντεβού ανάλυσης δέρματος με έναν επαγγελματία αισθητικό των Element για εξατομικευμένη θεραπεία και εφαρμογή. Περισσότερα για το Φυτικό Peeling 3ης γενιάς, εδώ.
  6. SUIT Εξατομικευμένες Θεραπείες: πρόκειται πλέον για τον ορισμό της εξατομικευμένης αισθητικής, μιας και ήδη έχει κατακτήσει Ευρώπη και Αμερική. Οι θεραπείες SUIT είναι παιδί της K-Surgery και βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των επισκεπτών του Element απλά γιατί καλύπτουν αποτελεσματικά κάθε ανάγκη. Με πάνω από 1000 διαφορετικά πρωτόκολλα εφαρμογών, οι SUIT παρέχουν λύσεις για ανάπλαση, προστασία, αντιγήρανση, ερεθισμούς, αντιοξείδωση και εκατοντάδες άλλα σύνθετα προβλήματα της επιδερμίδας. Μία SUIT θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με θεραπεία οξέων φρούτων αλλά και με μεσοθεραπείες στην ίδια συνεδρία. Ανακαλύψτε τις SUIT θεραπείες εδώ.
  7. Μεσοθεραπείες Προσώπου: αποτελούν μεθόδους ανάπλασης αλλά και τροφής του προσώπου. Στα Element χρησιμοποιούμε τις γνωστότερες μεθόδους μεσοθεραπείας στην Ευρώπη: τη Bella και τη Nano μεσοθεραπεία. Πρόσφατα ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε και τη Meso-Full που συνδυάζει τις δύο παραπάνω μεθόδους στην ίδια συνεδρία, με απόλυτη επιτυχία και εξαιρετικά αποτελέσματα ανάπλασης και αναδόμησης της επιδερμίδας. Οι μεσοθεραπείες λειτουργούν παρέχοντας τροφή στην επιδερμίδα αλλά και "αναγκάζοντάς" την να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Περισσότερα για τις μεσοθεραπείες των Element εδώ.
  8. Phasma® Φωτοανάπλαση: δεν πρόκειται για μία απλή κλασσική φωτοθεραπεία. Η Phasma® Φωτοανάπλαση συνδυάζει πολλαπλά μήκη κύματος φωτός, ραδιοσυχνότητες και εγγενή φυτικά βλαστοκύτταρα 4ης γενιάς, με αποτέλεσμα την αύξηση της φυσικής παραγωγής κολλαγόνου, την ανόρθωση της επιδερμίδας και την ορατή βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Ενημερωθείτε για τη Phasma® Φωτοανάπλαση από τους επαγγελματίες αισθητικούς του Element κλείνοντας ένα δωρεάν ραντεβού στο 2811 11 8101.
Οι αισθητικοί των Element είναι στη διάθεσή σας κάθε μέρα 9:00 με 21:00 και το Σάββατο 9:00 με 14:00. 

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου