Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Meso-Full: η πιο αποτελεσματική μεσοθεραπεία 2 σε 1 αποκλειστικά στα Element!


Οι γνωστότεροι δερματολόγοι παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και ο Dr Murad, υποστηρίζουν ότι ο καλύτερος τρόπος ανανέωσης της επιδερμίδας είναι η μικροβελονική μεσοθεραπεία, η οποία ενισχύει την παραγωγή αυτόλογου κολλαγόνου, σε συνδυασμό με την τοπική έγχυση βιοενεργών συστατικών.

Στα περισσότερα κέντρα η μικροβελονική μεσοθεραπεία και η μεσοθεραπεία nano προτείνονται ως δύο ξεχωριστές θεραπείες που πραγματοποιούνται σε διαφορετικές συνεδρίες. Η επιλογή των αισθητικών του Element να εφαρμόσουν αλλεπάλληλα τις δύο μεθόδους στην ίδια συνεδρία βασίστηκε σε μελέτες που αποδεικνύουν την αυξημένη αποτελεσματικότητα, καθώς και στην κοινή λογική που λέει ότι εφόσον ερεθίζουμε το δέρμα να παράγει κολλαγόνο, θα ήταν σωστό να του δώσουμε εκ των έσω όλα τα θρεπτικά συστατικά που θα επιταχύνουν και θα διευκολύνουν τη διαδικασία αυτή.

Δημιουργήσαμε έτσι τη Meso-Full, την απόλυτη μεσοθεραπεία προσώπου που σκοπό έχει να επιταχύνει τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας με δύο τρόπους:

  1. Με μικροβελονική μεσοθεραπεία, η οποία προκαλεί ομοιόμορφο μικροτραυματισμό στο δέρμα "ξεγελώντας" τους ινοβλάστες οι οποίοι σε κατάσταση "συναγερμού" προβαίνουν σε ακατάπαυστη παραγωγή κολλαγόνου. Επιπλέον, ανοίγοντας μικρο-οπές στο δέρμα ευνοεί την απορρόφηση του βιοενεργού υλικού από την επιδερμίδα.
  2. Με μεσοθεραπεία Nano. Η nano mesotherapy σε αντίθεση με τη μικροβελονική μεσοθεραπεία, δεν γίνεται με συστάδα από μικρο-βελόνες. Η μία και μοναδική βελονική ίνα της nano είναι η ίδια φορέας του βιοενεργού υλικού και εγχύει τα θρεπτικά συστατικά κατευθείαν στο σημείο που χρειάζονται για την παραγωγή κολλαγόνου.
Οι δύο τεχνικές, σε συνδυασμό μεταξύ τους αποτελούν την κορωνίδα της μεσοθεραπευτικής οδού με σκοπό την ανάπλαση, την αναγέννηση της επιδερμίδας, τη μείωση των ρυτίδων, την εξαφάνιση των ουλών και των σημαδιών της χρονογήρανσης και της φωτογήρανσης.

Η Meso-Full εκτελείται στα Element αποκλειστικά με βιοενεργά υλικά της K-Surgery.

Για το κόστος της θεραπείας, μπείτε στη σελίδα των προσφορών μας εδώ

Εμπιστευτείτε τις τεχνικές Element για απόλυτη επιτυχία στο αποτέλεσμα! Ζητήστε ένα δωρεάν ραντεβού ανάλυσης της επιδερμίδας στο 2811 11 8101.


Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου