Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Ιατρική Αισθητική στα Element... και επίσημα!

Αισθητική Ιατρική στα Element
   Αν ρωτήσετε κάποιον τι είναι η ιατρική αισθητική, θα σας πει ότι πρόκειται για ένα σύνολο θεραπειών και εφαρμογών -χειρουργικών ή μη χειρουργικών, επεμβατικών ή μη επεμβατικών- που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμφάνιση της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος. Υπάρχει επομένως η αίσθηση ότι η ιατρική αισθητική είναι απλά κάποιες θεραπείες που ο καθένας μπορεί να εφαρμόσει ανάλογα με το πτυχίο που κατέχει. Ο ορισμός όμως αυτός είναι εντελώς λανθασμένος.

   Η Ιατρική Αισθητική στην πραγματικότητα είναι μία ιατρική ειδικότητα, όπως ακριβώς είναι η παθολογία, η καρδιολογία, η δερματολογία.

   Ο Αισθητικός Γιατρός εκπαιδεύεται σε κλινικό περιβάλλον βάσει ενός κανονικού προγράμματος ειδικότητας και τελειώνει την ειδικότητά του δίνοντας κανονικά εξετάσεις. Άλλη εκπαίδευση έχει ο αισθητικός γιατρός, άλλη ο δερματολόγος, άλλη ο πλαστικός χειρουργός. Το γεγονός ότι και οι τρεις μπορούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την ομορφιά, δε σημαίνει ότι είναι εκπαιδευμένοι στα ίδια αντικέιμενα.

   Η πολιτική των Element απέναντι στις ιατρικές ειδικότητες είναι η εξής: αν κριθεί από τους αισθητικούς ότι κάποιο περιστατικό είναι καλύτερα να εξυπηρετηθεί από γιατρό, είναι υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον ενδιαφερόμενο και να του προτείνουμε τον κατάλληλο επαγγελματία που θα τον βοηθήσει πραγματικά.

   Αναζητήσαμε λοιπόν και βρήκαμε κορυφαίους πλαστικούς χειρουργούς και αισθητικούς γιατρούς (με επίσημη ειδικότητα στην αισθητική ιατρική ή την πλαστική χειρουργική), και πιλοτικά, τους τελευταίους 6 μήνες, εφαρμόσαμε ειλικρινείς συμβουλευτικές πρακτικές στους επισκέπτες μας, με απόλυτη επιτυχία.

   Αν λοιπόν έχεις συμβουλευτικό ραντεβού στα Element για κάποιο αισθητικό σου πρόβλημα, μπορείς να έχεις τη σιγουριά ότι:
  • εφόσον κριθεί ότι χρειάζεσαι αισθητική φροντίδα από γιατρό, οι αισθητικοί μας θα σε εφοδιάσουν με παραπεμπτικό, ή θα σου κλείσουν ραντεβού στην κατάλληλη ειδικότητα και δε θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να κάνεις "κάτι σε εμάς". Την πρακτική αυτή επιβεβαιώνουν πλέον δεκάδες ικανοποιημένοι επισκέπτες μας, που μας ευχαριστούν με κάθε τρόπο για την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουμε κάθε μέρα.
Επιπλέον, στο συμβουλευτικό σου ραντεβού στα Element:
  • δεν θα έχεις καμία απολύτως χρέωση για την ενημέρωση που ζήτησες.
  • θα μιλήσεις με επαγγελματίες της ομορφιάς και όχι με πωλητές.
  • οι άνθρωποι που θα σε συμβουλέψουν είναι οι ίδιοι που δουλεύουν στις καμπίνες θεραπείας κι επομένως έχουν πρακτική εμπειρία και επαφή με την αισθητική.
  • οι διπλωματούχοι αισθητικοί που θα σου μιλήσουν είναι ελεύθεροι να κάνουν τη δουλειά τους όπως νομίζουν καλύτερα. Έχουν στη διάθεσή τους μία πλειάδα εργαλείων, μηχανημάτων  και προϊόντων ομορφιάς προερχόμενων από τους διασημότερους οίκους σε Ευρώπη και Αμερική και έχουν το ελεύθερο να χρησιμοποιήσουν ό,τι πιστεύουν εκείνοι ότι θα κάνει καλό στον επισκέπτη, χωρίς να δεσμεύονται από συμβόλαια πωλήσεων.
Η Αισθητική Ιατρική έρχεται δυναμικά στα Element! Ενημερώσου από το πιστοποιημένο προσωπικό των Element και ετοιμάσου να ακούσεις ειλικρινείς συμβουλές, που σκοπό έχουν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις την καταλληλότερη ειδικότητα, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Η ιατρική και η αισθητική στα Element συνυπάρχουν και συνεργάζονται με αλληλοσεβασμό, και το αποτέλεσμα για 'σένα είναι πραγματικά εξαιρετικό!


Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου