Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Cupping κατά της κυτταρίτιδας!

Μία παραδοσιακά αποτελεσματική τεχνική κινητοποίησης των βαθύτερων ιστών του δέρματος χρησιμοποιείται πλέον στα Element για τη γρήγορη καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Το cupping, κομμάτι πολλών εναλλακτικών θεραπειών λειτουργεί μέσω της αναρρόφησης του δέρματος και της κίνησης των cups με συγκεκριμένη φορά.

Ποια είναι τα υπέρ μιας τέτοιας μεθόδου:

  • Πρόκειται για φυσική και απόλυτα ελεγχόμενη μέθοδο, χωρίς τη χρήση ενέσιμου υλικού.
  • Λειτουργεί ανεξάρτητα από τις καθημερινές μας συνήθειες ή την διατροφή.
  • Δε χρησιμοποιείται φόρμα κατά την εφαρμογή με αποτέλεσμα να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ορούς, έλαια και άλλα σκευάσματα κατά της κυτταρίτιδας, τα οποία απορροφώνται άμεσα από τους πόρους λόγω της χρήσης των cups.
  • "Σπάει" άμεσα τους όζους της κυτταρίτιδας χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη στο δέρμα που υποφέρει και "οδηγεί" τις τοξίνες στις θύρες εξόδου του οργανισμού.
  • Μόνη προϋπόθεση είναι μετά τη συνεδρία να πιούμε αρκετό νερό για να αποβάλουμε τις τοξίνες που απελευθερώνονται στην κυκλοφορία από την πάσχουσα περιοχή.
Πόσο κρατάει το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα του cupping είναι άμεσο ανεξάρτητα από τις καθημερινές μας συνήθειες και τη διατροφή. Η διάρκεια του αποτελέσματός μας όμως εξαρτάται άμεσα από το τι τρώμε, τι πίνουμε και πόσο κινούμαστε καθημερινά. Αν δεν έχουμε σκοπό να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας, θα πρέπει να επαναλαμβάνουμε το cupping τακτικά.

Πονάει;
H θεραπεία αυτή μπορεί να μην είναι ευχάριστη. Αυτό εξαρτάται και από το μέγεθος του προβλήματος που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. Η ενόχληση όμως κυμαίνεται σε ανεκτά επίπεδα και είναι ανάλογη και με την ένταση της κάθε συνεδρίας.

Είναι ασφαλής η μέθοδος;
Η περιοχή εφαρμογής των cups είναι πολύ ευαίσθητη και θα πρέπει να πληρούνται αρκετές προϋποθέσεις για να γίνει τελικά η εφαρμογή. Κιρσοί, φλεβίτιδα, ευρυαγγείες, πιθανή ύπαρξη θρόμβων, μπορεί να μειώσουν δραματικά την ασφάλεια της θεραπείας. Εφόσον το cupping εφαρμόζεται από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ναι, είναι απόλυτα ασφαλές. Ο θεραπευτής των Element έχει πιστοποίηση χρήσης cups από τον NHS. Επιπλέον, η αρνητική πίεση των cups στις εφαρμογές Element ελέγχεται από ειδικό μηχανισμό.

Πόσο κοστίζει η μέθοδος;
Στα Element εξασφαλίσαμε τιμή υπερπροσφοράς για τη νέα μας εφαρμογή: μόνο 40€ συνολικά για 2 συνεδρίες που γίνονται σε διάστημα 4-5 ημερών. (η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου 2018)

Αν έχετε ερωτήσεις για το cupping, μιλήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.

Για οποιαδήποτε απορία για τις θεραπείες Element,
επικοινωνήστε μαζί μας στο 2811 11 8101.
Όταν πρόκειται για εμάς...
...ενημερωθείτε από εμάς!
Κατέβασε την εφαρμογή μας
στο Android κινητό σου ή στο iPhone σου!
Element Overwhelming Beauty

Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2811 118101.

Element Overwhelming Beauty
Λεωφ. Μίνωος 59 (γωνία 62 Μαρτύρων)
1ος Όροφος
71304, Ηράκλειο
Τηλ. 2811118101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου